WEARING TODAY

postaus sisältää mainoslinkkejä | *tuote saatu

Vanhat kunnon reaaliaikaiset asukuvat! Tai en nyt sentään tähän aikaan ole enää toimistolla näpyttelemässä, mutta tältä päivältä kuitenkin! Näissä kuvissa näkyy niin hyvin tämän viikon fiilis – vapautunut! Tämä alkuvuosi on ollut aikamoista stressiä ja haipakkaa, kun säädettiin podcast-asian kanssa pitkään ja mieli oli epätietoisuuden vallassa. Viime viikolla aloin ensimmäistä kertaa kuukausiin nukkumaan hyvin ja vitsi mitkä energiat saatiin viikonlopun kamukiertueestaainiin ja ehkä myös niistä Candytownin karkeista.

Tämä viikko on pitkästä aikaa ihanaa suvantoaikaa, sellaista kiireetöntä smooth sailingiä. Alunperin mun piti olla Ranskassa työmatkalla, mutta se ymmärrettävästi peruuntui, niin en ole ehtinyt buukkaamaan mitään tilalle. Ehdin siis nukkumaan vähän normaalia pidempään, suunnittelemaan teille uusia vlogeja ja ottamaan ylimääräisen pilates-tunnin. Tekee niin hyvää!

EDIT / Vuorokauden aikana tuo vapautunut tunne on kyllä hieman muuttunut, sillä koko maailma tuntuu olevan yhtenä kysymysmerkkinä korona-viruksen takia. Tuntuu kuin maailma olisi aikakoneessa, joka on laitettu pauselle määrittelemättömäksi aikaa. Tosin on onni, että epidemia otetaan tosissaan ja säädöksiä tehdään taudin leviämisen hillitsemiseksi. Tuntuu että juuri nyt kukaan ei osaa suunnitella elämää tätä päivää pidemmälle, pitää ottaa rauhallisesti, toimia valtakunnallisten ohjeiden mukaisesti ja katsoa mihin tilanne kehittyy – toivottavasti parempaan päin.

Nyt kun vallitseva ilmapiiri tuntuu olevan synkkä ja uutiset pursuaa päivä päivältä huolestuttavaa tietoa, niin on tärkeää myös tuoda valoa ja naurua näihin päiviin – jokainen omalla tavallaan.

Kuvan T-paita on ihan täydellinen, eikö vain? Pitäkää viikonloppuna mun someja silmällä, nimittäin silloin saadaan vihdoinkin meidän uudet Nonsense-vaatteet myyntiin. Mitä ollaan viime lanseerauksista huomattu, niin tuotteet myy kyllä mukavasti, tosin vähän jännittää lanseerata nyt täysin uusia tuotteita. Tätä T-paitaa tulee siis Nonsense-printillä, mutta teidän toiveesta myös ilman printtiä. Jee!

&Other Stories Blazer
Nonsense T-shirt (coming soon!)
Lindex Trousers*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 comments

 1. Eeva March 11, 2020

  Mistä tuo sohva on?

  Reply
  • Alexa March 12, 2020

   Zarrosta! Uusi tuote, jonka esittelen piakkoin ? xx

   Reply
   • Terhi March 12, 2020

    Hyvännäköinen paita! Mikä pituus tuossa ln, onko kovin lyhyttä mallia?

    Reply
    • Alexa March 12, 2020

     On se ihan ns. normaalin pituinen, mutta tungin sen helman vaan housujen sisään ? Kun saadaan sivut auki, niin siellä on enemmän kuvia! xx

     Reply
 2. Hanna March 12, 2020

  Kivannäköinen T-paita ? Välillä aina hämmästyttää kuinka vaikeaa on löytää hyvännäköisiä perusperus-vaatteita, jotka olis vielä hyvälaatuisia.

  Reply
  • Alexa March 12, 2020

   No nimenomaan! Toi malli on ihan täykky, heh tietenkin, kun ollaan itse jumpattu sitä monta kuukautta ?❤️ Matsku on myös loistava kun ei rypisty helposti, eikä näy myöskään läpi! ❤️ xx

   Reply
 3. Mariam March 12, 2020

  Hei Alexa, aivan ihania nämä asukuvat ja niin kauniita ja harkittuja kokonaisuuksia! Kiitos näistä, nämä ovat erittäin inspiroivia. Toivottavasti saamme nähdä näitä jatkossakin. Ai niin, voisitko kertoa vielä tuon ihanan meikkisi osalta meikkivoiteen, myös sävy ja huulipunan, myös sävy siitäkin. Kiitos!

  Reply
  • Alexa March 12, 2020

   Voi kiva kuulla, kiitos! ❤️ Meikkivoide: Laura Mercier Photo Edition Oil Free, Cashew Beige ja huulilla on NudeStixin Naughty & Spice. xx

   Reply