SOMETYÖN HAASTEET JA MUITA KUULUMISIA

february 28, 2020, outfit

postaus sisältää mainoslinkkejä

Guess who’s back? No meidän podi! Vitsi miten ihana fiilis, että viimein yli kahden kuukauden tauon jälkeen saatiin viimein jakso ulos. Kannattaa siis ottaa meidän uusi poditili nonsensepodi seurantaan, jos haluatte tavalliseen tapaan ilmoituksen uudesta jaksosta. Tosin nyt ei tarvitse enää arvailla, että koska se seuraava jakso tulee ulos, sillä ollaan linjoilla normaaliin tapaan.

Otettiin tuo meidän Instagram-nimi myös podcastin nimeksi siitä syystä, että meidän vanha tili ei ole valitettavasti meidän hallinnassa. Uuden nimen oli oltava riittävän erilainen, jotta se ei mene sekaisin vanhan tilin kanssa.

Jaksossa avataan enemmän tauon taustoja, mutta voin sen verran kertoa, että ei ole ollut tosiaan ihan helpot tai mukavat viikot takana. Yksi tämän työn stressaavimpia puolia on nimenomaan sopimukset ja sopimusneuvottelut. Niitä varten voi onneksi palkata avuksi ammattilaisia, mutta se ei toki muuta sitä seikkaa, että sopimusasioihin voi mennä hurjasti voimavaroja. Toki sopimuksissa on myös hyvät puolensa, sillä se tuo tekemiselle konkreettiset raamit ja myös yleensä turvaa sopimuksen molemmille osapuolille. Tämä toki kertoo siitä, että sometyöstä on tullut ihan totista liiketoimintaa, joka ei ole aina helppoa tai hauskaa. Sellaista se bisnes ja elämä ylipäätään on ja silloin positiivinen elämänasenne toimii onneksi hyvänä voimavarana.

Varmasti voidaan Lindan kanssa molemmat yhtyä siihen, että viimeisen parin kuukauden aikana olemme oppineet hurjasti ja nyt ei auta kun katsoa taas eteenpäin. Onneksi meillä on toisemme ja saamme jakaa myös työhön liittyvät ilot ja surut keskenämme. Haasteet on heti puoliksi kevyempiä ja onnistumiset tuplasti palkitsevimpia, kun jakaa ne jonkun kanssa.

Mutta fiilis on joka tapauksessa nyt oikein hyvä ja inspiroitunut. Pyrin aina ajattelemaan että kaikella on tarkoitus ja ehkä se onkin sellainen oma puolustusmekanismi. Nyt minulla on ollut kaksi kuukautta aikaa kehittää omia sisältöjä eteenpäin (videot best!) ja sainpa myös sen verran luppoaikaa, että innostuin sijoittamisesta. Ollaan myös Joksun kanssa ehditty tekemään enemmän kesälomasuunnitelmia ja luomaan uusia yhteisiä arkisia (hassuja, mutta niin tärkeitä) rutiineja.

Mulla on sellanen fiilis, että nyt olen valmis vuoteen 2020. Tästä tulee hyvä. 🖤

Celine sunnies
H&M Blazer (saatu)
H&M body 👈 love!
Arket Trousers
Flattered Shoes (similar here!)

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *