4 x KUUKAUDEN LEMPIVAATE

march 18, 2020, Fashion

postaus sisältää mainoslinkkejä

Mun piti postata tämä jo viime viikolla, mutta se jäi muiden postausten jalkoihin. Toivoitte näille tuleville viikoille mahdollisimman normaaleja postauksia muotiin, kauneuteen ja sisustukseen liittyen, jotta saisi ajatuksia edes hiukan muualle. Nämä vaatteet ovat tosiaan olleet kuluneen kuukauden lemppareita, joskin viime päivinä päällä on ollut enimmäkseen leggingsit ja huppari, mutta teen niistä vaikka ensi viikolla ihan oman postauksensa!

Ilokseni sain teiltä ihan hurjan hyvää palautetta tähän uuteen postaussarjaan liittyen! Viime kuussa jaoin kolme vaatekaappini kulmakiveä ja samalla teemalla jatketaan tässäkin kuussa. Tämä kuukausittainen tahti on mielestäni hyvä, sillä saadaan samalla näihin kulmakiviin luontevasti eri vuodenajat mukaan.

Neule – Bmuir Alexa Turtleneck

Tämä ei varmasti tule kenellekään yllätyksenä, mutta en voinut jättää tätä pois! Olen käyttänyt tätä mustaa Alexa-pooloa siitä lähtien, kun sain ensimmäisen prototyypin syksyllä. Mulla on se itse asiassa tälläkin hetkellä päällä, kun tätä näpyttelen.

Olin todella tarkka kauluksen mitotuksesta, jotta se näyttäisi elegantilta ja tuntuisi samalla mahdollisimman mukavalta. Sitä tosiaan jumpattiin tehtaalla muutama kerta. Kaulus on myös tarpeeksi matala, eli meikkivoide ei vahingossakaan päädy sinne, mikä on erityisesti vaaleassa poolossa iso plussa. Lyhyet hihat tekee neuleesta ihanan modernin ja se on mitä täydelllisin bleiserin tai villakangastakin alle. En ole myöskään keksinyt alaosaa, jonka kanssa tämä ei sopisi. Hame, nahkahousut, leggingsit, pukuhousut – kaikki menee!

P.S. Huomasin juuri, että Balmuirin sivuilla on -20% koodilla SEASON20. Alen saa myös mun mallistosta. 🖤

Takki – Other Stories

Tästä &Other Storiesin takista olen muutamaan otteeseen aikaisemmin kirjoittanutkin ja tämä on ollut ehdottomasti yksi parhaista ostoksista tänä vuonna. Takki käy sekä päällystakista että puserosta ja sävy on todella kaunis. Reissatessa olen käyttänyt noita rintataskuja hyväkseni, ihan täydelliset puhelimelle tai lompakolle – vain joku yleisavain ja ruuvimeisseli puuttuu. Kunnon MacGyver-takki siis!

Välillä olen myös laittanut silkkipaidan alle ja kattonut fiiliksen mukaan, että onko kyseessä rennompi vai juhlavampi tilaisuus ja muokannut asua lennossa sen mukaan. Kätevää!

Koko on oversized, eli suosittelen ottamaan yhden koon pienemmän. Minulla on 34.

Housut – Arket

Tämä on vähintään kolmas kerta, kun puhun näistä Arketin pukuhousuista, mutta hyviä housuja ei voi olla hehkuttamatta. Ainakin mulla on aina suuria vaikeuksia löytää housuja, jotka istuu täydellisesti ilman korjausompelua, eli kun semmoset löytää niin se on melkein juhlan paikka!

En rehellisesti sanottuna keksi näistä mitään huonoa sanottavaa. Täydellinen malli, mukava päällä, eikä edes rypisty matkalaukussa. Check, check ja check.

Mulla on koko 36 ja se istuu täydellisesti.

Tennarit – New Balance 452

Kun laitoin näistä New Balancen 452-tennareista ensimmäisen kerran InstaStoriesiin klipin, niin inboxini räjähti. Sain useita kymmeniä kyselyitä tennareista ja olin ihan hämilläni! Asiaa tutkittuani huomasin, että New Balancella on ihan älytön määrä eri malleja, eli ei ihme, jos tiettyä mallia on haastavaa löytää. Tämä 452-malli on omaan mieleeni, juuri täydelliset perus valkoiset tennarit. Todella mukavat jalassa, eikä edes hinnalla pilattu. Mulla on New Balancen kengissä koko 40, eli normaali tennarikoko.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *