OUR OFFICE

march 22, 2020, interior

Toivoitte tälle viikolle myös sisustusinspiraatiota, joten nappasin muutamia kuvia meidän toimistolta. Ollaan saatu kevään aikana vähän sisustusta eteenpäin, vaikka toinen puolikas onkin vielä ihan kaaos. Eli esittelen toimistoa vielä enemmän, kun saadaan jossain vaiheessa kokonaisuus ruotuun.

Tämä toimisto on ollut mulle ihan elämää mullistava asia. On niin virkistävää päästä kotikulmilta pois ja olen jopa innostunut ruoanlaitosta eri tavalla, kun hyviä ruokakauppoja on aina kotimatkalla.

Valaisin on Zarrosta, samoin sohva, matto ja sohvapöytä.

Senkkiä etsin kissojen ja koirien kanssa pitkään ja löysin sen lopulta Kodin1-valikoimasta. Oli yllättävän vaikeaa löytää minimalistista ja kivaa senkkiä, joka kuitenkin vetäisi tarpeeksi tavaraa sisälle.

Peili saatiin ystävällisesti Suomen Lasitehtaalta ja olen saanut teiltä kymmenittäin kuvia teidän vastaavista peileistä. Huippua, että tästä vinkistä on ollut teille apua. 🖤

Ainiin ja arvatkaa mitä! Tässä on mun ja äidin suunnittelema sohva. Eikö olekin ihana? Halusimme Zarroon sohvan, jossa on moderni fiilis, mutta klassisia elementtejä. Haluttiin pitää sohvan istuintyyny yhtenäisenä, sillä se näyttää elegantimmalta ja toimii hätätapauksessa myös varavuoteena. Kangas on mitä kaunein ja siitä on hurjasti värivaihtoehtoja. Sohvaa saa halutessaan tilata myös samettisena. Sanomattakin selvää, että rakastan tätä!

Kuvassa mulla on päällä Nonsense T-Shirt ja Arketin farkut (mainoslinkki)

Olen saanut tieltä hurjasti kyselyitä tuosta lattiasta! En ole tosiaan vieläkään törmännyt tilan omistajaan, niin en ole saanut tuota lattian alkuperää selville. Mutta selvittelen ja palaan tänne heti kun tiedän!

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *