3 x LEMPIVAATE JUST NYT

january 25, 2020, Fashion

postaus sisältää mainoslinkkejä

Yksi mun toivotuimmista postauksista on vaatekaapin kulmakivet. Ajattelin, että voisin jakaa aina kerran kuussa mun suosikkivaatteet / asusteet, jotka on luonnollisesti klassisia – vaatekaapin peruspilareita. Mitäs tuumitte? Myös toive Goyard – ja Kelly-laukkujen plussista ja miinuksista on laitettu korvan taakse, eli tulossa on ehdottomasti!

Toppi – Arket

Tämä Arketin klassinen satiinitoppi on ollut yksi parhaista löydöistä! Topin malli on todella imarteleva, voi huoletta olla ilman rintsikoita. Vaikka silkki on toki materiaalina omaa luokkaansa, niin tässä topissa polyester on mielestäni materiaalina hyvä. Toppi ei rypisty helposti, eikä mene miksikään konepesussa. Tämä on juuri sellainen ajaton vaatekaapin kulmakivi, josta on varmasti iloa vuosiksi eteenpäin. Täydellinen vaate arkeen ja juhlaan.

Farkut – Toteme

Näistä Totemen Original farkuista olen kirjoittanut monta kertaa, mutta mun oli nostettava ne myös tähän mukaan. Farkut oli Jenkeissä kovassa käytössä ja sen lisäksi nyt viime viikkoina ne on valikoitunut jalkaan useaan otteeseen. Kokeilin meidän reissun aikana varmaan kymmentä eri farkkumallia, enkä ostanut yksiäkään. Nämä vaan toimii! Pitää varmasti testata Totemen muitakin farkkumalleja.

Neuletakki on &Other Storiesista.

Kengät – Flattered

Vuosien metsästyksen jälkeen löysin vihdoin täydelliset ajattomat nilkkurit, kiitos Lindan vinkin. Nilkkureiden on oltava todella mukavat, sillä kävelen niillä aamusta iltaan ja nämä jos jotkut ovat mukavat! Arketin valikoimasta löytyy muuten nyt myös ihan identtiset muutamassa eri kuosissa.

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *