3 x LEMPIVAATE JUST NYT

postaus sisältää mainoslinkkejä

Yksi mun toivotuimmista postauksista on vaatekaapin kulmakivet. Ajattelin, että voisin jakaa aina kerran kuussa mun suosikkivaatteet / asusteet, jotka on luonnollisesti klassisia – vaatekaapin peruspilareita. Mitäs tuumitte? Myös toive Goyard – ja Kelly-laukkujen plussista ja miinuksista on laitettu korvan taakse, eli tulossa on ehdottomasti!

Toppi – Arket

Tämä Arketin klassinen satiinitoppi on ollut yksi parhaista löydöistä! Topin malli on todella imarteleva, voi huoletta olla ilman rintsikoita. Vaikka silkki on toki materiaalina omaa luokkaansa, niin tässä topissa polyester on mielestäni materiaalina hyvä. Toppi ei rypisty helposti, eikä mene miksikään konepesussa. Tämä on juuri sellainen ajaton vaatekaapin kulmakivi, josta on varmasti iloa vuosiksi eteenpäin. Täydellinen vaate arkeen ja juhlaan.

Farkut – Toteme

Näistä Totemen Original farkuista olen kirjoittanut monta kertaa, mutta mun oli nostettava ne myös tähän mukaan. Farkut oli Jenkeissä kovassa käytössä ja sen lisäksi nyt viime viikkoina ne on valikoitunut jalkaan useaan otteeseen. Kokeilin meidän reissun aikana varmaan kymmentä eri farkkumallia, enkä ostanut yksiäkään. Nämä vaan toimii! Pitää varmasti testata Totemen muitakin farkkumalleja.

Neuletakki on &Other Storiesista.

Kengät – Flattered

Vuosien metsästyksen jälkeen löysin vihdoin täydelliset ajattomat nilkkurit, kiitos Lindan vinkin. Nilkkureiden on oltava todella mukavat, sillä kävelen niillä aamusta iltaan ja nämä jos jotkut ovat mukavat! Arketin valikoimasta löytyy muuten nyt myös ihan identtiset muutamassa eri kuosissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 comments

 1. Pia January 25, 2020

  Moikka!
  Sun sivut eivät ole viikkoon latautuneet safarilla. Onkohan vika sulla vai mulla? Joskus aiemmin oli sama juttu. Silloin ilmoittelin siitä sulle, niin alkoivat taas toimimaan.

  Reply
  • Alexa January 25, 2020

   Kääk! Voi ei! Saanko vielä tiedon että mikä Safarin versio ja / tai mikä laite, niin helpottaisi selvittämistä? Mulla nimittäin toimii kahdella koneella. ja puhelimella Safari ? Kiitos hurjasti! ❤️ xx

   Reply
   • Tiia January 26, 2020

    Hei mulla ollut jo varmaan vuoden sama sun ja Lindan blogeissa, että aina kausittain eivät aukee safarilla.

    Reply
    • Alexa January 26, 2020

     Onpa outoa! ? Ja kiitos tiedosta! Toivottavasti paranisi nyt kun vaihdettiin molemmat palvelinta. Otettiin molemmat aika tyyris palvelin, jotta se jaksaisi “kantaa” valtavaa määrää kuvatiedostoja sekä liikennettä ja toivottavasti myös toimisi saumattomasti ? Tässä 9 vuodessa on tosiaan kertynyt vähän materiaalia tänne ?❤️ Nämä tekniset ongelmat on kyllä aina oma juttunsa ja kiitos kun viitsitte aina raportoida! xx

     Reply
   • Pia January 26, 2020

    Mulla on Safarin versio 13.0.4 (15608.4.9.1.3).

    Reply
    • Alexa January 26, 2020

     Jes, kiitos paljon ? xx

     Reply
 2. Jonna January 25, 2020

  Kiva postaus! Just tällaisia vinkkejä kaipaa :)

  Reply
  • Alexa January 26, 2020

   Jee hei ihana kuulla että tykkäsit ? xx

   Reply
 3. Molly January 26, 2020

  Tyhmä kysymys, mutta minkä kenkien kanssa pidät noita farkkuja talvella kun niissä on lyhyemmät lahkeet?

  Reply
  • Alexa January 26, 2020

   Nilkkureita yleensä, mutta kyllä tennaritkin menee jos mittari on reippaasti plussan puolella ? Oon myös miettinyt sellasien Chelsea bootsien hankkimista, jossa on extra korkea varsi, ne toimisi nimittäin tosi hyvin! Zarassa, &Other Storiesissa ja Topshopin valikoimassa on ollut nyt viime aikoina! ❤️ xx

   Reply
 4. Kati January 26, 2020

  Kiva postaus, jollaisia luen mielellään myös jatkossa. :) Tavoitteena on rakentaa omaa vaatekaappia uudelleen ja panostaa ajattomiin klassikoihin.

  Reply
  • Alexa January 26, 2020

   Jee, hei ihana kuulla! ? Ja täällä on myös ollut samanlainen projekti. Määrällisesti vähemmän ja panostus laatuun ja ajattomuuteen. ? xx

   Reply
 5. Jenn January 26, 2020

  Vaatekaapin kulmakivet hyvä postaussarja! ? mikä koko sinulla on tuosta topista – en ole koskaan käyttänyt heidän tuotteita ja ei ole pääsyä heidän kauppaan, auttaisi hahmottamaan mikä voisi olla oma koko. Kiitos! :)

  Reply
  • Alexa January 26, 2020

   Jee, hei huippua kuulla, kiitos ? Mulla on tosta 36. Arketilla on yleisesti mun mielestä suurehkot koot, eli jos oot kahden välillä, niin ota mieluummin pienempi! ❤️ xx

   Reply
 6. Sara January 26, 2020

  Mitkä kengät sulla on tuossa Totemen farkkujen kanssa (avokkaat?)?

  Reply
  • Alexa January 26, 2020

   Ne on Manolot! Rakastan Manoloiden lestiä, tosi mukavat ?? xx

   Reply
 7. Eva January 27, 2020

  Kiva postaus! :) Totemen farkkuja kun pääsee niin harvoin sovittamaan, niin millaisia ovat koonsa puolesta? Saako kysyä, minkä kokoiset omat farkkusi ovat?

  Reply
  • Alexa January 28, 2020

   Mulla on tällä hetkellä 27/30 näistä sinisistä ja 26/32 harmaista. Harmaat joustaa ja siniset taas ei ? xx

   Reply