LIFE LATELY

Meidän kaikkien elämä otti aikamoisen täyskäännöksen viime viikolla.

Kuten viime viikolla kirjoitin: “Tuntuu kuin maailma olisi aikakoneessa, joka on laitettu pauselle määrittelemättömäksi aikaa. Tosin on onni, että epidemia otetaan tosissaan ja säädöksiä tehdään taudin leviämisen hillitsemiseksi. Tuntuu että juuri nyt kukaan ei osaa suunnitella elämää tätä päivää pidemmälle, pitää ottaa rauhallisesti, toimia valtakunnallisten ohjeiden mukaisesti ja katsoa mihin tilanne kehittyy – toivottavasti parempaan päin.” Tilanne on pitkälti sama, jos ei pahempi kuin viime viikolla.

Itselläni on pääkoppa aika tyhjä ja siitä syystä haluaisinkin kysyä, että minkälaista sisältöä haluaisitte nähdä tulevina viikkoina? Tilasin juuri uuden vlogi-kameran, jotta voisin tehdä kotivideoita viihdyttääkseni teitä (ja toki myös itseäni) sekä työllistääkseni edes yhden freelancer-ihmisen etänä. Ainakin seuraajana olen ollut innoissani kaikesta muusta kun korona-sisällöstä, sillä kulutan sitä muista medioista jatkuvasti muutenkin. Tärkeä aihe, enkä millään tavalla väheksy sitä – päinvastoin. Tässä tapauksessa haluan luottaa ammattilaisten ohjeistuksiin ja katsella somesta myös jotain sellaista, mikä saisi hetkeksi ajatukset muualle. ❤️

Juuri viime viikolla saatiin meidän makuuhuone järjestykseen, sopivasti ennen tätä kaikkea. Vielä matto puuttuu ja sen jälkeen esittelen teille meidän makkarin kokonaisuudessaan. Fengshui on todellakin kohdallaan!

Saatiin myös meidän uusi Nonsense-verkkokauppa uusine tuotteineen liveksi ja on ollut ilo seurata, miten te tuette meitä – suurkiitos jokaiselle jo ostaneelle. Lämmittää meidän molempien sydämiä ihan hurjasti. ❤️

Vasemmalla näkyy mun viime viikkojen suosikkiruoka: Halloumia, uunissa paahdettuja vihanneksia, tuoretta kurkkua ja hummusta. Niin helppoa ja hyvää! Tosin mainittakoon, että kyseisen ruoan jälkeen on mennyt karkkia kourallinen jos toinenkin. ?

Oikealla sen sijaan ohjelma, jonka ahmaisin viikonlopun aikana. Love is Blind! Aivan sekopäinen ohjelma, jota sulattelen vielä näin muutama päivä maratonin (juoksumaratoni, I wish) jälkeen. Nyt taidan turvautua takaisin Sex and The Cityn pariin.

Pysykää terveinä ja kovasti virtuaalihaleja sinne kaikille! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 comments

 1. Paula March 16, 2020

  Tässä muutamia omia toivepostausehdotuksia:
  – sisustus kaikessa muodossa
  – asukuvat
  – vinkkejä kivoista blogeista (nyt on aikaa lukea :D), mielellään kirjoitetuista blogeistä (videosisältö ei omaan mieleen)
  – matkapostaukset, ei tosin vinkkimielessä, mutta virtuaalimatkusteluna ja kokemuksena kun ollaan nyt kaikki pidemmän aikaa liimautuneina kotiin :)

  Reply
  • Alexa March 16, 2020

   Kiitos kovasti! ❤️

   Reply
   • Mariam March 17, 2020

    Uskotaan ja toivotaan tämän ajan, jota juuri nyt elämme menevän pian ohi ja myös matkustamisen maamme rajojen ulkopuolelle olevan taas mahdollista. Toivon matkustamiseen liittyen hotellisuosituksiasi esim Euroopan kaupungeista. Toivon, että kerrot myös asukokonaisuuksista ym. niin matkalla kuin matkustamisen aikana. Ja myös mitä ilman et matkusta ?. Kiitos!

    Reply
    • Alexa March 17, 2020

     Kiitos ideoista ihana! Ja todellakin, toivotaan näin ❤️ xx

     Reply
 2. Streetstyle March 17, 2020

  Kerää street style -kuvia, joista itse pidät ja sen kylkeen ehdotuksia vaatekappaleista ja asusteista, joista voi koota kuvan mukaisen stailin. Tyyliin ostolinkkejä ?. Oisko ideaa, jaksaisitko?

  Reply
  • Alexa March 17, 2020

   Hyviä idiksiä, laitetaan ylös ? xx

   Reply
 3. mrj March 17, 2020

  kaupalliset yhteistyöy yms on ehkä viimeinen asia jotka täällä hetkeellä ihmisiä kiinnostais. Mutta mielelläni vaikka hyviä helppoja reseptejä aineksista mitä jokaisella (kuiva) kaapin nurkissa on. ja vlogid on aina hyvä idea :)

  Reply
  • Alexa March 17, 2020

   Ymmärrän, että et varmasti tullut ajatelleeksi sitä, että me olemme pienyrittäjiä, jotka on riippuvaisia kaupallisista yhteistyöstä / muusta kaupallisesta toiminnasta. Ei puhuta siis ainoastaan meidän toimeentulosta, vaan meillä on myös työntekijöitä, joiden palkat maksetaan firman tuloilla = kaupallisilla yhteistöillä. Samoin palkat videon editoijalle, podcastin tuottajalle ja niin edelleen. Nuo kaupalliset yhteistyöt on siis elinehto sille, että pystyn tuottamaan podcastia, videoita ja niin edelleen. Mutta kuten totesinkin, niin ymmärrän, että et varmasti tullut ajatelleeksi tätä ja kohtuus toki niissä yhteitöissäkin. ☺️ Tsemppiä ja terveyttä sinne! ❤️ xx

   Reply
 4. Soili March 17, 2020

  Tutoriaaleja erilaisten asukokonaisuuksien rakentamisesta ja sisustusten suunnittelemisesta sekä toteuttamisesta. My dayt ovat aina ihania ♥️

  Reply
  • Alexa March 17, 2020

   Ihana kuulla! ❤️ xx

   Reply
 5. Jannis March 17, 2020

  Asujutut kiinnostaa ja etenkin asukuvat vuosien takaa ja niiden analyysit! Toisaalta olisi hauska kuulla näkemyksiäsi myös miesten muodista, näkemyksesi oman miehesi vaatekaapin suosikeista ja inhokeista! Hius- ja meikkitutoriaalit on myös kivoja. Suosikki sisustusesineet, laukut, asusteet tms. ja tarinat ja muistot niiden takaa!

  Reply
  • Alexa March 17, 2020

   Ihania vinkkejä, kiitos! ❤️ Meikkituto varmasti tulossa ja kaikkea muuta inspistä ehdottomasti! ❤️ xx

   Reply
 6. Tildis March 17, 2020

  Videoita – esim decluttering/jarjestely/meikkikokoelma. Piristysta kotipaiviin todellakin kaivataan <3

  Reply
  • Alexa March 17, 2020

   Ajattelin just että seuraavaan My day -kotivideoon voisin ottaa järkkäilyä mukana, kun toi meidän pyykkihuone on ihan pommin jäljiltä. Ihme, että en ole vielä viime päivinä innostunut järjestelemään. ?❤️ xx

   Reply
 7. Minna March 18, 2020

  Terveist isältäsi, törmäsimme sattumalta. Onhan kaikki hyvin?

  Reply
  • Alexa March 18, 2020

   Nyt en kyllä yhtään hiffannut! ? Puhun isäni kanssa päivittäin ja kaikki on hyvin. ? xx

   Reply
 8. Merja March 19, 2020

  Hei, tennarit meni heti tilaukseen. Minulla on samanmerkkiset jo ennestään ja ihan parhaat jalkaan ja vielä hyvännäköiset. Nyt Koronan aikaan lenkkareille on käyttöä, vaikkei muita ihanuuksia oikein “karanteenissa” tarvitsekaan.

  Reply
  • Alexa March 19, 2020

   Jee hei huippua kuulla, että vinkeistä oli iloa! ?❤️ xx

   Reply