RASKAUSVIIKOT 34-35

oli käytettävä kuvituksena tätä mun Instagram-kuvaa, kun en yksinkertaisesti löytänyt muuta!

viikko 34

Beben status: Bebe on jo n. kahden kilon kokoinen, eli saman kokoinen kuin leijonan pentu! ? Liikkeet tuntuvat koko mahassa aikamoisena aaltoiluna ja vauva reagoi erityisesti sokeriin kunnon hepuleilla.

Mun status: Nyt maha alkaa olemaan vähän tiellä ja esim. siivoaminen ei ole yhtä ketterää kuin aikaisemmin. Olen pariin otteeseen meinannut kaatua eteenpäin, kun kropan painopiste on muuttunut! Samoin nukkumisesta on tullut levottomampaa ja heräilen useaan otteeseen yössä vaihtamaan asentoa tai pissalle. Tosin olen kiitollinen siitä, että tämä vaihe tuli vasta tässä kohtaa raskautta, sillä viikkoja ei ole enää kovin montaa jäljellä.

Olen muuten huomannut että on muutama kikka, jolla olen saanut taklattua selkäkipuja raskausaikana. Istun aina tyyny selän takana ja nukun tyyny haaravälissä. Nuo keksittyäni selkäkivut eivät ole enää vaivanneet.

Cravings: Omenamehu!! Himo on ollut niin kova, että jouduttiin pysäyttämään auto, että sain kaupasta haettua aitoa omppumehua. Vedin sitä siinä sitten puolikkaan tölkin kotimatkalla.

viikko 35

Beben status: Beben on lähes kokonaan kehittynyt ja täyttää nyt lähes koko kohdun. Liikkeet tuntuu todella jänniltä, sellasilta puskevilta. Ihan hullua ajatella, että hän on kohta täällä!

Mun status: Loppuraskaus ja arjen kiireet yhdistettynä ovat vieneet energiatasoja ja myös kärsivällisyys on ollut välillä vähän koetuksella. Olen vähentänyt nyt treenaamista ja pyrkinyt menemään aikaisin nukkumaan. Olen myös huomannut että mulle tulee hiki ihan eri tavalla kuin normaalisti! Toimistolla olen poikkeuksetta pelkässä pikkutopissa, kun on yksinkertaisesti niin kuuma. Muuten olen voinut tosi hyvin, eikä vika kolmannes ole ollut todellakaan niin paha, kun mitä moni pelotteli.

Olen myös pyrkinyt asennoitumaan siihen, että elämä jatkuu synnytyksen jälkeenkin. Jos kaikki ei ole valmista just silloin, niin se ei ole niin vakavaa. Pärjätään varmasti! Toki ideaalitilanne on se että ei ole mitään to do-listalla ja pyrin saamaan kaiken välttämättömän tehtyä. Vauvan puolesta en voi synnytyspäivää kuitenkaan päättää, sehän voi tapahtua vaikkapa tänään – ken tietää!

Cravings: Omenalinjalla on jatkettu! Ihanan kirpeitä luomuomenia on mennyt joka päivä ja omenamehua myös varmaan litratolkulla – niin outoa? Just tällä hetkellä mun tekee mieli mantelicroissantia, taidanpa huomenna neuvolan jälkeen hakea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 comments

 1. Emppu October 4, 2020

  Pirkan tuorepuristettu omppumehu (kylmäkaapista) on ihan parasta! Ja luomu on parempi valinta jos tulee kitattua tota tosi paljon ?

  Reply
  • Alexa October 5, 2020

   Uu kiitos! ? Just tossa äsken join taas Raikastamon omppumehua ? xx

   Reply
 2. Laura October 5, 2020

  Mistä noi rintsikat on? ihanat! ?

  Reply
  • Alexa October 5, 2020

   Anine Bingiltä! Ihanat ja super mukavat myös ? xx

   Reply
 3. Hanna October 6, 2020

  Heippa! Oisko sulla vinkata jotakin kivoja ruotsin kielisiä livestyleblogeja? Tsemppiä loppuraskauteen! :)

  Reply
  • Alexa October 7, 2020

   Kiitos paljon! ? Luen itse seuraavia: Janni Deler, Petra Tungården, Lovisa Barkman ?? xx

   Reply