MY FAVORITE JEWELRY

postaus sisältää mainoslinkkejä

Saan teiltä usein kysymyksiä käyttämistäni koruista, joten ajattelin koota tänne muutamat koruvinkit. Käytän pitkälti samoja koruja lähes joka päivä, sillä mulla on tietyt hyväksi havaitut suosikit, jotka on helppo napata yöpöydältä pukiessa päälle.

Suosikkibrändeiksi on viimeisen vuoden aikana noussut amerikkalainen Mejuri ja brittiläinen Missoma. Molempien valikoimasta löytyy laadukkaita koruja kohtuuhintaan. Huomiona tosin, että Mejuri lähettää tuotteensa Jenkeistä, joten netistä tilatessa ostosten päälle tulee tullit ja verot maksettavaksi.

Haluan myös nostaa muutamia uusia tulokkaita Suomesta! KARAAT Jewelry ja Natalina Jewellery on molemmat suht tuoreita yrityksiä, jolla on myös aivan ihanat valikoimat. Erityisesti jos mielessä on joku erityisempi koru, kuten vaikka kihlasormus, niin kannattaa kurkata heidän valikoimat.

Näistä ylempi sileämpi sormus on Mejurin ja alempi Missoman.

Korvikset on Missoman ja ne ovat olleet mulla vuoden lähes päivittäisessä käytössä. Paksumpi “snake” ketju on Missomalta myöskin ja horoskooppi-koru on sen sijaan Mejurilta.

Toivottavasti näistä vinkeistä oli iloa! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 comments

 1. Mallu October 2, 2020

  Kauniita, ovatko Misoman korut kultaa vai kullattuja tms. Onko postikulut kuinka kalliit ja kuinka nopea toimitus?

  Reply
  • Alexa October 2, 2020

   Kullattuja, mutta mulla ei ole vuodessa lähtenyt kultaus esim. sormuksesta, vaikka käytän käsidesiä yms! Eli laatu selkeästi hyvää. Tilaukset on tulleet normaalisti viikossa, mutta postareista ei muistikuvaa ? xx

   Reply
 2. hh October 3, 2020

  Moii, kauniita koruja! Mitä kynsilakkaa sulla on näissä kuvissa, huomio kiinnittyi siihen! :)

  Reply
  • Alexa October 4, 2020

   Mulla ei taida olla mitään lakkaa ? Oman kynnen väritön geelivahvistus vaan! ❤️ xx

   Reply