MY FAVORITE JEWELRY

october 1, 2020, Fashion

postaus sisältää mainoslinkkejä

Saan teiltä usein kysymyksiä käyttämistäni koruista, joten ajattelin koota tänne muutamat koruvinkit. Käytän pitkälti samoja koruja lähes joka päivä, sillä mulla on tietyt hyväksi havaitut suosikit, jotka on helppo napata yöpöydältä pukiessa päälle.

Suosikkibrändeiksi on viimeisen vuoden aikana noussut amerikkalainen Mejuri ja brittiläinen Missoma. Molempien valikoimasta löytyy laadukkaita koruja kohtuuhintaan. Huomiona tosin, että Mejuri lähettää tuotteensa Jenkeistä, joten netistä tilatessa ostosten päälle tulee tullit ja verot maksettavaksi.

Haluan myös nostaa muutamia uusia tulokkaita Suomesta! KARAAT Jewelry ja Natalina Jewellery on molemmat suht tuoreita yrityksiä, jolla on myös aivan ihanat valikoimat. Erityisesti jos mielessä on joku erityisempi koru, kuten vaikka kihlasormus, niin kannattaa kurkata heidän valikoimat.

Näistä ylempi sileämpi sormus on Mejurin ja alempi Missoman.

Korvikset on Missoman ja ne ovat olleet mulla vuoden lähes päivittäisessä käytössä. Paksumpi “snake” ketju on Missomalta myöskin ja horoskooppi-koru on sen sijaan Mejurilta.

Toivottavasti näistä vinkeistä oli iloa! 🖤

Photos by Juuli Rönkä

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *