Ihon lempituotteet äidille ja vauvalle

october 6, 2020, pregnancy

kaupallinen yhteistyö: ACO

Olen päässyt kuluneiden kuukausien aikana tutustumaan syvemmin ACO-tuotteiden valikoimaan ja on ihan huippua päästä tekemään heidän kanssa yhteistyötä! Erityisesti kun valikoima on todella laaja – ihan vauvasta mammaan niin sanotusti.

Nyt raskausaikana on jatkuvasti uuden äärellä ja opittavaa on ihan hurjasti. Pää on todellakin ollut pyörällä, kun oman vartalon (ja pääkopan) muuttuessa koittaa opetella ja sisäistää mahdollisimman paljon vauva-arkeen liittyviä asioita. On otettava selvää siitä mikä on arjessa välttämätöntä ja mikä ei, mihin niitä nännikumeja oikein tarvitaan, kauan tutteja olisi hyvä steriloida ja mikä turvakaukalo olisi nyt paras – nyt muutaman hassun mainitakseni. Onneksi toki on kourallinen ihania mammaystäviä, teitä nyt unohtamatta tietenkään! DM on viime kuukausina käynyt kuumana, kun vinkkejä on satanut suuntaan jos toiseen, suurkiitos kaikista niistä.

P.S. Koodilla ALEXA saa -20% alennusta Yliopiston Apteekin verkkokaupasta Minicare, Miniderm ja Intimate Care -sarjojen tuotteista sekä Repairing Skin Oil -tuotteesta. Koodi on voimassa 5.10.-31.10.

Kuten alkuun totesin, niin on ihan huippua että ACO-tuotteiden valikoimasta löytyy turvallisia tuotteita sekä meille äideille että bebeille. Olen kesän aikana saanut testailla ACO-tuotteita ja olen samalla myös syventynyt vauvoille ja lapsille tarkoitettuun ACO minicare-tuotesarjaan. Ihanaa, että on yksi asia vähemmän opiskeltavana, kun hygeniahommat on nyt hallussa!

Mun on myös vinkattava, että ACO-tuotteiden valikoimasta löytyy ihan loistavia intiimituotteita! Mä olen aikamoinen ihonhoitofriikki ja hifistelen todellakin myös intiimituotteita. ACO puhdistusliinat (Intimate Care Cleansing Wipes) oli mulle entuudestaan tuttuja, sillä olen pitänyt niitä usein laukussa mukana. Koskaan kun ei tiedä mitä sattuu ja tapahtuu ja ei niiden roudaamisesta koskaan haittaakaan ole. Pyyhkeet puhdistaa hellävaraisesti ja soveltuu tosiaan intiimialueelle.

Intimate Care Cleansing Oil, eli intiimialueen puhdistusöljy oli sen sijaan ihan uusi tuttavuus ja olen tykännyt siitä paljon! Se on hellävarainen ja pehmentävä pesuöljy intiimialueelle, joka puhdistaa ja jättää iholle suojaavan kalvon, mikä puolestaan vahvistaa limakalvojen vastustuskykyä. Pesuöljy voidaan huuhdella pois (itse käytän suihkussa) tai vain pyyhkiä.

Mahan öljyäminen nyt raskausaikana on ollut ihan best! Siitä on tullut jokailtainen rutiini ja samalla pieni bondaushetki vauvan kanssa. On niin maagista pajailla mahaa ja vastaanottaa potkuja tyypiltä, joka on toistaiseksi ihan mystinen olento. Ei vielä hajuakaan luonteesta, vaikka toki olen tehnyt kaikenmaailman analyysejä liikkeiden perusteella, kuten varmasti jokainen odottava. Meidän bebe on todella rauhallinen päivisin ja oikeastaan moikkailee vaan illasaikaan, eli olen tehnyt tietysti syvän luonneanalyysin = hän on rauhallinen kaveri. No, se jäänee yllätykseksi!

Nyt kesän ja alkusyksyn ajan käytössä on ollut ACO Repairing skin oil, joka on kosteuttava ja korjaava kuivaöljy kasvoille ja vartalolle. Öljy lupaa vähentää olemassa olevien arpien ja raskausarpien näkyvyyttä ja estää myös niiden syntymistä. Toki nämä on varmasti myös omasta kudoksesta kiinni, mutta ainakaan toistaiseksi en ole bongannut itseltäni mahasta arpia, vaikka esim. teininä sisäreisiin niitä kertyikin.

ACO kuvailee tuotetta seuraavasti: ACO Repairing Skin Oil sisältää Camelina Sativa-öljyä, joka vahvistaa ihon suojakerrosta, sekä C- ja E-vitamiinia, jotka toimivat synergiassa suojaten ihoa tehokkaasti vapailta radikaaleilta. Muita ainesosia ovat esimerkiksi Shea-öljy, joka muodostaa ihon pinnalle ulkoisilta ärsykkeiltä suojaavan kalvon ja B5-vitamiini, joka muun muassa palauttaa ihon joustavuutta, silottaa ihoa ja tehostaa solujen uusiutumista.

Päädyttiin vaihtamaan hoitopöytä toiselle puolelle huonetta, sillä tajuttiin, että toisella puolella huonekorkeus tulee Joksun kohdalla vastaan. Onneksi olin alkuvuodesta ostanut identtiset lipastot huoneen molemmille puolin, niin sain kätevästi siirrettyä hoitotason ja tuotteet parempaan kohtaan.

Luonnollisesti minicare-sarjan tuotteista mulla ei ole vielä kokemusta, mutta onneksi on ACOn kaltainen luotettava brändi, jolta löytyy kaikki mitä bebe ihonhoitoon tarvita saattaa. Minicare-sarja on itsessään todella laaja ja päätin nostaa tähän kiinnostavimmat tuotteet. Olen niin iloinen että olen tutustunut näihin tuotteisiin hyvissä ajoin synnytystä, niin on sitten vauva-arjen alettua yksi asia vähemmän opeteltavaksi.

minicare wash mousse
Minicare wash mousse on mieto ja hellävarainen pesuvaahto vauvoille ja lapsille. Rakastan käyttää itselleni vaahtoja, niin takuulla bebekin tykkää. Tuotteella voi pestä vartalon ja hiukset ja se myös kosteuttaa ihoa.

minicare baby oil
Minicare baby oil on 100% kasvipohjainen öljy, joka on kehitetty vauvojen herkälle iholle. Öljyä voidaan käyttää esim. kylpyvedessä tai vauvaa hieroessa.

minicare eczema treatment cream
Minicare eczema treatment cream soveltuu vauvojen ja lapsien lieviin ja kohtalaisiin atooppisen ihottuman oireisiin, kuten punoitukseen ja kutinaan. Tuote ei sisällä kortisonia ja soveltuu yli 8-viikkoisille vauvoille.

Huom. ACO Minicare Eczema Treatment Cream on lääkinnällinen laite. Lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä.

minicare diaper rash spray
Minicare diaper rash spray auttaa estämään vaipan aiheuttamaa pepun punoitusta. Se on kätevässä spray-pullossa, eli tuotetta ei tarvitse hieroa ihooon.

Toivottavasti te muutkin tulevat mamat saitte tästä tuotevinkkejä tulevaisuuteen!

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *