PALUU ARKEEN

june 22, 2020, outfit

postaus sisältää mainoslinkkejä

Viimeiset viikot ovat olleet yllättävän kiireisiä tämän hiljaisen kevään jälkeen. Tosin pakko todeta, että muutaman kuukauden levon jälkeen olen todellakin nauttinut kaikesta tohinasta mitä taas ympärillä on. Bring it on! Työhommien ohessa on ollut ihanaa nauttia keleistä lähipuistoissa ja nähdä ystäviä, joita ei ole nähnyt koko kevään aikana. Puhuttavaa tosiaan on riittänyt, kun meikäläisellekin on pieniä elämänmuutoksia tuo erikoinen kevät suonut. Vihdoin on siis päässyt fiilistelemään uutta elämänvaihetta ihan täysillä!

Tuleva viikko näyttää myös rennon juhannuksen jälkeen yllättävän vilkkaalta, mutta sen jälkeen heinäkuuta kohti taas rauhottuu.

Luonnollisesti mitään reissuja ei ole buukattuna, mutta jos säät on tällaiset, niin kyllä täällä kotimaassa kelpaakin olla. Luvassa on siis ainakin piknik-treffejä, viikottaisia padel-treenejä ja muutamia mökkireissuja – täydellistä!

Tämä on ollut mun viime viikkojen luottoasu. Oli mahalla minkälainen päivä tahansa, niin tämä toimii. Laitan myöhemmin tällä viikolla vielä postauksen, jossa stailaan mekon usealla eri tapaa. Menee nimittäin sekä arkeen että juhlaan loistavasti.

Celine Sunnies
Zara Dress (similar here & here)
Loewe Bag
Hermès Shoes

Photos by Maria Hästbacka

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *