MIDSUMMER

Täällä pakkaillaan jo kamoja kasaan, nimittäin edessä on mökkijuhannus pitkästä aikaa! Joksulla on veljensä kanssa saaristossa mökki, jota he ovat jo muutaman vuoden ajan siellä kunnostaneet, joten lähetään sinne pienellä porukalla nauttimaan viikonlopusta. Ohjelmassa on tietysti uimista ja saunomista, grillailua, korttipelejä ja naapurisaarissa vierailua. Tällaista juhannusta olen kyllä kaivannut!

Pesänrakennusvietti on täällä kyllä ihan tapissa, nimittäin meikäläinen näkee jopa mökeistä unia. Ollaan pohdittu valmismökin ostamista tolle samaiselle tontille tai sitten kokonaan uuden tontin ostamista jostain lähistöltä. Noi tontteihin liittyvät rakennusrajotteet kuulostaa tosin vähän liiankin tutulta, joten saa nähdä koska me jaksetaan tämän nykyisen asuntoprojektin rinnalla lähteä mökkihommiin. Onneksi on kuitenkin tuo poikien pieni hirsimökki, jossa pääsee todella mökkifiilikseen näin alkuun. Onko siellä tämä kevät herättänyt samanlaista mökkikuumetta vai onko se vaan tämä raskaus? ?

Havahduin vasta näitä kuvia ottaessa siihen, kuinka oma sometekemiseni on viimeisen vuoden aikana muuttunut paljon rennompaan suuntaan. Podien ja videoiden lisäksi sisältö koostuu pitkälti rennoista puhelinkuvista ja tuotevinkeistä. Tekijänä olen tykännyt tästä rennommasta linjasta hurjasti ja tuntuu että te seuraajatkin tykkäätte enemmän elämän makuisesta meiningistä. Poikkeus vahvistaa kuitenkin säännön ja näitä kuvia oli maailman ihaninta räpsiä mun vanhan kuvaajan Marian kanssa Haltialassa. Oli kyllä mitä täydellisin keskikesäinen ilta!

Mutta hei, ihanaa juhannusta kaikille! Nauttikaa keleistä! ?

Celine sunnies
Asos Dress (old)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 comments

 1. Tinsku June 18, 2020

  Upee!

  Reply
 2. Riikka June 19, 2020

  Ihanat kuvat ja superkaunis sinä! Hyvää juhannusta!

  Reply
  • Alexa June 19, 2020

   Voi kiitos kovasti ja samoin myös sinne ? xx

   Reply