4 tapaa pukea musta mekko

postaus sisältää mainoslinkkejä

Mulla on ollut lähes koko kesäkuun sama asu päällä, nimittäin kasvavan masun kanssa joustavat mekot on ihan best! Olen ostanut muutaman erilaisen (mm. tämän Ginasta ja tämän H&M:stä), jota olen stailannut tilanteeseen sopivaksi. Eipä ole tosiaan tullut kärsittyä mistään asukriiseistä ja ainakin toistaiseksi nuo mekot menee ilman rintsikoitakin.

Tämä kyseinen mekko on H&M:stä ilmeisesti loppu, mutta vastaavanlaisia löydät täältä ja täältä.

Stailasin mekon illalliselle Arketin bleiserin, Diorin laukun ja Manolon kenkien kera. Kaulukoru on &Other Storiesista ja sirompi löytö jenkeistä.

Tässä on taas ihan perus hellepäivän look. Päässä on KN Collectionin vanha hattu, jonka laadusta on annettava erikoismaininta! Se on ollut matkalaukussa ainakin kymmenen kertaa ja se on silti säilyttänyt muotonsa kaikki nämä vuodet. Ihanaa että meillä on Suomessa tällaisia brändejä!

Laukku on DeMellier-merkin ja kengät Hermèsin.

Tässä jälleen rennompi arkiasu. Mekon kanssa stailattuna Chimin aurinkolasit, Lindexin takki, DeMellierin laukku ja Hermèsin sandaalit.

Ja loppuun helposti käytetyin arkiasuni. Mun kaverit varmasti ajattelee, että mulla ei muita vaatteita varmaan olekaan. Tosin totuus ei ole kauhean kaukana siitä! Päällä Arketin pusero, joka on muuten mielestäni normaalia kaulapaitaa kivempi noin sidottuna. Käsivarresta löytyy ihanin kesälaukku Loewelta (ihan loistava hankinta viime kesänä) ja Hermèsin sandaalit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 comments

 1. Karoliina June 27, 2020

  Sä oot kyllä AINA niin tyylikäs. Ja hienoa, että yhdelle vaatteelle on erilaisia käyttötapoja.

  Reply
  • Alexa June 28, 2020

   Voi kiitos ihanasti sanottu ? Ja todellakin! On tärkeää löytää monta eri tapaa pukea ❤️ xx

   Reply