LIFE LATELY

july 6, 2020, Personal

postaus sisältää mainoslinkkejä

Jos olette Instagramin puolella seurailleet, niin eilen tosiaan paljastin siellä, että bebemme on poika. 💙 Molemmat ovat toki meille kovin toivottuja, mutta olen aina jotenkin aavistanut että esikoiseni tulisi olemaan poika. Olen tästä joskus podissakin maininnut, kun raskaus oli vain kaukainen haave.

Muistan että kerran yksi ennustajakin koitti kovasti väittää, että tyttö tulee ensin ja väitin vastaan – pitääpä siis reklamoida! 😂 Nyt kun sukupuolikin on tiedossa, niin raskaus on ihan uudella tapaa konkreettinen. Tällä viikolla tulee muuten kuusi kuukautta täyteen, huh miten aika rientää! Kirjottelen raskausviikkojen 22-23 kuulumisia myöhemmin tällä viikolla enemmän.

Kahvila Anima – Roballe on avattu uusi ihana kahvila Anima! Muistan miten kolmannella luokalla kirjotin koulussa esseen siitä, että Iso Roba pitäisi kunnostaa. Nyt näin parikymmentä vuotta myöhemmin se alkaa näyttää aika hyvältä! On Yesyesyes, Relove ja nyt uutena tulokkaana tämä Anima. Paikka muistuttaa minua tosi paljon San Franciscosta niin menun kun sisustuksenkin puolesta. Smoothie bowl oli muuten ihan hiton hyvää!

Viikon asu – tai ehkä kahdenkin? Tämä &Other Storiesin mekko oon vaan ihan täydellinen! Hengittää mukavasti helteellä ja käy arkeen tai terassihengailuun mukavasti. Kokoa kysyttiin useaan otteeseen IG:n puolella. Otin koon 40, jotta mahtuisin mahani kanssa siihen vielä kesän loppuun. Tossa on onneksi tuo vyökin, niin käy varmasti kivasti myös ensi kesänä.

Ilta Suomenlinnassa – Lähdettiin yhtenä iltana Mariannan kanssa extemporre Suomenlinnaan. Tosin valittiin päivä niin väärin, sillä kyseessä oli toistaiseksi kesän kuumin päivä. Suokki oli tietenkin tupaten täynnä porukkaa ja pyörittiiin saaressa hiestä märkänä. Oli kivaa kuitenkin pitkästä aikaa käydä siellä ja pitää ehdottomasti kiertää näitä lähisaaria enemmän!

Mekosta on myös tullut paljon kyselyitä ja löysin sen Nakdilta. Se näyttäisi vaan olevan tällä hetkellä loppuunmyyty!

Suosikkiaamiainen – Kuten mun viimeisessä Youtube-videossa sanoinkin, niin viime aikoina on tullut fiilisteltyä mysliä, jogurttia ja marjoja. Niin täydellinen kesäbreku, josta en saa tarpeekseni!

Terassitreffit – Lämpiminä päivinä on ollut ihanaa tavata extempore ystäviä terasseilla kahvin merkeissä ja vaihtaa kuulumisia. Moni teistä vinkkasikinn, että sekä Espresso Housesta että Robertsista saa myös kofeiinitonta lattea. Nyt raskaana kun on hiukan rajoituksia ton kofeiiinin suhteen, niin on huippua että ainakin muutamassa paikassa on myös kofeiiniton vaihtoehto saatavilla.

Täydellinen mahamekko – En omistanut yhtään pitkähihaista mahan kanssa menevää mekkoa, joten ilmojen viilennyttyä löysin tämän ihan täydellisen mekon Ginasta. Tosi mukava päällä ja joustaa myös mahan kasvaessa.

Sadepäivän pikabrunssi – Ei oltu suunniteltu mitään ohjelmaa sunnuntaiksi, joten pyysin muutamia kavereita meille kylään. Mitään sen suurempaa brunssia en ehtinyt väsäämään, joten hain lähikaupasta croissantteja, hedelmiä ja marjoja. Pöytä oli viidessä minuutissa katettu ja hyvin teki kauppansa. Puhuttiin just siitä, että valtavat brunssit takaa yleensä hirveän ähkyn tai ruoka-fomon, jos ei jaksa kaikkea maistaa. Tai sitten kaverit vaan symppasi mua, kun en kerennyt sen enempää leipomaan. 😂

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *