KESÄKUULUMISIA

Ai että toi kookosjäde oli hyvää! Mutta en tosiaan saanut siitä kauaa nauttia, ennen kuin kauppatorin nälkäiset lokit olivat mun kimpussa. Se oli sellanen kunnon väijytys olan takaa. Eli jos olette keskustassa ja jädehammasta kolottaa, niin suosittelen ehdottomasti jotain muuta spottia jätskihetkelle kun Kauppatori tai Espa, nimittäin näitä lokkiskenaarioita olen todistanut omani jälkeen useamman kerran.

Tän viikon podijaksossa käydään läpi ajankohtaisia kuulumisia ja viime aikaisia kommelluksia. Niitä tuntuu tosiaan aina riittävän! Jaan myös mun parhaan vinkin kesäsinkuille ja kerron, että miten päädyin extempore seuraajalle kylään. Sivutaan toki myös ajankohtaisia raskauskuulumisia ja tän hetken kuumimpia mielitekoja. Jakso löytyy tuttuun tapaan Spotifysta, ja puhelimien podcast-appeista.

Reserved Top
Realisation Par Skirt
Loewe Bag
Hermès Shoes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 comments

 1. Kristýna July 2, 2020

  hello, nice outfit! I used to follow your blog a long time ago and now I thought to myself that I would check it out what you are up to :-) you have nice outfit and look very happy :-D that is good..have a good day!

  Reply
  • Alexa July 2, 2020

   So sweet of you!! Thank you so much ? xx

   Reply
 2. miki July 3, 2020

  I adore your “beach” bag !! I found a similar one from Zara!
  Miki x

  http://www.littletasteofbeauty.com/

  Reply
 3. Sara July 9, 2020

  Minkä merkin jädeä? Kookosjäätelö on niiiin parasta!

  Reply
  • Alexa July 10, 2020

   En vitsi muista! ? Oli siitä kauppatorin jädekiskalta ? xx

   Reply