GOYARD ST.LOUIS REVIEW

GOYARD ST.LOUIS TOTE

Tästä Goyardin laukusta on tullut hurjasti kyselyitä, joten ajattelin tehdä kevyen arvostelun tästä laukusta.

Mistä ostin? Goyardin liikkeestä Milanosta

Mikä oli laukun hinta? n. 900€

Olenko ollut tyytyväinen?

Kyllä, ehdottomasti! Näin vajaan vuoden käyttökokemuksen perusteella voin kyllä suositella. Tämä isompi koko on ihanan iso ja canvas on materiaalina niin kevyttä, että koko ei haittaa, vaikka olisi vähemmän kannettavaa. Laukku on niin tilava, että olen pärjännyt pelkästään sillä jopa viikonloppumatkoilla. Eli sinne mahtuu kosmetiikat, 15-tuumanen läppäri, vaihtovaatteet, eväät – mitä ikinä! Huvittaa, kun aikoinaan Pariisin liikkeessä myyjä tokaisi että tämä laukku ei kestä edes vesipulloa (?) Mulla ei nimittäin olen ollut mitään haasteita ja laukku näyttää ja tuntuu edelleen ihan uudenveroiselta.

Vuitton vai Goyard?

Siinäpä vasta kysymys! Mulla ei ole kokemusta Vuittonin Neverfullista, joten en osaa laukkuja täysin verrata. Käytännön kannalta uskoisin että Neverfull ja St.Louis painii samoissa, mutta toki Goyard on brändinä valtavirralle (ainakin Suomessa) hiukan tuntemattomampi, joka on mielestäni ihan kiva juttu. Mutta tämä on vain preferenssikysymys. Jos jollain teistä on / on ollut molemmat, niin jakakaa ihmeessä kokemuksia!

Vuittonin Keepall-laukku sen sijaan löytyy omasta kaapistani ja se on jäänyt paitsioon sen jälkeen, kun ostin tämän St.Louisin. Laukku tosiaan vetää paljon, on itsessään kevyt ja sen saa olalle – best!

Mistä Goyardin tuotteita voi ostaa?

Vain Goyardin liikkeistä, joista lähimmät löytyy Pariisista ja Lontoosta. Goyard tarjoaa myös “distant sale requestia”, eli heidän sivuiltaan voi ottaa yhteyttä liikkeeseen ja tiedustella saatavuutta.

Goyardin laukkuja voi toki myös ostaa käytettynä, mutta sillon usein joutuu maksamaan premiumia, eli markkina on vähän samankaltainen kun Hermèsillä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 comments

 1. Marsu February 26, 2020

  ???!!!! 900 e?????? Hä miten se on niin kallis? Onko tuossa edes vetoketjua? Nyt sua on puijattu mä luulen

  Reply
 2. Pi February 26, 2020

  Hei, minkä merkkinen tuo vaalea takki on?

  Reply
 3. Kiia February 27, 2020

  Mulla on myös St Louis mutta sinisenä. Oon kanssa tykännyt ihan hirveesti, ja samaistun tohon että sinne mahtuu puolet elämästä. Arkena kulkee mukana koulu- ja treenikamat sekä eväät helposti. Tykkään kanssa, kun ihan kaikki (tai siis todellakaan Helsingin ulkopuolella about kukaan) ei tiedä mikä merkki on kyseessä. Joskus joku sekotti tän Malene Birgerin Abiin :D Ainoa miinus, on noi aika ohuet hihnat, jos rahtaa painavia tavaroita eikä oo takkia päällä, ne painautuu inhottavasti hartioihin.

  Reply
  • Alexa February 27, 2020

   Joo siis on kyllä hyvä! ? Ja ihanan pitkät noi hihnat, että on helppo rahdata, vaikka ne välillä porautuukin olkapäihin ? xx

   Reply