VIIKONLOPPU PARIISISSA

Viikonloppu vietettiin ihanan keväisessä Pariisissa yhdessä Joksun kanssa. Ollaan käyty Pariisissa yhdessä useita kertoja ja se on kaupunki, jota me molemmat fiilistellään hulluna. Oli ihanaa ottaa pieni getaway meidän 10-vuotispäivän kunniaksi. Vuosikymmen yhdessä on kyllä hurjan pitkä aika, enemmän kun 1/3 meikäläisen elämästä!

Käytiin L’Avenuen terassilla jälkkärillä ja viinillä. Mittari näytti parhaimmillaan +15, joten lämmitetyllä terassilla kelpasi jo istuskella.

Haettiin aamukahvit Café Kitsunesta, joka oli avannut uuden isomman kahvilan ihan Palais-Royalin naapuriin. Käveltiin pitkin kaupunkia aamukahvit kourassa, juuri täydellinen tapa aloittaa päivä!

Aamupalalla käytiin Wild & The Moonissa, jonka listalle oli viimein tullut appelsiininkukka-pannarit – niin hyvää! Meillä kävi kerrankin tuuri myös sään suhteen, sillä taivas oli pilvetön koko viikonlopun ja aurinko paistoi. Niin keväinen tunnelma.

Illallisella käytiin Cocossa ja toisena iltana Frenchien viinibaarissa, joka on ihan meidän lemppari. Ruoka ja palvelu on Frenchiessä aina takuulla hyvää ja tuonne viinibaarin puolelle pääsee ilman varausta. Joskus joutuu jonottelemaan, mutta se on kyllä sen arvoista. Ainoa miinus on se, että lista on aika liha-painotteinen, eli jos on vege, niin valinnanvaraa ei ole kovasti. He kyllä sanoivat että kesäsesongilla vege-vaihtiksia on huomattavasti enemmän. Mutta laittakaa Frenchie tosiaan mieleen, jos suunnitelmissa on matka Pariisiin.

Pakko myös loppuun antaa hotellisuositus! Le Damantin Hotel oli nimittäin todella kiva.En ollut aikeissa tehdä siitä postausta, niin en hiffannut ottaa huoneesta kuvia. Näkymät oli kuitenkin upeat, kuten kuvasta näkyy. Hotelli oli myös juuri rempattu, eli huone oli todella freesi ja palvelu oikein hyvää. Sijainti oli myös hyvä, nimittäin Saint-Germain, Champs-Elysees ja Louvre oli kaikki ihan kävelymatkan päässä. Noilla reitellä myös maisemat on niin ihanat, että mielellään reippailee.

Jos kaipaa lisää Pariisi-vinkkejä, niin kannattaa kurkata tämä postaus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 comments

 1. Paula Johanna February 24, 2020

  Matkakuume kasvaa aina näitä reissupostauksia lukiessa? Pariisissa en ole vielä käynyt, mutta sinne olisi ehdottomasti päästävä. Toulousesta tykkäsin kovasti. Tunnelmallinen kaupunki- hyvää ruokaa ja viiniä edullisesti. Esim. 10 lajin maistelumenu, fine dining tasoa, oli vain 25€!

  Reply
  • Alexa February 25, 2020

   Oi kuulostaapa houkutteleva tuo Toulouse myös ? Pitäisi ottaa auto alle ja käydä useissa eri kaupungeissa! xx

   Reply
 2. Minna February 24, 2020

  Onnea kympistä! <3

  Reply
 3. Meeri February 25, 2020

  Ihania kuvia, tulee vähän itsellekin matkakuume Pariisiin ? Ja pakko vielä sanoa, että sun tukka-game on ollu viime aikoina ihan on fire! Pakko varmaan hankkia se dyson, jos sais taiottua omiin hiuksiin edes jotain volyymia. Oot hot?

  Reply
  • Alexa February 25, 2020

   Voi kiitos ihana sinä ? Ja Dyson on kyllä ihan paras! ❤️ xx

   Reply
 4. Lara February 25, 2020

  Moikka! Teitkö koskaan tuon Hermeksen laukun ostoprosessista erillistä postausta? Muistan, että se olisi ollut kovin toivottu, mutta en pikaisella selauksella sellaista löytänyt… :)

  Reply
  • Alexa February 25, 2020

   Oon ainakin yhdessä Youtube-videossa puhunut siitä! Tein Metin kanssa sen laukkuvideon, löytyy vielä mun kanavalta! ? xx

   Reply
 5. Mari February 27, 2020

  Kivoja kuvia. Ja hymyile useammin, sulla on hienot hampaat nyt;) Pariisi-kuume iski heti.

  Reply
  • Alexa February 27, 2020

   Voi kiitos ihana! ?❤️ xx

   Reply