VIIKONLOPPU PARIISISSA

february 24, 2020, Paris

Viikonloppu vietettiin ihanan keväisessä Pariisissa yhdessä Joksun kanssa. Ollaan käyty Pariisissa yhdessä useita kertoja ja se on kaupunki, jota me molemmat fiilistellään hulluna. Oli ihanaa ottaa pieni getaway meidän 10-vuotispäivän kunniaksi. Vuosikymmen yhdessä on kyllä hurjan pitkä aika, enemmän kun 1/3 meikäläisen elämästä!

Käytiin L’Avenuen terassilla jälkkärillä ja viinillä. Mittari näytti parhaimmillaan +15, joten lämmitetyllä terassilla kelpasi jo istuskella.

Haettiin aamukahvit Café Kitsunesta, joka oli avannut uuden isomman kahvilan ihan Palais-Royalin naapuriin. Käveltiin pitkin kaupunkia aamukahvit kourassa, juuri täydellinen tapa aloittaa päivä!

Aamupalalla käytiin Wild & The Moonissa, jonka listalle oli viimein tullut appelsiininkukka-pannarit – niin hyvää! Meillä kävi kerrankin tuuri myös sään suhteen, sillä taivas oli pilvetön koko viikonlopun ja aurinko paistoi. Niin keväinen tunnelma.

Illallisella käytiin Cocossa ja toisena iltana Frenchien viinibaarissa, joka on ihan meidän lemppari. Ruoka ja palvelu on Frenchiessä aina takuulla hyvää ja tuonne viinibaarin puolelle pääsee ilman varausta. Joskus joutuu jonottelemaan, mutta se on kyllä sen arvoista. Ainoa miinus on se, että lista on aika liha-painotteinen, eli jos on vege, niin valinnanvaraa ei ole kovasti. He kyllä sanoivat että kesäsesongilla vege-vaihtiksia on huomattavasti enemmän. Mutta laittakaa Frenchie tosiaan mieleen, jos suunnitelmissa on matka Pariisiin.

Pakko myös loppuun antaa hotellisuositus! Le Damantin Hotel oli nimittäin todella kiva.En ollut aikeissa tehdä siitä postausta, niin en hiffannut ottaa huoneesta kuvia. Näkymät oli kuitenkin upeat, kuten kuvasta näkyy. Hotelli oli myös juuri rempattu, eli huone oli todella freesi ja palvelu oikein hyvää. Sijainti oli myös hyvä, nimittäin Saint-Germain, Champs-Elysees ja Louvre oli kaikki ihan kävelymatkan päässä. Noilla reitellä myös maisemat on niin ihanat, että mielellään reippailee.

Jos kaipaa lisää Pariisi-vinkkejä, niin kannattaa kurkata tämä postaus.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *