10 FAKTAA, JOITA ET TIETÄNYT MINUSTA

Tässä taas vähän höpötyksiä teidän sunnuntaihin! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 comments

 1. Ellu April 19, 2020

  Olipa kiva video! Tästä jos mistä tulee hyvälle tuulelle :)

  Reply
  • Alexa April 20, 2020

   Voi ihana kuulla hei, kiitos! ? xx

   Reply
 2. Pupunen April 20, 2020

  Täällä kans toinen pumpuli tyttö ?? High ?

  Reply
  • Alexa April 20, 2020

   Hahah, jes! ?❤️ xx

   Reply
 3. Pi April 21, 2020

  Kiitos, tämä video oli hauska ja yhdyn samaan paheeseen, eli korvien putsaamiseen. Siitä saa jännät kiksit.

  Reply
  • Alexa April 21, 2020

   Jee, kiva kuulla! Ja joo, todellakin ?❤️ xx

   Reply
 4. Entinen lukija April 21, 2020

  Miten selität itselles että oot oikeutettu Business Finlandin tukeen? Tuolla on oikeesti moni yksinyrittäjä tosi ahtaalla, jotka olis tarvinnut ton samaisen rahan liiketoiminnan kehittämiseen. Sulla on puskuria omasta takaa, käytä niitä sun pienten bisneksien pyörittämiseen. Mut ei sillä, jos on tollanen moraali niin kaipa sitten on häpyä tässä tilanteessa tukea hakea.

  Reply
  • Alexa April 21, 2020

   Hei,

   Hain rahoitusta liiketoimintani kehittämiseen ja käytän avustuksen audio ja video -sisältöjen teknisen puolen konsultaatioihin. Kyseessä ei siis ole raha, joka tulisi suoraan minulle, vaan käytän sen muihin suomalaisiin pienyrittäjiin, joilla on varmasti töistä pulaa juuri nyt. Tukea en ole kokonaisuudessaan nostanut, enkä tiedä tulenko nostamaan.

   Tulee myös muistaa, että työllistän useita ihmisiä kuukausittain, enkä ole lomauttanut heistä ketään. Kirjoilla minulla on yksi työntekijä, mutta sen lisäksi työllistän joka kuukausi myös myyjää, editoijaa ja tuottajaa. Vaikka ajat ovat tiukat ja omat puskurini ovat tässä huvenneet, niin en ole halunnut jättää ketään tiimistäni pulaan. Isoja projekteja on myös peruuntunut, sillä työparini Linda on kiinni Ruotsissa, eikä meillä ole tietoa siitä, että koska pääsemme saman pöydän ääreen.

   Mielestäni on hienoa, että Suomessa jaetaan tällaisessa tilanteessa pienille yrityksille tukea, kun normaalisti me yrittäjät olemme kaikkien tukien ulkopuolella. Toki olen kanssasi siitä samaa mieltä, että tukia ansaitsisi myös todella moni muu. ❤️

   xx

   Reply
   • Ninni April 22, 2020

    Voisitko tehdä yksin tai Lindan kanssa videon, jossa kävisitte läpi vanhoja asukuvianne ja kommentoisitte/pisteyttäisitte ne. Angelica Blickillä oli tällainen video ja se oli tosi kiva idea ?

    Reply
    • Alexa April 23, 2020

     Mä katoin sen myös, just hauska! Eli teen ? xx

     Reply
    • Maarit April 23, 2020

     Olet Alexa aivan ihana! Tuot paljon iloa ja hyvää energiaa näihin synkeisiin päiviin :) Ja tietysti niihin parempiinkin päiviin. Kaikkea hyvää sun kevääseen!

     Reply
     • Alexa April 24, 2020

      Kiitos paljon! Aurinkoa viikkoosi ? xx


 5. Lisa April 22, 2020

  Hi, Alexa! You have reached such a Scandinavian blogger style, you have good taste, opportunities, personality.. would love to see you grow even further so please please English subtitles in the videos or a small translation.

  Reply
  • Hh April 22, 2020

   Toi korvajuttu on niin totta. Jos käytät vielä kertakäyttöisiä topseja, niin otapa kokeiluun LastSwapin -monikäyttöinen topsi. Siinä on nystyrät, ja voin kertoo et nystyrät toimii myös korvassa ;)

   Reply
   • Alexa April 23, 2020

    Ah nice, haltuun siis! ? xx

    Reply
    • Mira April 23, 2020

     Tosi kiva video! Ei liity tähän mutta haluan esittää pahoittelut yritystukihässäkän vuoksi. On ihan kohtuutonta, että olet hakenut sitä täysin annettujen ohjeiden mukaisesti ja joudut nyt kärsimään ja ottamaan lokaa niskaan johtuen tuen myöntäjän sähläyksestä. Olisit tuen ihan ehdottomasti ansainnut ❤️

     Reply
     • Alexa April 24, 2020

      ❤️❤️❤️ xx


 6. xod April 22, 2020

  Hei teidän uusimmassa podcast-jaksossa vinkkasitte että Lupa löytyy Nextorysta. Latasin appin mutta en kyllä tuota kirjaa sieltä löydä? :(

  Reply
  • Alexa April 23, 2020

   Kävi ilmi, että se on ilmeisesti vaan gold-tilaajille ? Tätä ei tiedetty aikaisemmin… Pahoittelut ❤️ xx

   Reply
 7. Paula Johanna April 22, 2020

  Hehee, olin kyseisillä Himos-festareilla! Muistan Akun esityksen, mutta en valitettavasti taustatanssijoita? Scooter oli samoilla festareilla!

  Reply
  • Alexa April 23, 2020

   Eikää, voi apua! Onneksi et muista ?❤️ xx

   Reply
 8. sofiaa April 23, 2020

  Mielestäni on tosi kova juttu että kieltäydyit BF rahoista. Kiitos. Toivottavasti et koe että jouduit “kiusaamisen” takia rahoista luopumaan, vaan tiesit itsekin tekeväsi moraalisesti oikean ja kestävän ratkaisun. Mielestäni todella suoraselkäistä toimintaa ja hyvin mielelläni jatkossa tuen bisneksiäsi ainakin kuluttajana koska tiedän arvojesi olevan oikeita etkä yritä hyötyä verorahoista kriisin keskellä. Olen varma että rahoitusta järjestyy vielä myöhemmin muitakin reittejä ja säilytit maineesi sekä lukijoidesi ja seuraajiesi kunnioituksen toisin kuin jotkin muut tahot. Silti tiedän että päätös 40k luopumisesta ei varmasti ollut ihan helppo, joten kunnioitan sitä paljon ja kiitän sinua siitä. Moni ei tuollaiseen pystynyt. Edes paljon isommat viestintätalot eli Milttonit yms. Tsemppiä Alexa, olet hyvä ihminen!

  Reply
  • Alexa April 24, 2020

   Kiitos tsempestä! ☺️ xx

   Reply
 9. Radiation April 23, 2020

  Toivottavasti et pahastu, että kommentoin 23.4. julkaisemaasi kirjoitusta tänne. Hait tukea täysin oikeutetusti ja kaikkien sääntöjen mukaisesti. Tästäkin huolimatta palautat tuet ja osoitat empatiaa niitä yrityksiä ja työntekijöitä kohtaan, joihin koronakriisi on iskenyt todella voimakkaasti. Tämä on sinulta todella ihailta teko ja arvostan sitä eleenä äärettömän paljon. Todella esimerkillistä <3 Toivon sinulle kaikkea hyvää ja olen varma, että tulet löytämään vielä uusia keinoja kehittää yritystoimintaasi :)

  Reply
  • Alexa April 24, 2020

   Kiitos paljon! ☺️ xx

   Reply
 10. Mari April 24, 2020

  Moi, ihmettelen suuresti, että kommentointi tuossa Business Finland topicin alla ei ole auki. Etkö uskaltanut ottaa vastaan palautetta suoraan sen alle? Olisin maininnut pari sanaa niinkuin näköjään moni muukin, joka kirjoittelee tämän postauksen alle.

  Reply
  • Alexa April 25, 2020

   Ajattelin postausta pikemminkin tiedotteena omasta päätöksestäni, enkä kaivannut siihen palautetta puolesta tai vastaan. ❤️ xx

   Reply
   • Mari April 25, 2020

    Kiitos, että vastasit. Ymmärrän toki kantasi ja palautetta olisi varmaan tullut aikalailla. Kuitenkin pohdin sitä, että se olisi antanut suoraselkäisemmän vaikutelman, jos olisit ottanut palautteen vastaan, koska sille oli nähtävästi lukijoillasi tarvetta (tässäkin viestiketjussa kommentteja). Palaute ei varmaan olisi ollut niin kivaa luettavaa, mutta julkiseen esillä oloon kuulunevat sekä ne positiiviset tsemppiviestit että myös negatiivisempi kommentointi. Helposti tässä käy muuten niin kuin toisinaan poliitikoille tai muille julkisuuden henkilöille, jotka pyytävät anteeksi pyytämättä anteeksi. Eli anteeksipyyntö kääntyy itseään vastaan.

    Kaikesta huolimatta blogisi on hyvä ja toivotan kaikkea hyvää jatkossa. Toivottavasti korona-ajasta palataan pian normaaliin arkeen ja onnea bisneksille:).

    Reply
    • Alexa April 25, 2020

     Palautetta tuli siitä huolimatta IG:n puolelle ihan hurjasti! Siis satoja viestejä päivän aikana. Vaikka otin suoran vastaus mahdollisuuden stooreista pois, niin profiilin kautta pystyi normaalisti viestittelemään. Mulla on ollut aina tapana vastata kaikkiin kommentteihin, mutta en halua omien kanavien kommenttibokseihin julkista keskustelufoorumia – ymmmärrät varmasti sen. Se on myös asia, josta olen saanut aina positiivista palautetta. Että tänne / tai muuhun someeni tullessa kommenttiboksit eivät täyty eipäs-juupas-keskusteluista, vaan niille on sitten omat paikkansa. ❤️ xx

     Reply