Ikuinen viikonloppu

Olin jo toivottamassa teille hyvät maanantaiaamut, mutta tänäänhän on tiistai! Tässä on mennyt jo tovi sitten päivät ihan sekaisin, vaikka kovasti yritän rytmittää arkea käymällä muutamana päivänä viikossa (tyhjällä) toimistolla.

Pääsiäinen meni nopeasti, eikä meidän agendaan kuulunut mitään (nykyisestä) normaalista poikkeavaa. Tehtiin yhdessä ruokaa ja katsottiin Sex and the Cityä. Juuri eilen saatiin viimeinen jakso finaaliin ja kaivataan jo jotain uutta katsottavaa! Tiger King ja Love is Blind on tosiaan jo tuijotettu läpi ja meikäläinen kaipailee jotain ihanaa kevyttä hömppää! Onneksi Kardashianit viihdyttää aina perjantaisin. Eipä ole tullut aikaisemmin kulutettua suoratoistopalveluita tähän malliin.

Täytyy sanoa, että sisällöntuotannossa on myös omat haasteensa, kun päivät noudattavat toisensa jälkeen samaa rutiinia: unta, ruokaa, kävelyä ja telkkaria. Podijaksot ilmestyy kuitenkin normaalisti (löytyy Spotifysta ja Acastista) ja videoita postailen joka sunnuntai, kuten lupasin. On ollut mukavaa kuulla, että niistä on ollut teille viihdettä ja iloa! Täytyy sanoa, että itsellenikin podit ovat nousseet arvoon arvaamattomaan, kun on käynyt yksin kävelemässä päivittäin.

Näinä erikoisina aikoina tuntuu hiukan haastavalta löytää sanoja postausten lopettamiseen. “Kivaa päivää!” tai “Aurinkoista viikkoa!” ei oikein tunnu toimivan tähän hetkeen. Etähaleja siis kaikille! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 comments

 1. Jii April 14, 2020

  Moi Alexa!

  Tuosta sisällöntuottamisen vaikeudesta tänä aikana tuli mieleen postaustoive, jota olen tässä muutenkin pidempään miettinyt.

  Nyt olisi musta hyvä vaikuttajien tuoda esiin niitä ihmisiä, joiden ääni ei kuulu mediassa. Se ois näille ihmisille kultaakin kalliimpaa.

  Esim. monet kroonisesti sairaathan ovat jatkuvassa “karanteenissa” sairautensa takia. Heille tässä tilanteessa ei ole uutta – tukiryhmissä tosin miettivät, että varmasti moni terve saa nyt jonkinlaista samaistumispinta-alaa heidän tilanteeseen.

  Mun mielestä yksi mielenkiintoinen potilasryhmä voisi olla esim. homesairaat. Heitä on paljon, etenkin nuorissa, ja sä olisit juuri oikea henkilö edelläkävijänä kertomaan asiasta.

  Olisi kiva saada vaikka jonkun nuoren haastattelu. Potilasyhdistykset välittävät usein haastateltavia, jos ei itse löydä haastateltavaa. Tosin, luulen että niitä löytyy myös sun seuraajista.

  Mutta, tässä tällainen ehdotus – Olisi kiva saada kasvot asialle :)

  Kiitos kivasta blogista ja tsemppiä kevääseen!

  Reply
  • Alexa April 14, 2020

   Kiitos paljon ideasta! Tosiaan täällä blogin puolella en juurikaan tee henkilöjuttuja, mutta sen sijaan podin puolella vieraat sopii aina luontevasti sisältöön. ❤️ xx

   Reply
   • Tiina April 15, 2020

    Moikka, mä oon aina niin tykännyt henkilöjutuista ja varsinkin koti- ja tyyliesittelyistä. Niitä toivoisin tänne Blogin puolelle lisää. Toki niitäkin on vaikea nyt tässä tilanteessa tehdä.

    On aina kiva päästä kurkistamaan persoonallisten ihmisten tyyliin ja kotiin. Ja sun lähipiiristä varmasti löytyy monenlaista tyylikästä ihmistä eri aloilta. :)

    Reply
    • Alexa April 16, 2020

     Itse asiassa ne muutamat kotipostaukset on olleet ihan älyttömän suosittuja! Niitä voisin kyllä tehdä, kun ne sopii sisältöön muuten hyvin. Eli kun tämä nykyinen erikoinen aika päättyy, niin pitää miettiä sopivia kohteita. ? xx

     Reply
 2. Ana April 14, 2020

  Moikka! Suosittelen lämpimästi Grays and Franky – sarjaa Netflixiltä. Kertoo kandesta 70+ naisista joiden puolisot ilmoittivat yhtäkkiä olevina homoja. Aivan ihana komediasarja :)

  Reply
  • Alexa April 14, 2020

   Kiitos, täytyy ottaa haltuun! ? xx

   Reply
 3. Sara April 14, 2020

  Mistä palvelusta voi katsoa noita Sex in the cityjä? Kivaa viikkoa!

  Reply
 4. Anja April 14, 2020

  Random kysymys: mistä sun aterimet on ja miten ne pärjää tiskikoneessa? :D Kun mä oon ostanut jo 4 settiä ja kaikilta lähtee kultaa pois muutamassa kuukaudessa.. Kiitos!

  Reply
  • Alexa April 14, 2020

   Eikää! Mulla on pysynyt suurimmassa osassa ihan vuosia ? Onpa jännää! Hitsi harmi, että en voi olla avuksi! ❤️ xx

   Reply
  • Minna56 April 16, 2020

   Hei, eihän mitään kimaltava/kultapinnoitettua saa astianpesukoneessa edes pestä.

   Reply
   • Alexa April 17, 2020

    Kyl mä ainakin pesen! ☺️ xx

    Reply
 5. A April 14, 2020

  Mistä matto? Ihana pörrö

  Reply
 6. Pinja April 14, 2020

  Hei vitsi miten täydellisen pehmeältä sun kahvi näyttää! ?? Millä teet, mitä käytät? xx

  Reply
  • Alexa April 16, 2020

   Eikä haha! ? Maidonvaahdottimella maito (Kaslinkin barista best) ja Nespresso-keittimellä espresso pohjalle. ❤️ xx

   Reply
 7. MariK April 17, 2020

  Onhan tämä kummallista aikaa, mitä nyt vietetään. Mutta pääasia on terveys ja se, että jokainen omalta osaltaan huolehtii, ettei kurja virus leviä. Sun blogitekstit ja vlogit ja teidän podcast on niin kivoja juttuja, ettet varmaan ymmärräkään kuinka teet hyvää mieltä meille lukijoille ja kuulijoille, ihan super iso kiitos siitä! Stay healthy and keep up the good work and all that jazz :)

  Reply
  • Alexa April 17, 2020

   Voi ihana olet, tulipa hyvä mieli! ? xx

   Reply
 8. Ella April 18, 2020

  Moi! Mistä oot ostanu ne sun Totemen Original farkut? Olis nimittäin kiva kokeilla niitä fyysisesti päällä. Mikä koko sulla on ja mitä oot tykännyt kyseisitä farkuista? :)

  Reply