VIIKKO 5 KUVINA

february 2, 2020, Personal

maanantai

Maanantaina suuntasin tosiaan Kööpenhaminaan työmatkalle. Portilla törmäsin kymmeniin tuttuihin, kaikilla suuntana Köpiksen muotiviikot. Itse en lähtenyt varsinaisesti muotiviikkoreissulle, vaan muutamia eri asiakkaita tapaamaan. Maanantaina oli ensin luvassa Zalandon tapahtuma, jossa esiteltiin uusi vastuullisempi vaatemallisto, jota on ollut tekemässä mm. Filippa K ja Designers Remix. Illallisen jälkeen suunnattiin Lindan kanssa hotellille nukkumaan.

tiistai

Tiistaina oli ihanaa herätä Nobis-hotellin pehmeistä lakanoista. Kävin aamulla Zalandon uuden brittiläisen PR-toimiston kanssa palaverissa, tutustuttiin ja vaihdettiin ajatuksia.

Palaverin jälkeen äiti saapuikin seuraksemme Köpikseen. Päivä meni Zarron tanskalaisia päämiehiä tavatessa ja uutta valikoimaa tilatessa. Linda oli meidän makutuomarina mukana, mikä olikin ihan super hauskaa. Nyt odotellaan, että saadaat uudet mallikappaleet liikkeeseen – tulee niin mielettömiä juttuja!

keskiviikko

Keskiviikkona meidän reissu jatkui äidin kanssa samalla teemalla, eli tehtiin viimeisiä hankintoja liikeeseen. Oltiin lähes koko päivä Gubin showroomilla, pyöriteltiin eri vaihtoehtoja ja tehtiin tilaukset. Niin inspiroivaa ja ihanaa olla mamman kanssa reissussa.

Meillä oli eri lennot kotiin ja mun lento oli sen verran myöhään, että päädyin vaihtamaan lennon torstaille. Sofia ja Janita kutsui mut yökylään heidän vuokraamaan asuntoon ja meillä oli kyllä ihan hulvattoman hauskaa! Vietettiin Sofian synttäreitä Lucifer-ravintolassa ja vaihdettiin kuulumisia pitkän kaavan mukaan.

torstai

Torstaina kävin vielä pikaisesti moikkaamassa tanskalaista bloggaajatuttua Sandra Willeriä, jonka kanssa tutustuttiin niinikään Zalandon reissulla viisi vuotta sitten. Sandra on perustanut oman alusvaatebrändin, Club Lemonaden, ja oli hauskaa nähdä hänen söpö pinkki toimisto ennen kentälle lähtöä.

perjantai

Perjantaina to do-lista oli pitkä, kun koko viikko meni reissussa. Hoidettiin Kiiran kanssa juoksevia asioita, maksoin laskuja (jee!) ja kävin iltapäiväpullalla Sofian kanssa. Tiedoksenne, että St. Georgen Bakerysta saa kaupungin parhaat korvapuustit, muistakaa pyytää lämmitettynä – nam!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *