VIIKKO 5 KUVINA

maanantai

Maanantaina suuntasin tosiaan Kööpenhaminaan työmatkalle. Portilla törmäsin kymmeniin tuttuihin, kaikilla suuntana Köpiksen muotiviikot. Itse en lähtenyt varsinaisesti muotiviikkoreissulle, vaan muutamia eri asiakkaita tapaamaan. Maanantaina oli ensin luvassa Zalandon tapahtuma, jossa esiteltiin uusi vastuullisempi vaatemallisto, jota on ollut tekemässä mm. Filippa K ja Designers Remix. Illallisen jälkeen suunnattiin Lindan kanssa hotellille nukkumaan.

tiistai

Tiistaina oli ihanaa herätä Nobis-hotellin pehmeistä lakanoista. Kävin aamulla Zalandon uuden brittiläisen PR-toimiston kanssa palaverissa, tutustuttiin ja vaihdettiin ajatuksia.

Palaverin jälkeen äiti saapuikin seuraksemme Köpikseen. Päivä meni Zarron tanskalaisia päämiehiä tavatessa ja uutta valikoimaa tilatessa. Linda oli meidän makutuomarina mukana, mikä olikin ihan super hauskaa. Nyt odotellaan, että saadaat uudet mallikappaleet liikkeeseen – tulee niin mielettömiä juttuja!

keskiviikko

Keskiviikkona meidän reissu jatkui äidin kanssa samalla teemalla, eli tehtiin viimeisiä hankintoja liikeeseen. Oltiin lähes koko päivä Gubin showroomilla, pyöriteltiin eri vaihtoehtoja ja tehtiin tilaukset. Niin inspiroivaa ja ihanaa olla mamman kanssa reissussa.

Meillä oli eri lennot kotiin ja mun lento oli sen verran myöhään, että päädyin vaihtamaan lennon torstaille. Sofia ja Janita kutsui mut yökylään heidän vuokraamaan asuntoon ja meillä oli kyllä ihan hulvattoman hauskaa! Vietettiin Sofian synttäreitä Lucifer-ravintolassa ja vaihdettiin kuulumisia pitkän kaavan mukaan.

torstai

Torstaina kävin vielä pikaisesti moikkaamassa tanskalaista bloggaajatuttua Sandra Willeriä, jonka kanssa tutustuttiin niinikään Zalandon reissulla viisi vuotta sitten. Sandra on perustanut oman alusvaatebrändin, Club Lemonaden, ja oli hauskaa nähdä hänen söpö pinkki toimisto ennen kentälle lähtöä.

perjantai

Perjantaina to do-lista oli pitkä, kun koko viikko meni reissussa. Hoidettiin Kiiran kanssa juoksevia asioita, maksoin laskuja (jee!) ja kävin iltapäiväpullalla Sofian kanssa. Tiedoksenne, että St. Georgen Bakerysta saa kaupungin parhaat korvapuustit, muistakaa pyytää lämmitettynä – nam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 comments

 1. RM February 3, 2020

  Hei! Tosi kivannäköinen meininki! Kysysmys: mistä tää sun ihana musta silky maxidress on? Aivan ihana ja sopii sun päälle todella upeasti!

  Reply
  • Alexa February 3, 2020

   Se on itse asiassa Sofian vaatekaapista lainattu, Samsoe Samsoen ? On kyllä ihana! xx

   Reply
 2. emeline February 7, 2020

  Hi :)
  I just wondered why did you stop writing your post in english?
  have a nice day ?

  Reply
  • Alexa February 9, 2020

   I really stressed about the translations and I’m working on so many channels and projects at the same time. So I’m only writing in Finnish, for now at least to cut myself some slack ?❤️ xx

   Reply
   • Emeline February 12, 2020

    oh ok! even tho I don’t understand I still love to watch the pictures so it’s ok :)
    good luck for all your projects xx

    Reply
    • Alexa February 12, 2020

     Thank you lovely! I’m glad you still enjoy the pictures and I’m here to answer any questions ? xx

     Reply