BALMUIR ALEXA DAGMAR SPRING COLLECTION

january 30, 2020, Fashion

kaupallinen yhteistyö: balmuir

Viime viikolla vinkkailinkin, että jotain uutta on tulossa! Lanseerattiin tosiaan viime syksynä mun ensimmäinen yhteistyömallisto Balmuirin kanssa ja kiitos teidän, vastaanotto oli niin hyvä, että lähdettiin pian työstämään uutta mallistoa kevääksi. Aika on taas kiitänyt ihan hullua vauhtia ja tämän uuden minimalliston lanseeraus on jo ensi viikolla – tarkalleen ottaen torstaina 6.helmikuuta. Näitä kuvia otettiin siis Tukholmassa muutama viikko takaperin, eikö olekin kivoja? Olen itse ihan super tyytyväinen kuviin ja tietysti koko mallistoon.

PRE SHOPPING EVENT

Meillä oli edellisen lanseerauksen yhteydessä pre shopping event, eli ostosilta päivä ennen varsinaista lanseerausta. Se oli niin suuri hitti, että pidetään samanlainen tietysti myös tällä kertaa! Jos siis haluat shoppailla mallistoa ennakkoon ja saada kaupan päälle ihanan tuoksukynttilän, niin ilmoittaudu minulle meilitse alexadagmar@gmail.com tai Instagramin kautta. Ostosilta on Balmuirin Espan liikkeessä ensi keskiviikkona 5.helmikuuta klo 17-18. Vain ensimmäiset 70 ilmoittautunutta ehtii mukaan!

Tuo lyhythihainen Alexa Turtleneck oli niin suuri hitti, että tuotiin se takaisin! Tällä kertaa halusin tuoda Sand ja Ivory-sävyjen lisäksi myös mustan mallistoon mukaan. Siitä lähtien kun sain mallikappaleen tuosta mustasta, on se ollut käytössä lähes taukoamatta. 🖤

Halusin tehdä tuon puseron pariksi klassisen kynähameen kashmirista, eli se on se täydellinen vaate, jossa ajaton tyyli ja mukavuus kohtaa. Kynähametta tulee lanseerauksen yhteydessä myös Ivory ja Sand-sävyissä.

Kolmantena mallistossa on täydellinen neulemekko. Suunnittelin mekon mukaan vyön, jolla saa vaatteesta todella monipuolisen. Vyölenkkejä mekossa ei ole, eli sitä voi käyttää rennosti ilman vyötä tai tuoda ryhtiä ja uutta ilmetta vyön kanssa. Mekko tulee myyntiin myöskin kolmessa eri värissä, eli mustana, beigenä ja luonnonvalkoisena. Valittiin tarpeeksi paksu kashmirlaatu, eli ei tarvitse pelätä että pikkarit kuultaa läpi. Viikon päästä saadaan mallisto kauppoihin!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *