BALMUIR ALEXA DAGMAR SPRING COLLECTION

Kaupallinen yhteistyö: Balmuir

Viime viikolla vinkkailinkin, että jotain uutta on tulossa! Lanseerattiin tosiaan viime syksynä mun ensimmäinen yhteistyömallisto Balmuirin kanssa ja kiitos teidän, vastaanotto oli niin hyvä, että lähdettiin pian työstämään uutta mallistoa kevääksi. Aika on taas kiitänyt ihan hullua vauhtia ja tämän uuden minimalliston lanseeraus on jo ensi viikolla – tarkalleen ottaen torstaina 6.helmikuuta. Näitä kuvia otettiin siis Tukholmassa muutama viikko takaperin, eikö olekin kivoja? Olen itse ihan super tyytyväinen kuviin ja tietysti koko mallistoon.

PRE SHOPPING EVENT

Meillä oli edellisen lanseerauksen yhteydessä pre shopping event, eli ostosilta päivä ennen varsinaista lanseerausta. Se oli niin suuri hitti, että pidetään samanlainen tietysti myös tällä kertaa! Jos siis haluat shoppailla mallistoa ennakkoon ja saada kaupan päälle ihanan tuoksukynttilän, niin ilmoittaudu minulle meilitse [email protected] tai Instagramin kautta. Ostosilta on Balmuirin Espan liikkeessä ensi keskiviikkona 5.helmikuuta klo 17-18. Vain ensimmäiset 70 ilmoittautunutta ehtii mukaan!

Tuo lyhythihainen Alexa Turtleneck oli niin suuri hitti, että tuotiin se takaisin! Tällä kertaa halusin tuoda Sand ja Ivory-sävyjen lisäksi myös mustan mallistoon mukaan. Siitä lähtien kun sain mallikappaleen tuosta mustasta, on se ollut käytössä lähes taukoamatta. ?

Halusin tehdä tuon puseron pariksi klassisen kynähameen kashmirista, eli se on se täydellinen vaate, jossa ajaton tyyli ja mukavuus kohtaa. Kynähametta tulee lanseerauksen yhteydessä myös Ivory ja Sand-sävyissä.

Kolmantena mallistossa on täydellinen neulemekko. Suunnittelin mekon mukaan vyön, jolla saa vaatteesta todella monipuolisen. Vyölenkkejä mekossa ei ole, eli sitä voi käyttää rennosti ilman vyötä tai tuoda ryhtiä ja uutta ilmetta vyön kanssa. Mekko tulee myyntiin myöskin kolmessa eri värissä, eli mustana, beigenä ja luonnonvalkoisena. Valittiin tarpeeksi paksu kashmirlaatu, eli ei tarvitse pelätä että pikkarit kuultaa läpi. Viikon päästä saadaan mallisto kauppoihin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 comments

 1. Muuttuva kotini Päivi S January 30, 2020

  Vauh, ihana mallisto ja varsinkin tuo vimppa mekko on tosi kaunis ja kivan rento/tyylikäs samalla <3 ja sävykin mieluinen <3
  Varmaan upea päässä suomalaisen huippu brändin kanssa tekemään yhteistyötä :) Onnea kovasti <3

  Reply
  • Alexa January 31, 2020

   Voi kiitos paljon ihana! ? xx

   Reply
 2. Sanna January 31, 2020

  Kauniita, klassisia vaatteita. Hienoa työtä Alexa!

  Reply
  • Alexa January 31, 2020

   Kiitos paljon! ?? xx

   Reply
 3. Merja January 31, 2020

  Loistavaa, yksinkertaista ja kaunista. Hyvä pohja koruille, laukuille ja kengille/saappaille, joilla tehdä asuista persoonallisia ja oman näköisiä.
  Nuo sinun suunnittelemasi vaatteet ovat kuin vastaus etsintöihini.
  Usein juuri sitä kaikkein yksinkertaisinta vaatetta ei löydy mistään.

  Reply
  • Alexa January 31, 2020

   No juurikin näin! Veit sanat suustani ❤️ xx

   Reply
 4. Ella January 31, 2020

  Alimmainen mekko on täydellinen❤

  Kuvista näkyy että olet hoikistunut reilusti, ja ymmärrän miksi ehkä kielsit asiaa, tai laihduttaneesi. Tosi ihailtavaa, luultavasti ajattelet nuoria lukijoitasi etkä halua kiinnittää huomiota painoasioihin??
  Mutta, nyt tulee itsekäs osio,? olisi kiva saada vinkkejä esim.päivän aterioistasi. Joulun jälkeen “yllätti” muutama suklaakilo joiden karistamiseen kaipailisi mukavia ohjeita. Liikunta on kunnossa, syömiset ei niinkään.?

  Reply
  • Alexa January 31, 2020

   En ole tosiaan laihduttanut tarkotuksenmukaisesti ja tuolla edellisellä videolla kommentoinkin asiaa. En siis laske kaloreita tai punnitse itseäni, enkä varmasti ole oikea ihminen neuvomaan ravitsemusasioissa – kaikki olemme yksilöitä kuitenkin. ? Kannattaa rohkeasti ottaa yhteyttä asiantuntijaan, jos siltä tuntuu. Mun PT Kanerva Ahonala on ainakin ihan huippu ja hänen reseptikirjasta löytyy paljon terveellisiä reseptejä. ❤️ xx

   Reply