VAUVAN HUONE

september 17, 2020, Interior design

kaupallinen yhteistyö: Lumo-kodit

Viimein se on valmis, nimittäin meidän vauvan huone! Tämä huone toimi tosiaan ennen mun työhuoneena / säilytystilana, mutta se muuntautui todella pienellä vaivalla ihanaksi hoitohuoneeksi. Jos teitä kiinnostaa nähdä miltä huone näytti ennen, niin täältä löydätte kuvan. Vitriini lähti kellariin, peili vaihtoi paikkaa ja muutamat beben kamat tilalle – voilá!

Olen oikeastaan todella iloinen että lapsemme syntyy juuri tähän asuntoon. Olemme asettuneet tähän Lumo-kotiin hyvin (jo kaksi vuotta takana, mihin tämä aika oikein menee?) ja tämä tuntuu meistä kodilta. Asunnon hyvä pohjaratkaisu taipui tähän muuttuvaan elämäntilanteeseen helposti ja on sanomattakin selvää, että odotan tietysti hurjasti vaunulenkkejä Eiran rannassa. Ihan hullua ajatella, että kohta hän on täällä! Reilu kuusi viikkoa, se menee kyllä niin nopeasti.

Oman kokemuksen perusteella voin siis todellakin suositella Lumo-koteja, mikäli jollakin teistä on esim. elämäntilanne muuttumassa ja sopiva vuokra-asunto olisi hakusessa. Lumo-koteja on tosiaan useissa kaupungeissa ympäri maan ja asuntoja pääset selailemaan täältä.

Siellä on jo vaipat söpösti ojossa odottamassa meidän vauva-arjen alkamista. Saa nähdä että pysyykö noin siistissä järjestyksessä, sitten kun arki lähtee rullaamaan. 😂

Taulut tilasin Jenkeistä, sillä halusin mieluummin canvas-taulut kuin printit beben huoneeseen. Canvas-taulu on ilmeeltään printtiä pehmeämpi ja sopii mun mielestä hyvin huoneen ilmeeseen.

Yritän pitää huoneen mahdollisimman askeettisena, sillä peliä ja vempelettä tulee olemaan arjessa joka tapauksessa ympäri huonetta (tai mitä todennäköisemmin pitkin asuntoa). Tilasin nuo pyykkikorit lelujen ja muiden säilytystä varten, jotta ne saa tarvittaessa helposti jemmaan.

Mutta nyt on tosiaan kaikki valmista vauvan saapumista varten! Olen kyllä iloinen että hoidin kaikki hyvissä ajoin kuntoon. Työkiireet yllätti nyt alkusyksystä ja unta tarvitsee myös aikaisempaa enemmän, joten on ihanaa että kaikki on vauvaa varten valmista. 💛

27 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *