SUOSIKIT SENSAILTA

kaupallinen yhteistyö: SENSAI

Olen ihan mielettömän innoissani, että pääsen viimein tekemään yhteistyötä SENSAI:n kanssa! Olen käyttänyt SENSAI:n tuotteita jo pitkään, joten on todellakin kunnia päästä tekemään hommia yhdessä.
Tänäkin päivänä tuotteiden koostumuksessa pyritään hyödyntämään silkin ominaisuuksia, ja tuotteet sisältävät esimerkiksi silkkiuutetta. Sensai-tuotteet on kehitetty erityisesti ehkäisemään ikääntymisen merkkejä.

Meikäläiselläkin tuli perjantaina taas yksi vuosi lisää mittariin ja kolmeenkymppiin on enää muutama hassu vuosi. Ihonhoito siis todella kiinnostaa ja se on ehdottomasti sellainen oma pieni hemmotteluhetkeni arjen jokaisena iltana. Ajattelin tänään jakaa teille muutamat suosikkituotteet SENSAI:n valikoimasta.

P.S. Liittymällä SENSAI-klubiin teillä on mahdollisuus saada huikeita tarjouksia sekä tuotenäytteitä. Eli jos joukosta löytyy brändistä kiinnostuneita tai vannoutuneita SENSAI-faneja, niin kannattaa liittyä täällä. SENSAI:n tuotteita Suomessa jälleenmyy mm. Sokos ja Stockmann.

SENSAI DUAL ESSENCE

Yksi suosikkituotteistani on Dual Essence -seerumi, joka kirkastaa, tasoittaa ja ravitsee ihoa. Tätä on tullut käytettyä läpi kesän ennen nukkumaanmenoa kasvojen ja kaulan iholle. Olen viime aikoina huomannut, että ihoni ei enää päiväsaikaan rasvoitu samalla tavalla kuin ennen. Iho on kuulas, mutta meikki ei liukene päivän aikana pois.

Dual Essence -tehohoito sisältää SENSAIN kehittämän Koishimaru Silk Royal ™ – anti-age-yhdisteen ja kasviöljyjä.

Uskon, että nuo kasviöljyt ovat nimenomaan auttanut omaan ihooni, sillä niin hassua kuin se onkin, niin öljy auttaa yleensä rasvaisuuteen. Koostumus on myös silkkisen pehmeä ja tuote imeytyy ihoon ihanan nopeasti.

SENSAI SELF TANNING FOR FACE

Multa monesti kysytään rusketusvinkkejä ja tämä SENSAI:n kasvoille käytettävä päivettävä voide on ihan must! Kerrankin kauniin sävyn antava voide, joka samalla hoitaa eikä missään nimessä tuki ihohuokosia. Tämä on ollut mulla käytössä pitkään ja tästä olen varmasti aikaisemminkin vinkannut.

SENSAI TOTAL LIP TREATMENT

Kun kerran tätä huulivoidetta testaa, niin ei ole kyllä paluuta mihinkään muuhun. Tämä puteli on mulla aina yöpöydällä ja sipaisen tuottetta huulille ennen nukkumaanmenoa. Total lip treatmentin koostumus on mielettömän pehmeä sekä hoitava ja tuo pullo kestää käytössä pienen ikuisuuden.

Tämä löytyy muuten tällä viikolla Sokoksen Kutsu Kauneuteen -tarjouksesta!

SENSAI BRONZING GEL

Jos on seurannut mun kanavia pidempään, niin ei ole voinut välttyä tältä! Taisin nimetä Bronzing Gelin jopa viime vuoden parhaaksi kauneustuotteeksi.

Kyseessä on siis sävyttävä geeli, jossa on 70 % vettä ja koostumus, joka on erityisen raikastava. Se kosteuttaa ja suojaa ihoa sekä antaa sille läpikuultavan pronssisen sävyn.

Eli jos ei viitsi tai ehdi meikata, mutta haluaa näyttää kuitenkin aavistuksen verran freesimmältä, niin tämä on ihan loistava tuote! Tämä on mulla käytössä viikottain.

SENSAI GLOWING BASE

Jos haluaa saavuttaa kuulaan meikkipohjan, niin suosittelen lämpimästi tätä meikinpohjustusvoidetta.

Glowing Base sisältää valoa heijastavia ainesosia ja samalla korjaa ihon sävyä antaen sille terveen hehkun. Kosteuttava koostumus pitää meikin koko päivän raikkaan näköisenä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *