raskausviikot 36-37

Kattokaa nyt tätä pientä koripalloa! Nyt kirjottaessa olen 37+3 (eli viikko 37 tai 38, riippuu miten laskee) ja tuntuu että toi on kyllä tämän kuvan jälkeen muutamassa viikossa ottanut lisää kasvuspurttia. Ja onkin, kun viikossa (lääkärin ja neuvolan välissä) tuli kilo painoakin lisää. Hyvä että hän kasvaa, kun synnytys tosiaan lähenee.

viikko 36

Beben status: Bebe on papaya, myskikurpitsa tai meloni! Aikamoinen joka tapauksessa. Hän on ollut hyvän tovin jo pää alhaalla päin, mutta ei kuitenkaan vielä laskeutunut. Lääkärin tarkastuksessa todettiin taas että kyseessä siro vauva, joka todennäköisesti majailee mahassa vähitään laskettuun aikaan, jos ei pidemmällekin.

Mun status: Nyt vikalla kolmanneksella ruokahalu on ollut muuten aika tasainen ja normaali, mutta poikkeus vahvistaa säännön. Tällä viikolla on nimittäin ollut paljon kovempi nälkä!

Nukun edelleen ihan hyvin, mutta näen mitä kummallisimpia (ja tosi realistisia unia) milloin mistäkin. Herään kahdesti yöllä vessaan, mutta muuten yöt menee edelleen ihan mukavasti. Tähän asti olen jaksanut valvoa ihan normaalisti (23-00 asti), mutta nyt tällä viikolla väsymys on hiipinyt jo 20-21 aikaan ja on pitänyt oikein sinnittellä kymppiin asti. Unettomuudesta aikaisemmin elämässäni kärsineenä nautin kuitenkin väsymyksestä, se on huomattavasti kivempaa kuin sängyssä hereillä pyöriminen aamuyöhön saakka.

viikko 37

Beben status: Tässä kohtaa vauva on yleensä jo n. 3000g ja valmis tulemaan, kun niin vain päättää. Jänniä aikoja tosiaan eletään!

Mun status: Nyt yöt alkaa olemaan katkonaisia ja vauva painaa rakkoa, kuin olisi joku kahvakuula alapäässä. Puolet viikosta olin energinen ja jaksoin puuhastella ja taas puolet olin aika väsynyt ja nukuin paljon. Pitää siis muistaa kuunnella kroppaa ja ottaa iisisti, kuin siltä tuntuu.
Olen ihan super kiitollinen siitä että väsymys ja vaivat alkoi vasta nyt ihan loppusuoralla, nimittäin nämä vikat viikot menee vaikka päällä seisten.

Cravings: Kummallakaan viikolla ei ole ollut mitään erikoisia mielitekoja! Ihme ja kumma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 comments

 1. miki October 20, 2020

  Can’t wait to meet your baby!!
  Miki x

  http://www.littletasteofbeauty.com

  Reply
 2. xod October 20, 2020

  <3

  Reply