3 x vaatekaapin parhaat just nyt

postaus sisältää mainoslinkkejä

H&M mama-liivit

Ostin onneksi hyvissä ajoin H&M:n mama-liivit, nimittäin ne on maailman mukavimmat! Ne ovat olleet kasvavan mahan kanssa ihan korvaamattomat ja käy tosiaan imetykseenkin, kun on. “easy access”. Vahva suositus, vaikka et olisi raskaana!

Näiden mama-liivien lisäksi raskausaikana käytössä on ollut Sloggin Zero feel-rintsikat ja esim. tässä ja tässä postauksessa vilahtaneet Lindexin alusvaatteet, joista on tullut paljon kyselyitä teiltä.

Näiden vinkkien lisäksi on myös annettava kunniamaininta Lululemonin Align-leggingseille, joita löytyy kaapistani vähintään neljät. Käytin niitä ennen raskautta treeneissä ja nyt ihan arkenakin, kun ne vaan on niin mukavat!

&Other Stories Bootsit

Etsin näitä kissojen ja koirien kanssa viime keväällä ja kuukauden kyttäämisen jälkeen tärppäsi. Käytin näitä keväällä hurjasti ja olen taas ilmojen viiletessä ottanut käyttöön. Nyt niitä saa muuten taas! Suosittelen kokoa normaalia pienempää.

Almada Label Sweater

Mulla on ollut tämä meidän musta poolo päällä niin usein, että melkein hävettää. Se on vaan niin ihanan pehmeä ja samalla sen verran kevyt, että menee vaikkapa bleiserin alle. Kaulus on myös yksinkertainen, jolloin kaulakorut laskeutuu nätisti. 5/5 vaikka itse sanonkin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 comments

 1. Minna October 14, 2020

  Moikka! Pysyyks noissa lululemonin legginsseissä musta väri hyvin? Näyttääkö ne ihan “treenitrikoilta” (esim kiiltävä kangas?) vai meneekö ihan arkikäytössäkin? Mulla on aina se ongelma perus puuvilla legginsseissä että ne kulahtaa pesussa ihan harmaiks ja löysiksi.

  Reply
  • Alexa October 14, 2020

   No ne ei musta ole lähtökohtaisesti edes ihan pikimustat ? Jos vertaa ihan mustaa vasten! Kiiltävät ne ei onneksi ole ollenkaan ja saumakin on vaan sisäreiden puolella, että menee kyllä mun mielestä arkeen ihan hyvin. Normisti tosin en työmenoissa käyttäisi, mutta nyt raskauden takia olen antanut itselleni luvan siihenkin ? xx

   Reply
   • Minna October 14, 2020

    Kiitti taas vastauksesta :)

    Reply
   • Sinini October 14, 2020

    Heippa,
    Mistä olet tilannut noita Lululemonin leggingsejä?
    Mukavaa loppuodotusta ja kaunista syksyä ?

    Reply
    • Alexa October 14, 2020

     Ihan heidän nettikaupasta! Ja samoin sinne ? xx

     Reply
     • Darla October 14, 2020

      Vastaako Lululemonin leggarit normikokoa??


     • Alexa October 14, 2020

      Mulla on normisti koko 4 ja nyt raskaana 6 ☺️ xx


 2. Anya October 14, 2020

  Täällä kanssa yksi tosi iso Lululemon-fani! Niiden kauppa vielä tossa vähän turhankin lähellä ;) Piti sanomani, että toinen ihana malli niillä wunder under, jossa leveä vyötärönauha, tulevat aika ylös. Käytän niitä ihan kaupunkikäytössäkin pakko myöntää ;)) – niillä mm. sellainen arkeen sopiva mattasininen sävy. Omastakaan mielestä mustat ei kyl alkujankaan olleet täysmustat niinkuin sanot. Mutta ei myöskään sekään pari ole alkuperäisestä kulahtaneet älyttömän monista pesukerroista huolimatta.

  Kiitos oikein mukavasta blogista! Olen ulkomailla jo useamman vuoden ja täällä ihana aina nauttia kirjoituksistasi ja ihanista kuvista.

  Reply
  • Alexa October 14, 2020

   Hei olipa ihanaa kuulla, kiitos hurjasti! ?❤️ xx

   Reply
  • hh October 15, 2020

   Moi! Multakin löytyy sekä Aligneja että Wunder Undereita, ja pakko kommentoida preggo-näkökulmasta, että Wunder Underit ei ainakaan itselläni enää ison mahan kanssa toimi! Kotona hengaillessa joo, mutta jos lähtee kävelylle tai muutoin liikuskelee yhtään enemmän, niin trikoiden vyötärö valuu tosi nopeasti mahan alle :D Wunder Undereiden matsku on sellasta vähän jämäkämpää eikä niin megapehmoista kuin Alignien. Vähän samaa haastetta alkaa olla Align-mallin kanssa, täytyy ehkä harkita sitä versiota jossa on tosi korkea vyötärö tai sit vaan just isompaa kokoa… :)

   Reply
   • Alexa October 15, 2020

    Joo mä luulen että mulla on kans ollut yhdet Wunder Underit ja ne jäi vaan käyttämättä, kun päädyin pehmeyden takia aina vetämään Alignit jalkaan! Suosittelen tosiaan tilaamaan koon isommat mahan kanssa, nimittäin noi normikokoset alkoi olemaan vähän tukalat ? xx

    Reply
 3. Paula October 15, 2020

  Mikä pituus sulla on noissa leggareissa? :)

  Reply
 4. Laura October 20, 2020

  Mistä on se ihana napillinen luonnonvalkoinen palmikkoneulepaita, joka sulla on päällä niissä Acon mainoskuvissa? Näytät upeelta raskaana!! Kärsivällistä ja lempeää loppuodotusta sulle :)

  Reply
  • Alexa October 20, 2020

   Voi kiitos ihana! ?? Se on ihan HM! ❤️ xx

   Reply