3 x vaatekaapin parhaat just nyt

october 14, 2020, pregnancy

postaus sisältää mainoslinkkejä

H&M mama-liivit

Ostin onneksi hyvissä ajoin H&M:n mama-liivit, nimittäin ne on maailman mukavimmat! Ne ovat olleet kasvavan mahan kanssa ihan korvaamattomat ja käy tosiaan imetykseenkin, kun on. “easy access”. Vahva suositus, vaikka et olisi raskaana!

Näiden mama-liivien lisäksi raskausaikana käytössä on ollut Sloggin Zero feel-rintsikat ja esim. tässä ja tässä postauksessa vilahtaneet Lindexin alusvaatteet, joista on tullut paljon kyselyitä teiltä.

Näiden vinkkien lisäksi on myös annettava kunniamaininta Lululemonin Align-leggingseille, joita löytyy kaapistani vähintään neljät. Käytin niitä ennen raskautta treeneissä ja nyt ihan arkenakin, kun ne vaan on niin mukavat!

&Other Stories Bootsit

Etsin näitä kissojen ja koirien kanssa viime keväällä ja kuukauden kyttäämisen jälkeen tärppäsi. Käytin näitä keväällä hurjasti ja olen taas ilmojen viiletessä ottanut käyttöön. Nyt niitä saa muuten taas! Suosittelen kokoa normaalia pienempää.

Almada Label Sweater

Mulla on ollut tämä meidän musta poolo päällä niin usein, että melkein hävettää. Se on vaan niin ihanan pehmeä ja samalla sen verran kevyt, että menee vaikkapa bleiserin alle. Kaulus on myös yksinkertainen, jolloin kaulakorut laskeutuu nätisti. 5/5 vaikka itse sanonkin!

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *