MY DAY | KUN SAIN TIETÄÄ OLEVANI RASKAANA

Olen niin iloinen, että satuin kuvaamaan just tuolloin. Ihan hullua kyllä katsoa näin jälkeenpäin! Ensi viikolla näette sitten mun läheisten reaktioita uutiseen. En malta odottaa, että pääsen sen kimppuun! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 comments

 1. Riikka May 10, 2020

  Oijoi, ihanaa! Laitoin just nelikuisen tyttäreni nukkumaan ja melkein tulee tippa linssiin kun katsoin tätä ? Lapsen saaminen on niin ihmeellistä, ettei sitä osaa oikein sanoiksi pukea. Onnea odotukseen! Superia päästä lukemaan sun vauvajuttuja!

  Reply
  • Alexa May 11, 2020

   Voi kiitos kovasti ihana! ?❤️ xx

   Reply
   • Mia May 12, 2020

    ❤️ Onnea ❤️

    Reply
 2. Mira May 10, 2020

  Niin ihana uutinen, paljon onnea! Odotan jo innolla aiheeseen liittyviä postauksia ja videoita. Itse olin vuosi sitten lähes samoilla viikoilla ja nyt vietän ensimmäistä äitienpäivääni. Nauti raskaudesta :)

  Reply
  • Alexa May 11, 2020

   Kiitos kovasti ja hyvää äitienpäivää! ❤️❤️ xx

   Reply
 3. E May 10, 2020

  Niin ihanaa ❤️

  Reply
  • Alexa May 11, 2020

   No on kyllä! ?❤️ xx

   Reply
 4. n- May 10, 2020

  Paljon paljon Onnea! Meillä kävi ihan samoin, ovis olikin ihan eri päivänä kuin olin appistä katsonut, ja hups vaan samanlainen iloinen ylläri odottikin tikussa. Mutta niin onnellinen itsekkin olen, että homma meni näin kivasti ja näin se oli varmasti tarkoitettu.♥️ Paljon onnea raskausajalle, voikun kaikki menisi hyvin!

  Reply
  • Alexa May 11, 2020

   Eikä!? Kaikkea sitä oppii, mutta tän oli tarkoitettu tapahtuvan just näin! ❤️ Kiitos kovasti ? xx

   Reply
 5. Kati May 11, 2020

  <3 ONNEAAAAA

  Reply
 6. Pupunen May 11, 2020

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  Nauti odotuksesta ja matkasta äitiyteen!

  Reply
 7. LindaJ May 11, 2020

  niin paljon onnea teille! Oon jotenkin niin fiiliksissä jo valmiiksi kaikista sinun äitiyteen liittyvästä sisällöstä, vaikka itse lasta ei olekkaan❤️? ihana tämä video, kylmät väreet tuli!

  Reply
  • Alexa May 11, 2020

   Hahah ihana! ❤️ Kiitos paljon! ? xx

   Reply
  • sara May 11, 2020

   Onnea tuhannesti. Vitsit tuli todella voimakkaasti mieleen, kun itse plussasin esikoisesta. Siitä on kesäkuussa jo 11 vuotta, mutta silti kristallin kirkkaana mielessä just tuo äimistys. Toivottavasti kaikki menee hyvin jatkossakin ❤️

   Reply
   • Alexa May 11, 2020

    Kiitos paljon! ? Toivotaan parasta! ? xx

    Reply
 8. S May 11, 2020

  Niin paljon onnea!!
  Kävin itkemään kun katoin sun reaktiota.
  Paras uutinen tähän korona-kaaokseen❤
  Ihanaa odotusta❤

  Reply
  • Alexa May 11, 2020

   Voi kiitos paljon! ?❤️ xx

   Reply
   • Jenna May 12, 2020

    Onnea ❤️ kaikki vielä itsellä muistissa. Itsellä 1v tyttö 8.5.19 syntynyt. Aina se testi yllättää, mutta niin ihanaa ❤️ Tsemppiä kovasti odotukseen.

    Reply
 9. Veera May 11, 2020

  Tuhannesti onnea! Äitiys on todella kivaa! Ja välillä toki raskastakin, mutta lapset on kyllä hauskoja tyyppejä :)

  Reply
 10. Henna May 11, 2020

  Voi vitsi miten ihana uutinen! Paljonpaljon onnea teille ja ihanaa odotusaikaa!❤

  Reply
 11. ~Anna May 11, 2020

  Tuhannesti onnea! Mielettömän ihana asia :)
  Ihan mielenkiinnosta kysyn, että mitähän appia olet käyttänyt – mulla käytössä Natural Cycles, ja kun tavoitteena on yrittää ehkäistä raskautta, niin hiukan pelottaa että jos se omallakin kohdalla näyttää oviksen miten sattuu ?

  Reply
  • Alexa May 11, 2020

   Hitsi noi iltalehdet otsikoi vähän harhaanjohtavasti ? Tai sitten ilmaisin itseäni vaan huonosti. Mutta seurasin tosiaan siis kuukautiskiertoani ja sen perusteella ovulaatioviikkoa, enkä käyttänyt Natural Cyclesia tai muuta ovulaatiota varsinaisesti mittaavaa appia. Natural Cyclesista en siis osaa sanoa, mutta omalla kohdallani kierto selkeesti vaihtelee ja tarkkaa ovulaatiohetkeä on vaikea arvioida. Toki ovistikulla olisi varmaan tietänyt varman päälle, mutta loppu hyvin kaikki hyvin ?❤️ xx

   Reply
 12. Jaana May 11, 2020

  Onnea hurjasti teille! <3 Mikä ihana uutinen. Olen ihan erityisesti kiinnittänyt huomiota, että oot koko tän Korona-ajan kuvissa näyttänyt aivan erityisen säteilevältä ja kauniilta ja muutenkin olet ihan hullun hyvässä kunnossa :) Tsemppiä kovasti raskausaikaan. Se pikkuhiljaa pyöristyvä vauvamasu on aivan ihana <3 ja sitä kannattaa kuvata!

  Reply
  • Alexa May 11, 2020

   Voi ihana kommentti, kiitos kovasti! ? Ja todellakin ihanaa vauvamasua odotellessa! ❤️ xx

   Reply
 13. hetti May 11, 2020

  Miten ihanaa, niin paljon onnea! Mieletöntä että kuvasit ton oman reaktiosi – tuli melkein tippa linssiin kun näki, miten sun tunnetila eteni. Vaikka testitulos oli yllätys, oliko kuitenkin tietoisesti “yrittäneet” (jos saa kysyä)? :) Jään mielenkiinnolla odottamaan raskaus- ja vauva-aiheisia postauksia ja juttuja ylipäätään! <3

  Reply
  • Alexa May 11, 2020

   Kiitos hei hurjasti ihanasta viestistä! Ja oon tosi ilonen, että kuvasin, vaikka aikamoinen tunnekuohu olikin ? Ja ei tosiaan vielä “yritetty”, mutta totta kai se mahdollisuus on aina tiedossa, jos harrastaa “varmoina päivinä”. Mutta tämä meni just niin kuin pitikin, sillä varmasti vuoden sisään vauvakuume olisi kypsynyt meikäläiselläkin. Eipä tarvitse enää odottaa asuntoprojektin etenemistä, vaan saadaan sitten bebe uuteen kotiin ? xx

   Reply
 14. M-E May 11, 2020

  Aivan tippa linssissä tästä videosta! ?? Itse olin varmaan tismalleen samanlainen ekaa testiä tehdessäni! :D Onnea niin paljon! :)

  Reply
 15. Ssss May 11, 2020

  Suuren suuret onnittelut!! Se on aina hämmentävää, miten käytännössä tuntemattomien ihmisten onni voikaan ilahduttaa näin paljon. :)

  Oman silauksensa lisää sun aiempi karanteenivauvoista vitsailu. Tää oli nyt kaikin mahdollisin tavoin vaan tarkoitettu näin teille. Kuulostaa ehkä oudolta, mut jotenkin niin sun tyyliä. Sulla on aina ollut niin hyvä humoristinen ote mukana kaikessa, et pitihän se nyt saada mukaan :D niin ihanaa!

  Reply
  • Alexa May 12, 2020

   Hahah ?❤️ Hei kiitos paljon! xx

   Reply
 16. Sonja May 11, 2020

  Ihana uutinen, onnea <3

  Reply
 17. Cinnia May 11, 2020

  Onnea positiivisesta vahingosta! Täälläkin odotellaan vastaavanlaisilla viikkoluvuilla, mielenkiinnolla jään seuraamaan aiheeseen liittyviä postauksia :) Tsemppiä odotteluun!

  Reply
  • Alexa May 12, 2020

   Oi mahtavaa! Onnea myös sinulle ? xx

   Reply
 18. Veera May 12, 2020

  Voi, niin paljon onnea! Lapsen saaminen on maailman parasta <3 ps. itse meen samoilla raskausviikoilla!

  Reply
  • Alexa May 12, 2020

   Kiitos kovasti! Ja hei hurjasti onnea myös sinne ?? xx

   Reply
 19. Karoliina May 12, 2020

  Ihanaa, hurjasti onnea! ? Tää on kyllä mun mielestä parasta blogeissa, joita seuraa vuosikaudet, kun näkee sen ihmisen kasvamisen/aikuistumisen, asuntoprojektit, muuttuvat työkuviot, parisuhteen kehittymisen ja perheen perustamisen ja kasvamisen. ???

  Reply
  • Alexa May 12, 2020

   Oon someseuraajana ihan samaa mieltä ? Ja kiitos hei hurjasti! ❤️ xx

   Reply
   • Vilma May 13, 2020

    Oi hurjasti onnea! Ihanaa, miten avoimesti jaat tän asian, videota oli tosi liikuttavaa katsoa :) Teistä tulee varmasti upeat vanhemmat!

    Reply
    • Alexa May 13, 2020

     Voi kiitos kovasti! ?? xx

     Reply
 20. Stiina May 12, 2020

  Onnea teille Alexa niin niin paljon! Vauvat on ihania! <3 meillä on mieheni kanssa seitsemän lasta ja aina vaan hämmästellään, että vauvoihin ei kyllästy, joka kerta sitä hämmästelee miten ihana se oma vauva on.

  Reply
  • Alexa May 12, 2020

   Voi kiitos kovasti! ? Vauvat on kyllä mainioita tapauksia! ❤️ xx

   Reply
 21. Hemppe May 16, 2020

  Hurjan paljon onnea teille! <3 Aloin spontaanisti itkemään ilosta tuossa, kun katsoit tota raskaustestiä. Tulvahti vaan niin sellainen onnellisuusaalto mun läpi, oon aidosti tosi onnellinen teidän puolestanne! Itsellä alkaa myös nämä asiat olemaan ajankohtaisia, joten innolla jään lukemaan seuraavia postauksiasi aiheesta. :)

  Reply
  • Alexa May 16, 2020

   Voi ihana olet, kiitos hurjasti! ?❤️ xx

   Reply