MY CASHMERE COLLECTION IS LIVE!

august 29, 2019, Uncategorized

kaupallinen yhteistyö: Balmuir

Tämä päivä on vihdoinkin koittanut, eli oma kashmir-mallistoni on vihdoinkin julkaistu! Vitsit mikä totetunut unelma, pitää ihan nipistää itseäni! Bmuir Alexa Dagmar-mallistoa voi siis ostaa Balmuirin nettikaupasta, Balmuirin putiikeista ja Helsingin Stockmannilta. Ollaan tehty tuotteita rajoitettu määrä, joten jos joku malli on mielessä, niin kannattaa tarttua kiinni! Jos pohdit kahden koon välillä, niin suosittelen ottamaan mieluummin pienemmän koon. Käytän itse mallistoni S-kokoisia vaatteita. ❤

Vastasin kaikkiin suunnitteluun ja tuotantoon liittyviin kysymyksiin aikaisemmassa postauksessa, jonka löydät täältä.

My cashmere collection is finally live! What a dream come true, I still can’t believe it. The mini collection is everything I ever wished for, it’s perfect! Balmuir ships worldwide, so if you are craving for a piece from my collection you can browse them here!

Miksi juuri nämä kolme vaatetta?

Housut
Suunnittelin malliston housut sillä periaatteella että ne on yhtä mukavat kun maailman pehmeimmät verkkarit, mutta niillä voisi mennä vaikka toimistolle – kuulostaa aika täydelliseltä, eikö vain? Rib-neulonta ja lahkeen suora leikkaus tekee housuista ryhdikkäät, mutta pumpulin pehmeät laadukkaan kashmirin ansiosta. 

V-neck
Suunnittelin pitkähihaisen neuleen Suomen syksyä ja talvea silmälläpitäen ja v-aukolla halusin tuoda naisellisuutta ja keveyttä designiin. 

Poolo
Jos minut jostain tunnetaan, niin poolokauluksista! Poolokaulus luo viimeistellyn ja ryhdikkään ilmeen ja lyhyet hihat tekee designista ihanan raikkaan. 

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *