FEBRUARY WISH LIST

postaus sisältää mainoslinkkejä

Agonist Parfums
Tähän hajuveteen törmäsin Köpiksessä ja ihastuin! Kaikki Agonist-merkin hajuvedet oli kuitenkin ennätetty myymään loppuun, niin jäin nuolemaan näppejäni. Tätä postausta tehdessä huomasin onnekseni, että näitä saa ainakin Beamistä Helsingistä!

&Other Stories Jacket
Ihanan rento takki / paita ja erityisesti väri on ihan täydellinen. Ainoastaan vyötä jäisin kaipaamaan, mutta ehkä mä saan mun malliston neulemekosta kyhättyä tuohon tarvittaessa vyön. Testasin tota myös liikkeessä ja materiaali oli tosi miellyttävää ihoa vasten.

DeMellier The Florence Pouch
Täydellinen klassinen laukku, joka käy hyvin sekä arkeen että iltamenoihin. Tykkään mallista enemmän kun Bottegan vastaavasta ja kultanen lukko on myös ihana pieni yksityiskohta. Myin oman Bottegani eteenpäin, niin tämä voisi olla sopiva vaihtoehto sen tilalle.

Architectural Digest at 100 Book: A Century of Style
Rakastan kaikkia Architectural Digestin sisältöjä (heillä on nykyään mm. ihan huippu Youtube-kanava!) ja tämä olisi täydellinen coffee table book. Ollut vaan haastavaa löytää juuri tätä, tuntuu olevan aina loppu.

Mateus
Ruotsalaisilta bloggaajilta olen bongannut nämä ihanat Mateusin astiat. Huomasin että Helsingissä Cilla’s. myy näitä, eli pitääpä kysellä sieltä.

Gubi Gravity Lamp
Näitä olen ihaillut meillä Zarrossa jo pitkään ja nyt viimein päätin tilata meille makkariin nämä. Ihanaa saada himmennettävät valaisimet yöpöydille.

&Other Stories Ring
Katsoin vastaavaa Losissa, mutta se jäi silloin putiikkiin, sillä sormus ei meinannut mahtua mun nakkisormiin. Nyt kävin testaamassa tästä kokoa M ja se oli juuri sopiva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 comments

 1. Meri February 4, 2020

  Kysyisin, miksi myit Bottegan laukkusi? Se on iemtsellä mustani harkinnassa, niin siksi kiinnostaa.

  Reply
  • Alexa February 4, 2020

   En vaan jotenkin fiilannut sitä lopulta ? Sitä näky niin joka paikassa ja ajattelin, että jos haluan rahani takaisin niin nyt on oikea aika myydä – ja olikin! Harmi että ne ei ole tehneet välikokoa siitä, nimittäin se isompi on älyttömän iso ja pieni taas ihan meikkipussi… Mutta toi DeMellierin laukku on kyllä hyvä vaihtis ? xx

   Reply
 2. Mia February 4, 2020

  Aivan ihania nuo DeMellierin laukut! Ja mikä ilahduttaa, on tieto ettei kallis ole aina paras :D Musta on todella ihanaa kun vaikuttajat ovat alkaneet löytämään ihania, uusia ja aika edullisia laukkuja. Suurimmalla osalla ihmisistä ei ole varaa laittaa 2000€ laukkuun, joten on ihanaa huomata että vaikuttajatkin suosivat edullisimpia merkkejä.

  Reply
  • Alexa February 4, 2020

   No eikö ? Niin ihania designeja ja vaikuttaa tosi laadukkailta. Selkeästi myös markkinoille on viime vuosina tullut yhä enemmän tollasia premium-asustebrändejä, jotka menee sinne Zaran ja Bottegan välimaastoon. Laadukasta, mutta ei kuitenkaan ökyhintasta. ? xx

   Reply
 3. Lilla My February 4, 2020

  Temp Museokadulla myy myös Mateusta, just ostin ja hinta oli parempi kuin esim Royal Designilla netissä.
  Mä myös niin haluaisin välikoon tuosta Bottegasta!

  Reply
  • Alexa February 4, 2020

   Oi, kiitos vinkistä ? Pitääpä tutustua! xx

   Reply
 4. Tinkeri February 5, 2020

  Hei! Olisi ihanaa, jos voisit tehdä postauksen, jossa vinkkaisit semi budjetti vaihtoehtoja tyylikkäistä, kestävistä ja ajattomista laukuista.

  Reply
  • Alexa February 5, 2020

   Laitetaan vinkki ylös, kiitos ? xx

   Reply