FEBRUARY WISH LIST

february 4, 2020, Inspiration

postaus sisältää mainoslinkkejä

Agonist Parfums
Tähän hajuveteen törmäsin Köpiksessä ja ihastuin! Kaikki Agonist-merkin hajuvedet oli kuitenkin ennätetty myymään loppuun, niin jäin nuolemaan näppejäni. Tätä postausta tehdessä huomasin onnekseni, että näitä saa ainakin Beamistä Helsingistä!

&Other Stories Jacket
Ihanan rento takki / paita ja erityisesti väri on ihan täydellinen. Ainoastaan vyötä jäisin kaipaamaan, mutta ehkä mä saan mun malliston neulemekosta kyhättyä tuohon tarvittaessa vyön. Testasin tota myös liikkeessä ja materiaali oli tosi miellyttävää ihoa vasten.

DeMellier The Florence Pouch
Täydellinen klassinen laukku, joka käy hyvin sekä arkeen että iltamenoihin. Tykkään mallista enemmän kun Bottegan vastaavasta ja kultanen lukko on myös ihana pieni yksityiskohta. Myin oman Bottegani eteenpäin, niin tämä voisi olla sopiva vaihtoehto sen tilalle.

Architectural Digest at 100 Book: A Century of Style
Rakastan kaikkia Architectural Digestin sisältöjä (heillä on nykyään mm. ihan huippu Youtube-kanava!) ja tämä olisi täydellinen coffee table book. Ollut vaan haastavaa löytää juuri tätä, tuntuu olevan aina loppu.

Mateus
Ruotsalaisilta bloggaajilta olen bongannut nämä ihanat Mateusin astiat. Huomasin että Helsingissä Cilla’s. myy näitä, eli pitääpä kysellä sieltä.

Gubi Gravity Lamp
Näitä olen ihaillut meillä Zarrossa jo pitkään ja nyt viimein päätin tilata meille makkariin nämä. Ihanaa saada himmennettävät valaisimet yöpöydille.

&Other Stories Ring
Katsoin vastaavaa Losissa, mutta se jäi silloin putiikkiin, sillä sormus ei meinannut mahtua mun nakkisormiin. Nyt kävin testaamassa tästä kokoa M ja se oli juuri sopiva!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *