VIIKKO 6 KUVINA

february 8, 2020, Personal

postaus sisältää mainoslinkkejä

maanantai

Tällä viikolla on kyllä ollut niin mielettömät kelit! Kylmä, mutta ihanan sininen taivas ja auringosta saa niin hurjasti energiaa.

Maanantai istuin toimistolla koko päivän ja koitin saada kiinni kaikki työhommat, mitkä jäi edellisen viikon Köpiksen matkan aikana tekemättä. Kävin läpi sopimusasioita juristin kanssa, pallottelin ja ideoin tarjouksia ja vastailin meileihin.

Illalla kävin &Other Storiesin kautta testaamassa tota ihanaa paitaa, mikä mulla oli maanantain kollaasissa. Jalassa on Arketin housut, josta on tullut IG:n kautta paljon kysymyksiä. Mulla on 36 niistä ja malli on ihan täydellinen ainakin mun vartalolle.

tiistai

Tiistaina mulla oli aamulla treenit ja loppupäivä meni muutamassa eri palaverissa istuen. Kävin esittelemässä erilaisia yhteistyökonsepteja, joita pääsen toivottavasti edistämään.

Illalla sain Lindan jälleen meille ja meidän kolmen kommuuni oli taas kasassa, best! 🖤

keskiviikko

Keskiviikkona oli mun malliston pre shopping tapahtuma ja sinne tuli yhteensä melkein 80 henkilöä kahdessa eri porukassa. Linda oli mun iloksi menossa mukana, mikä teki tapahtumasta vielä ikimuistoisemman. Kiitos kaikille teille jotka tulitte, on aina ihan mahtavaa tavata teitä kasvotusten! Tapahtumassa osasi kyllä aavistaa että mallisto kiinnostaa, sillä pukkareihin oli koko illan jonoa ja rekit ammotti tyhjyyttään.

torstai

Mua niin harmittaa, että en tajunnut kuvata my day-vlogia torstaina! Mutta harvemmin sitä osaa tosiaan ennakoida, että koska tulee the päivä. Mallisto tuli aamupäivällä myyntiin ja olin ihan epäuskoinen, kun Balmuirin sivut kaatuivat yleisöryntäyksen johdosta ja musta neulemekko myi melkein heti loppuun – mitä ihmettä? En olisi osannut aavistaa mitään tällaista!

Illalla kokoonnuttiin Lindan, Mariannan, Hannan, Sofian ja Anna Sofian kanssa Lilla Robertsiin (oli muuten ihana huone!) skoolaamaan mun uudelle mallistolle. Oli ihanaa vaihtaa kuulumiset mimmien kanssa!

perjantai

Perjantaina vedettiin Corella vielä viikon toinen treeni Lindan kanssa ja sen jälkeen suunnattiin toimistohommiin. Kuvattiin muutamia tulevia projekteja ennakkoon ja edellisestä päivästä oppineena kuvasin my day-vlogin! My day:n editoiminen ottaa oman aikansa, eli se tulee ensi viikolla, mutta huomenna tulee meikkituto!

Ja jotta hommat ei loppuisi kesken, niin kuvattiin myös Sofian kanssa luottovaatteet-video, josta tulee toivon mukaan tykkäätte! Se tulee eetteriin ensi kuun alussa. 🖤

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *