VIIKKO 6 KUVINA

postaus sisältää mainoslinkkejä

maanantai

Tällä viikolla on kyllä ollut niin mielettömät kelit! Kylmä, mutta ihanan sininen taivas ja auringosta saa niin hurjasti energiaa.

Maanantai istuin toimistolla koko päivän ja koitin saada kiinni kaikki työhommat, mitkä jäi edellisen viikon Köpiksen matkan aikana tekemättä. Kävin läpi sopimusasioita juristin kanssa, pallottelin ja ideoin tarjouksia ja vastailin meileihin.

Illalla kävin &Other Storiesin kautta testaamassa tota ihanaa paitaa, mikä mulla oli maanantain kollaasissa. Jalassa on Arketin housut, josta on tullut IG:n kautta paljon kysymyksiä. Mulla on 36 niistä ja malli on ihan täydellinen ainakin mun vartalolle.

tiistai

Tiistaina mulla oli aamulla treenit ja loppupäivä meni muutamassa eri palaverissa istuen. Kävin esittelemässä erilaisia yhteistyökonsepteja, joita pääsen toivottavasti edistämään.

Illalla sain Lindan jälleen meille ja meidän kolmen kommuuni oli taas kasassa, best! ?

keskiviikko

Keskiviikkona oli mun malliston pre shopping tapahtuma ja sinne tuli yhteensä melkein 80 henkilöä kahdessa eri porukassa. Linda oli mun iloksi menossa mukana, mikä teki tapahtumasta vielä ikimuistoisemman. Kiitos kaikille teille jotka tulitte, on aina ihan mahtavaa tavata teitä kasvotusten! Tapahtumassa osasi kyllä aavistaa että mallisto kiinnostaa, sillä pukkareihin oli koko illan jonoa ja rekit ammotti tyhjyyttään.

torstai

Mua niin harmittaa, että en tajunnut kuvata my day-vlogia torstaina! Mutta harvemmin sitä osaa tosiaan ennakoida, että koska tulee the päivä. Mallisto tuli aamupäivällä myyntiin ja olin ihan epäuskoinen, kun Balmuirin sivut kaatuivat yleisöryntäyksen johdosta ja musta neulemekko myi melkein heti loppuun – mitä ihmettä? En olisi osannut aavistaa mitään tällaista!

Illalla kokoonnuttiin Lindan, Mariannan, Hannan, Sofian ja Anna Sofian kanssa Lilla Robertsiin (oli muuten ihana huone!) skoolaamaan mun uudelle mallistolle. Oli ihanaa vaihtaa kuulumiset mimmien kanssa!

perjantai

Perjantaina vedettiin Corella vielä viikon toinen treeni Lindan kanssa ja sen jälkeen suunnattiin toimistohommiin. Kuvattiin muutamia tulevia projekteja ennakkoon ja edellisestä päivästä oppineena kuvasin my day-vlogin! My day:n editoiminen ottaa oman aikansa, eli se tulee ensi viikolla, mutta huomenna tulee meikkituto!

Ja jotta hommat ei loppuisi kesken, niin kuvattiin myös Sofian kanssa luottovaatteet-video, josta tulee toivon mukaan tykkäätte! Se tulee eetteriin ensi kuun alussa. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 comments

 1. Sandra February 8, 2020

  Koska uusia podijaksoja tulee? Hyvää viikonloppua :)

  Reply
  • Alexa February 9, 2020

   Toivottavasti pian! ja samoin sinne ❤️ xx

   Reply
 2. Sara February 8, 2020

  Sulla on ollut aivan upea viikko! Onneksi olkoon tuon malliston menestymisessä. Minäkin bongasin nuo Arketin housut. Niissä näyttää olevan villaa. Kutittaako se?

  Reply
  • Alexa February 9, 2020

   Kiitos paljon ? Ei kyllä kutita yhtään! ❤️ xx

   Reply
   • Sara February 9, 2020

    Mahtavaa, sillä tilasin jo ne tänä aamuna. ?

    Reply
    • Alexa February 9, 2020

     Jes ?? xx

     Reply
     • Sanna February 10, 2020

      Parhaita postauksia nämä ? Jääkö teille Joksun kanssa paljon yhteistä aikaa, miten käytätte yhteisen ajan? ?


     • Alexa February 10, 2020

      Jee, kiva kuulla että tykkäät ? Tietty illat ja viikonloput! Ja ei me puuhata mitään kovin normaalista poikkeavaa ? Tehdään ruokaa, katotaan sarjoja, suunnitellaan reissuja ja remppaa ja sen sellasta ? Pitäis kyllä pitää enemmän treffi-iltoja täälläkin! ❤️ xx


 3. Li February 11, 2020

  Ihana viikko sulla! Halusin kysyä, että mitä kameraa käytät tai mitä kameraa suosittelet? Hankinnassa olisi laadukas kamera, jolla voisi myös kuvata hyvin videoita, mutta ei saisi olla liian iso, jotta jaksaisin aina kantaa / mahtuisi mukaan :)

  Reply
  • Alexa February 12, 2020

   Mulla on Leica Q ja myös Canonin G7X Mark 2. Suosittelen Canonia, jos tekee harrastusmielessä. Leica on toki upea ja tekee hienoa kuvaa, ja hyvä vaihtoehto jos haluaa satsata kalustoon tai tähtää tekemään ammattitasolla ? xx

   Reply