Muuttuva elämä

may 28, 2020, Personal

kaupallinen yhteistyö: Fennia

Tän viikon podijaksossa me puhutaan Lindan kanssa meidän muuttuvasta elämästä. Siitä miten raskaus on jo nyt muuttanut meidän elämää ja miten nähdään tulevaisuus, kun meillä molemmilla on pian pieni perhe. Tuntuu vieläkin ihan hullulta sanoa noin, vaikka samalla se on niin luonnollista ja ihanaa.

Miten elämämme jatkuu yrittäjinä, mitä kieliä lapsille puhutaan ja muuttuuko jatkuva matkustelu? Elämä muotoutuu aina tilanteiden mukaan ja nyt ollaan eittämättä jännittävän käännekohdan äärellä. Teidän kysymyksiä ja asiaa oli niin paljon, että jaksosta tuli melkein tunnin mittainen (!) Sen pääsette kuuntelemaan täältä.

Meidän uusimman jakson tarjoaa Vakuutusyhtiö Fennia ja olen super iloinen siitä, että Fennia on tänä vuonna matkassa mukana. Jokainen mua pidempään seurannut tietää, että täällä on tarvittu vakuutusyhtiön auttavaa kättä kerran jos toisenkin. Itse asiassa viimeksi viime viikolla, kun meikäläinen satutti ohimennen varpaansa – onneksi säikähdyksellä ja antibioottikuurilla selvittiin!

Fennia on tänä vuonna yhtä lailla muutoksien äärellä, nimittäin Fennia on käynnistänyt monivuotisen Tulevaisuuden Fennia hankkeen. Fennian sivut ovat uudistuneet täysin ja sieltä kannattaa kurkata lisää. Eli jos vakuutusasiat mietityttää, niin sieltä löytyy tosiaan helposti tietoa eri vaihtoehdoista.

Mä olen aina se tyyppi, joka vaahtoaa ystäville vakuutuksien tärkeydestä ja olenkin heittänyt siitä vitsiä, että mun vaihtoehtoinen urapolku olisi varmaan vakuutusmyyjä. Muistuttelen aina muita pienyrittäjiä vakuutusten tärkeydestä, sillä rapatessa roiskuu ja itse pidän vakuutuksia sellaisena tukipilarina, jotka tilanteen tullen jeesaa.

Mutta joka tapauksessa uusi jakso löytyy tuttuun tapaan Spotifysta, Acastista, iTunesista ja melkein kaikkialta missä podeja voi kuunnella. Ehdotan siis, että laitat piknik-viltin ihanaan aurinkoiseen spottiin, nappaat mansikat käden ulottuville ja podin pyörimään. Ihanaa päivää!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *