MARCH WISH LIST

march 3, 2020, Inspiration

nahkatrenssi

Olen koittanut etsiä nahkatrenssiä kevääksi, mutta vielä en ole löytänyt täydellistä yksilöä. Olen kolunnut UFFeja ja vintage-sivustoja, mutta niistäkään ei ole vielä tärpännyt. Kyseinen kuva on napattu Massimo Duttin sivuilta, mutta heidän takki on omaan makuuni liian lyhyt. Vinkatkaa siis, jos törmäätte täydelliseen! Pradalla, Bottegalla ja Burberryllä tietysti on mallistoissa upeita nahkatakkeja, mutta meikäläisen budjetti ei ihan taivu niihin. Uskon myös, että vintage-markkinoilta voisi varmasti löytyä täydellinen, kun vain jaksaa etsiä.

laadukkaat korvakorut

Laadukkaat korvakorut. Kuvan korvikset on ruotsalaisen All Blues-merkin kierrätetystä kullasta valmistetut klassiset renkaat. Ajattelin kerrankin panostaa noihin, sillä olen kyllästynyt ostamaan aina uusia rihkama-korviksia, kun edellisestä kuluu väri.

huonekaluja

Sisustuspuolella inspiraatio kääntyy meidän toimiston sisustamiseen. Hyvässä vaiheessa ollaan, mutta vielä muutamia juttuja odotellaan. Tuo moderni rottinkinojatuoli himottaisi vaalean sohvan kaveriksi ja vasemmalla puolella oleva Gubin sohvapöytä saapunee lähipäivinä. Tehdään sitten kunnon tour, kun alkaa olemaan valmista.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *