MARCH WISH LIST

nahkatrenssi

Olen koittanut etsiä nahkatrenssiä kevääksi, mutta vielä en ole löytänyt täydellistä yksilöä. Olen kolunnut UFFeja ja vintage-sivustoja, mutta niistäkään ei ole vielä tärpännyt. Kyseinen kuva on napattu Massimo Duttin sivuilta, mutta heidän takki on omaan makuuni liian lyhyt. Vinkatkaa siis, jos törmäätte täydelliseen! Pradalla, Bottegalla ja Burberryllä tietysti on mallistoissa upeita nahkatakkeja, mutta meikäläisen budjetti ei ihan taivu niihin. Uskon myös, että vintage-markkinoilta voisi varmasti löytyä täydellinen, kun vain jaksaa etsiä.

laadukkaat korvakorut

Laadukkaat korvakorut. Kuvan korvikset on ruotsalaisen All Blues-merkin kierrätetystä kullasta valmistetut klassiset renkaat. Ajattelin kerrankin panostaa noihin, sillä olen kyllästynyt ostamaan aina uusia rihkama-korviksia, kun edellisestä kuluu väri.

huonekaluja

Sisustuspuolella inspiraatio kääntyy meidän toimiston sisustamiseen. Hyvässä vaiheessa ollaan, mutta vielä muutamia juttuja odotellaan. Tuo moderni rottinkinojatuoli himottaisi vaalean sohvan kaveriksi ja vasemmalla puolella oleva Gubin sohvapöytä saapunee lähipäivinä. Tehdään sitten kunnon tour, kun alkaa olemaan valmista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 comments

 1. Roosa March 3, 2020

  Kiva postaus. Mietin vain, oisko sulla mahdollisuus tehdä joskus joku panosta & pihistä – postaus? Sun esittelemät huonekalut (ja vaatteet) ovat usein niin älyttömän kalliita, ettei niihin oo suurimmalla osalla varaa. Eli esittelisit esimerkiksi jonkun huonekalun, ja samalla samantyylisen, mutta edullisemman version? Olisi kiva nähdä tällainen postaus ja huomata, ettei kaiken tarvitse aina maksaa tuhansia euroja näyttääkseen kivalta :)

  Reply
  • Alexa March 3, 2020

   Hyvä idea, kiitos Roosa! ? xx

   Reply
 2. Mai March 3, 2020

  Hei Alexa. Pistäydyin kysymään, että mikä primer on mielestäsi kaikkien aikojen paras? Olen tykännyt käyttää Make up foreverin Step 1 -primeria, mutta sitä ei ilmeisesti enää saa Suomesta, joten täytyy löytää jokin korvaava tilalle.

  Haluaisin nimenomaan sellaisen ”photoshopatun” näköisen sileän ihon, if you know what I mean.. ?

  Reply
 3. Sohva mielessäin March 6, 2020

  Voisitko vinkata kivoja, nimenomaan vaaleita sohvia! Sellaisen ostaminen olisi tässä edessä mutta mikään ei ihan täysiä ole ihastuttanut. Teillä on kuitenkin toimistolla joku upea. ;)

  Reply
  • Alexa March 8, 2020

   No niin on! Zarrossa on se esillä, mutta ei olla ehditty vielä kuvata nettikauppaan ? Soon soon! ❤️ xx

   Reply
 4. Paula Johanna March 7, 2020

  Karen Millenillä on kiva yksilö: https://www.karenmillen.com/leather-trench-coat/AKK99786.html. Houkuttelisi tilata☺️

  Reply
  • Alexa March 8, 2020

   Ah joo toi on myös ihana! ? Kiitos vinkistä! xx

   Reply
 5. Vilma March 8, 2020

  Mikä koko sulla on tosta Arketin topista, mitä esittelit viime videolla? :) Onko mielestäsi hyvä koko?

  Reply
 6. Camilla March 8, 2020

  Hei Alexa! Olen tilaamassa Zarrosta muutaman huonekalun, ja ajattelin samalla tilata Linarin huonetuoksun! Mikä on sinun suosikkisi niistä??

  Reply
  • Alexa March 8, 2020

   Oi ihanaa! Amarena on mun ikuisuussuosikki, samoin Puro! ❤️ xx

   Reply