KUULUMISIA

Viime viikot ovat menneet pitkälti hameita ja mekkoja käyttäen, sillä housuissa ei tosiaan ole enää toivoakaan että ne saisi kiinni. Olen ostanut yhdet mamahousut syksyksi, mutta muuten ajattelin pärjätä vaan leggingseillä ja neuleilla. Toivottavasti saataisiin kuitenkin nauttia näistä kesäkeleistä ainakin vielä elokuun ajan.

Täällä on kuluneet viikot menneet aika rennoissa merkeissä. Muutamia meilejä tulee silloin tällöin, mutta muuten heinäkuu on käynyt kyllä lomasta. Tällä viikolla koittaa myös kesän odotettu Kuopion visiitti, sillä ystävämme muuttaa sieltä pian pois, niin käymme pitämässä heidän talolle tietysti läksärit porukalla. Napataan tänään juna kohti Kuopiota ja vietetään siellä koko viikonloppu erilaisia aktiviteetteja tehden. Käydään ainakin tsekkaamassa Saana (Kuopion vastine Löylylle, joka näyttää upealta!) ja testaamassa uudenkarheat padel-kentät. Muutoin viikonloppu menee varmasti pihalla grillaillen ja lautapelejä pelaten. Onneksi sääennusteet näyttää myös lupaavilta, joten luvassa on varmasti ihan huikea kesäviikonloppu!

Joku teistä ehkä pistikin merkille, että käsipuolessa on uusi laukku. Tai uudeksi sitä tuskin voi sanoa, kun se on vintage-löytö 70-luvulta. Olen jo vuosia halunnut Kelly-laukun box-nahassa, mutta sitä ei ole tuossa kyseisesssä nahassa valmistettu enää aikoihin, niin olen pitänyt silmiäni auki vintage-markkinoilla. Löysin tämän viime talvena Bukowskilta, niin päätin tarttua tilaisuuteen. Tykkään muutenkin ostaa laukkuja vintagena, sillä niissä on aina ihanaa ajan patinaa. Pidän yleensä silmällä Vestiaire Collectivea, Bukowskia ja Designers Vintagea.

Reserved Top
Club Monaco Skirt
Hermès Bag (vintage)
Hermès Shoes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 comments

 1. miki July 16, 2020

  I adore this outfit so much, simple yet chic!
  Miki x

  http://www.littletasteofbeauty.com

  Reply
  • Alexa July 19, 2020

   Thank you so much! ? xx

   Reply
 2. Taija July 17, 2020

  Näytät tosi hyvältä ? Ihana toi hame! Hauskaa viikonloppua Savoon ?

  Reply
  • Alexa July 19, 2020

   Hei kiitos paljon ihana! ? xx

   Reply
 3. maia July 17, 2020

  Hei, olisi kiinnostavaa saada postausta sinun Vintage -löydöistä/tuotteiden hinnoista ja sivustojen käytöstä. Esim. mistä tietää ostaneensa aidon tuotteen (esim.Bukowskis) tms.

  Reply
  • Alexa July 19, 2020

   Pitää tehdä joku postaus! ? Bukowskiin uskallan esimerkiksi luottaa! xx

   Reply