Kesäkuun kuulumisia

june 5, 2020, outfit

postaus sisältää mainoslinkkejä

Viimeisistä asukuvista on jo tovi! On kyllä ihanaa, että on päässyt fiilistelemään jo pukeutumista kasvavan mahan kanssa. Mulla on vahva fiilis siitä, että kesä menee joustavia hameita ja mekkoja käyttäen. Tätä asua tulen varmasti käyttämään vielä monet kerrat, kun maha kasvaa isommaksi – ihan täydellinen kesäasu!

Muuten tänne kuuluu pelkkää hyvää! Olen huvittuneena ihmetellyt sitä, kuinka löydän itsestäni uusia piirteitä. Ihailen kaupungin istutuksia ja kauhistelen itsekseni nykynuorison pukeutumista (shortsit ja toppi, kun mittari ei näyttänyt vielä edes kymmentä), mutta samaan aikaan himoitsen kalapuikkoja ja ostan Trip-pillimehun kaupasta nostalgian vuoksi. Kaikkea sitä!

Varsinaisia kesäsuunnitelmia meillä ei edes ehtinyt olemaan, ensin tuli raskaus ja sitten korona, niin on tullut elettyä koko kevät ihan vain hetkessä. Uskon, että aika hissukseen kesä menee ja se, että pääsee näkemään kavereita ja käymään ravintoloissa tuntuu ihan tarpeeksi luksukselta. Toivottavasti muutama mökkireissu tulisi myös järkättyä ja toivon tietysti, että saisin Lindan jossain vaiheessa tänne. Ihan hullua ajatella, että ollaan oltu ennätysaika toisistamme erossa – mutta Skype on laulanut kyllä senkin edestä. Vielä hullumpaa on se, että ensi kerralla kun nähdään, niin meillä on molemmilla masut pystyssä! Mullakin puoliväli lähenee hurjaa vauhtia, nyt viikko 19 meneillään.

Päällä on Filipan vanha pusero ja Norma Kamalin tuubimekko, joka on kyllä mukavin ikinä!

Tulen varmasti käyttämään tätä kesän aikana hurjasti. Plussaa myös ohuesta silikonipinnasta mekon yläreunassa, nimittäin ei tarvitse pelätä, että mekko valahtaisi alas kesken päivän.

Filippa K Shirt (similar here!)
Norma Kamali Dress
Loewe Bag
Hermés Shoes

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *