Kesäkuun kuulumisia

postaus sisältää mainoslinkkejä

Viimeisistä asukuvista on jo tovi! On kyllä ihanaa, että on päässyt fiilistelemään jo pukeutumista kasvavan mahan kanssa. Mulla on vahva fiilis siitä, että kesä menee joustavia hameita ja mekkoja käyttäen. Tätä asua tulen varmasti käyttämään vielä monet kerrat, kun maha kasvaa isommaksi – ihan täydellinen kesäasu!

Muuten tänne kuuluu pelkkää hyvää! Olen huvittuneena ihmetellyt sitä, kuinka löydän itsestäni uusia piirteitä. Ihailen kaupungin istutuksia ja kauhistelen itsekseni nykynuorison pukeutumista (shortsit ja toppi, kun mittari ei näyttänyt vielä edes kymmentä), mutta samaan aikaan himoitsen kalapuikkoja ja ostan Trip-pillimehun kaupasta nostalgian vuoksi. Kaikkea sitä!

Varsinaisia kesäsuunnitelmia meillä ei edes ehtinyt olemaan, ensin tuli raskaus ja sitten korona, niin on tullut elettyä koko kevät ihan vain hetkessä. Uskon, että aika hissukseen kesä menee ja se, että pääsee näkemään kavereita ja käymään ravintoloissa tuntuu ihan tarpeeksi luksukselta. Toivottavasti muutama mökkireissu tulisi myös järkättyä ja toivon tietysti, että saisin Lindan jossain vaiheessa tänne. Ihan hullua ajatella, että ollaan oltu ennätysaika toisistamme erossa – mutta Skype on laulanut kyllä senkin edestä. Vielä hullumpaa on se, että ensi kerralla kun nähdään, niin meillä on molemmilla masut pystyssä! Mullakin puoliväli lähenee hurjaa vauhtia, nyt viikko 19 meneillään.

Päällä on Filipan vanha pusero ja Norma Kamalin tuubimekko, joka on kyllä mukavin ikinä!

Tulen varmasti käyttämään tätä kesän aikana hurjasti. Plussaa myös ohuesta silikonipinnasta mekon yläreunassa, nimittäin ei tarvitse pelätä, että mekko valahtaisi alas kesken päivän.

Filippa K Shirt (similar here!)
Norma Kamali Dress
Loewe Bag
Hermés Shoes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 comments

 1. Jonna June 5, 2020

  Ihana asu ?

  Reply
 2. Jenni June 5, 2020

  Näyttää ihanalta! Mikä koko sulla on mekossa?

  Reply
  • Alexa June 6, 2020

   Otin M varmuuden vuoksi, että masulla on vähän kasvuvaraa loppukesää kohden ?❤️ xx

   Reply
 3. Vierailija June 6, 2020

  Sinulle raskaus todella sopii, olet huikean kaunis! Huippuhoikka, ja kaikki se erikoinen pöhö poissa. Toivottavasti nyt näet kuinka tyrmäävän upea olet itsenäsi etkä koskaan palaa botoxiin, täytteisiin tms.?
  (please, ethän vastaa tähän ettei ulkonäköä saisi kommentoida, sitähän kuitenkin kuvaat ja pääosa blogista keskittynyt sen ympärille. Ja se on fine. ❤)

  Reply
  • Alexa June 6, 2020

   Kiitos! Musta tuntuu myös super hyvältä ja fiilistelen raskautta paljon enemmän, mitä olisin kuvitellut ? Hyvä tuuri on käynyt, että on voinut näin hyvin, mutta voihan tosiaan olla että loppuraskautta kohden nesteitä kertyy ja sekin on tosi ok! xx

   Reply
 4. Jenna June 7, 2020

  Hei! Puhuit aikaisemmin Podissa että olet katsellut mökkejä! Meillä on juuri mökki remontti menossa ja olisi ihana kuulla että, miten sä sisustaisit mökin ja mitä toimintoja teidän mökiltä voisi tulevaisuudessa löytyä! Oon aina ihaillut sun sisustus taitoja!!?❤️

  Reply
  • Alexa June 7, 2020

   Kiitos ? Joo teen kyllä ehdottomasti aiheesta oman postauksen! ❤️ xx

   Reply