6 x tarina kuvan takaa

Tässä oltiin helmikuussa menossa taksilla kohti palaveria ja meidän bebe sai todennäköisesti alkunsa tän matkan aikana. …ja sinä senkin höpönassu! En sentään harrastanut seksiä taksissa, vaan sain sellasia mahakramppeja, että meinasin pyytää kuskia kääntämään nokan kohti sairaalaa. Muutama viikko myöhemmin sain tietää gynellä, että nämä mahakrampit vasemmassa munasarjassa oli nimenomaan hedelmöittymisen merkki. Niitä ei tosiaan kaikille tule ollenkaan, mutta meikäläiselle todellakin tuli!

Tässä makoilen meidän Portugalin ihanassa pienessä Airbnb:ssä, jossa on tullut oleiltua useamman kerran Almadan tehdasvierailuilla. Tosin hullua ajatella, että edellisestä kerrasta on jo vuosi! Portugalille on tullut ihan oma paikka mun sydämeen ja toivon että päästään tänä vuonna sinne takaisin.

Zalandon kamppiskuva, jonka otin silloin kun vielä “piilottelin” raskautta. Tässä pohdin, että huomaattekohan te mahan pyöristyneen. Näin jälkikäteen ajateltuna, tuskin ?

Keväällä meidän double date vuoden 2020 tyyliin. Fiilisteltiin raskausuutisia ja pohdittiin yhdessä hankintoja. Niin uskomattoman ihanaa oli jakaa raskausaika ja ennen kaikkea tämä vauva-arki Lindan kanssa. Vertaistuki on niin arvokasta!

Tämä mahakuva oli jostain viikon 20 tiimoilta, kun paljastin että meille tulee poika. Siellä se pikku-Milton lymyilee. ?

Kuvattiin tämä kuva kesäkuussa rannalla, eikä tosiaan kuvan seesteisestä fiiliksestä uskoisi, että taustalla joku mieshenkilö huuteli mulle solvauksia jatkuvalla syötöllä. Kymmenen minuutin ajan (siinä samalla kuvatessa) kuuntelin kuinka “helvetin läski olen ja mun ei tulisi olla kameran edessä”. Jestas ihmisiä oikeasti!

Tässä kuva siitä ainoasta kerrasta, kun nähtiin meidän raskauksien aikana. ? Päällä tietysti Almadaa, vaikka kuva on otettu heinäkuussa, kaksi kuukautta ennen meidän brändin julkistamista.

Uusia tuotteita ollaan suunniteltu koko syksyn ajan ja päästään ihan pian taas vauhtiin! Almadan IG:n puolella on jo muutamia kuvia uusista tuotteista. Kannattaa seurailla siellä, jos uudet lanseeraukset kiinnostaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 comments

 1. miki January 28, 2021

  You were amazing with that baby bump!!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

  Reply
  • Alexa January 28, 2021

   Thanks darling! I kinda miss the bump! ☺️❤️ It was so cozy and fun to dress up! xx

   Reply
 2. Erika January 28, 2021

  Ihania kuvia ja etenkin niiden tarinoita <3 Ja tämä rannalla huutelijan käytös on aivan käsittämätöntä, miten jotkut ajautuvat purkamaan huonoa oloaan muihin (etenkin tuntemattomiin!!)

  Reply
  • Alexa January 28, 2021

   Joo vitsi tää oli mustakin hauska idis ? Täytyy laittaa näitä tarinoita mieleen useamminkin! Ja joo, täytyy sanoa, että se oli kyllä aika uskomatonta! xx

   Reply
 3. Anu January 28, 2021

  Tuollaset huutelijat on kyllä niin ärsyttäviä. Ei silti kannata “alentua” samalle tasolle ja kutsua huutelijaa mielenvikaiseksi, vaikka tuossa tilanteessa hän on varmasti semmoselta tuntunut. Ja ymmärrän, mitä hait tällä kuvailulla mutta ei se silti oo kovin korrektia.

  Reply
  • Alexa January 29, 2021

   Korjasin tekstin! Pohdin tota kyllä pitkään, enkä osannut asiaa muulla tavalla sanoa, kun ei tommonen kovin normaalia käytöstä millään mittarilla ole ? xx

   Reply
 4. Suvinen January 29, 2021

  No huhhuh, kyllä saat kutsua tollasta huutelijaa mielenvikaiseksi tai vaikka täydeksi psykopaatiksi, miltä se vaikuttaa. Kaikkea ei tarvitse ymmärtää “ja nousta yläpuolelle”, vaan tollasten p*skapäiden käytöksestä on ihan ok myös antaa rehellistä palautetta. Mulle viimeksi lenkillä joku mies huuteli perään, otin vielä kuulokkeet pois kun luulin että oli jotain oikeaa asiaa. No ei ollut, joten kommentoin suoraan “voitko v*tun hullu jättää tuntemattomat ihmiset rauhaan”. Joo ei varmaan hyvätapaisin vastaus, mutta hiljensipä ainakin sen sekopään.

  Alexa, olet upea ja toivon sulle kaikkea hyvää <3

  Reply
  • Alexa January 29, 2021

   Voi ihana olet! ❤️ Kiitos ja samoin sinne! ❤️ xx

   Reply
 5. Mermar January 29, 2021

  En voi kuvitella mikä riemu on, kun tapaatte Lindan kanssa vauvoinenne ensi kerran.

  Reply
  • Alexa January 29, 2021

   No sanos muuta ? Liikuttaa pelkkä ajatuskin! ❤️ xx

   Reply
 6. Tanja January 30, 2021

  Oi ihana Airbnb! Missä päin Portugalia olitte?

  Reply
 7. Mermar January 30, 2021

  Oletko joskus laittanut blogiin Porton reissuista jotain juttua? Jos, niin ohi on mennyt. Ennen Koronaa oli lennot varattu sinne toukokuussa, mutta matkahan peruuntui. Kiinnostaa edelleen kovasti, suunnitelmissa on yhä mennä, koska Portugali on niin ihana maa.

  Reply
  • Alexa February 1, 2021

   En oo valitettavasti tehnyt! Siellä on tullut enimmäkseen oltua tehtaissa ? xx

   Reply