3 x INSPIROIVA REMPPATRENDI

Jenkeissä reissatessa tuli myös nähtyä paljon modernia arkkitehtuuria ja inspiroiduttua ihan uudella tapaa! Ajattelin että pienen remppa-hiljaiselon jälkeen jaan inspiroivimmat trendit mitä reissun aikana bongasin. Asuttiin Meksikossa Nobu-hotellissa ja Losissa Edition West Hollywoodissa ja molemmissa oli mielettömän ihanat sisustukset. Vahva suositus molemmille!

Työmaa-kuulumisiin palaan heti, kun jotain konkreettista tapahtuu. Valoisalta näyttää onneksi!

minimalistisuus: piilotetut valaistusratkaisut

Nähtiin todella paljon kekselijäitä valaistusratkaisuja, jossa valonlähde oli piilossa ja valo kulki kauniisti seinää tai katonreunaa pitkin. Tätä tullaan varmasti hyödyntämään meidän projektissa, nimittäin tila on korkea ja sen verran uniikki, että sitä voi hienosti korostaa vastaavilla ratkaisuilla. Tuo epäsuora valo oli myös tunnelman kannalta todella miellyttävä!

yksityiskohdat: paljon puuta

Puu näkyi materiaalina todella hallitsevasti uusissa trendikkäissä hotelleissa. Ainahan sitä on toki käytetty, mutta nyt näkyi paljon kekselijäitä yksityiskohtia (kuten yllä olevassa kuvassa) ja entistä enemmän säilytysratkaisuja ym. puusta kuin aikaisemmin. Tälle olen hitaasti syttynyt, mutta fiilaan!

kylpyhuone: pehmeitä sävyjä ja luonnonmateriaaleja

Kylpyhuoneissa ollaan selkeästi siirrytty pehmeämpään suuntaan. Hiekanväristä luonnonkiveä ja puuta näkyi hotelleissa paljon ja viehätyin kyllä! Mies tykästyi myös kovasti pehmeämpään fiilikseen ja varmasti päädytään tällä kertaa muuhun kuin perinteiseen valkoiseen Carraraan. Toki tuossa beigessä on sitten se haaste, että löytää oikean kivilaadun, joka ei näytä elähtäneeltä. Mutta esim. altaassa (kuten kuvassa oikealla) voisi toimia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 comments

 1. Roosa January 15, 2020

  Mä tykkään yksinkertaisen ja kotoisan tyylin sekotuksesta. Vaikka trendejä on kiva seurata, kannattaa kuitenkin tietää omat mieltymyksensä, että asunnossa haluaa asua vielä vaikka sisustusmaailmassa vaikuttaisikin jo uudet tuulet :)

  Reply
  • Alexa January 15, 2020

   Joo niinpä! ? Ihania idiksiä ja inspiraatiota sai kuitenkin reissusta! Just esimerkiksi noi piilotetut valaistusratkaisut on meille ihan loistava idea, kun tila on niin erikoinen, että hyvällä valaistusratkaisulla siitä saa vielä enemmän irti. xx

   Reply
 2. Merja January 15, 2020

  Hei, löysit oikean sanan beigelle, elähtänyt. Mutta siinäkin on monia sävyä, esim. hieman harmaaseen taittuva. Ja toisaalta, vaikka pysyisi melko vaaleasävyisessä marmorissa, voi lämpöä tuoda messingin sävyisillä hanoilla, peilin kehyksillä tai rottinkisilla pikkutavaroilla, myös erilaisilla pellavatekstiileiilää voi tuoda lämpöä sisustukseen.

  Reply
  • Alexa January 15, 2020

   Juurikin näin! ? Luulen että laitetaan marmoria / muuta kiveä aika hillitysti muutenkin, esim. just ton kuvan tyyliin altaaseen tms., että ei ole tällä kertaa niin hallitseva osa kylppäriä. xx

   Reply
 3. H January 19, 2020

  Heh, luin just jotain vanhaa Avotakkaa, ja siinä oli teidän projektista juttu. Viimeisenä lauseena: ”olisi tarkoitus päästä muuttamaan kesään 2019 mennessä” :D no, aina ei mene suunnitelmien mukaan. Tsemppiä kovasti urakkaan, odotan innolla sen edistymistä!

  Reply
  • Alexa January 19, 2020

   MUUTTAMAAN ? Noniin. Ei tosiaan ole mennyt suunnitelmien mukaisesti ? Täälläkin odotetaan kuumeisesti ? xx

   Reply
 4. Emmi April 8, 2020

  Onko tätä koko remonttia edes aloitettu vielä? :/

  Reply
  • Alexa April 8, 2020

   Ei, harmittaa meitäkin ihan yhtä paljon ? Raportoin kyllä sitten, kun päästään alottamaan. xx

   Reply
 5. matchoffice December 30, 2020

  se näyttää aivan upealta! Onnea:)

  https://www.matchoffice.fi/

  Reply
 6. Janina February 15, 2021

  Moi Alexa! Ei tarvii julkasta välttämättä tätä kommenttia, huomasin vaan, että täällä asuntoblogin puolella on otsikossa virhe “Aparment blog” eli T puuttuu :) et oo varmaan itse huomannut. Ajattelin vaan mainita niin saat muutettua oikein. Kivaa alkavaa kevättä ja tsemppiä vauva-arkeen ja remppaprojektiin <3

  Reply
  • Alexa February 15, 2021

   JESTAS ? Kiitos!! xx

   Reply