3 x INSPIROIVA REMPPATRENDI

january 15, 2020, Apartment Blog 2.0

Jenkeissä reissatessa tuli myös nähtyä paljon modernia arkkitehtuuria ja inspiroiduttua ihan uudella tapaa! Ajattelin että pienen remppa-hiljaiselon jälkeen jaan inspiroivimmat trendit mitä reissun aikana bongasin. Asuttiin Meksikossa Nobu-hotellissa ja Losissa Edition West Hollywoodissa ja molemmissa oli mielettömän ihanat sisustukset. Vahva suositus molemmille!

Työmaa-kuulumisiin palaan heti, kun jotain konkreettista tapahtuu. Valoisalta näyttää onneksi!

minimalistisuus: piilotetut valaistusratkaisut

Nähtiin todella paljon kekselijäitä valaistusratkaisuja, jossa valonlähde oli piilossa ja valo kulki kauniisti seinää tai katonreunaa pitkin. Tätä tullaan varmasti hyödyntämään meidän projektissa, nimittäin tila on korkea ja sen verran uniikki, että sitä voi hienosti korostaa vastaavilla ratkaisuilla. Tuo epäsuora valo oli myös tunnelman kannalta todella miellyttävä!

yksityiskohdat: paljon puuta

Puu näkyi materiaalina todella hallitsevasti uusissa trendikkäissä hotelleissa. Ainahan sitä on toki käytetty, mutta nyt näkyi paljon kekselijäitä yksityiskohtia (kuten yllä olevassa kuvassa) ja entistä enemmän säilytysratkaisuja ym. puusta kuin aikaisemmin. Tälle olen hitaasti syttynyt, mutta fiilaan!

kylpyhuone: pehmeitä sävyjä ja luonnonmateriaaleja

Kylpyhuoneissa ollaan selkeästi siirrytty pehmeämpään suuntaan. Hiekanväristä luonnonkiveä ja puuta näkyi hotelleissa paljon ja viehätyin kyllä! Mies tykästyi myös kovasti pehmeämpään fiilikseen ja varmasti päädytään tällä kertaa muuhun kuin perinteiseen valkoiseen Carraraan. Toki tuossa beigessä on sitten se haaste, että löytää oikean kivilaadun, joka ei näytä elähtäneeltä. Mutta esim. altaassa (kuten kuvassa oikealla) voisi toimia!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *