VIIKKO 2 KUVINA

january 13, 2020, Personal

MAANANTAI

Maanantaina eli loppiaisena olin vielä Tukholmassa. Käytiin Mariannan ja Lindan kanssa lounaalla ja myöhemmin nauhoitettiin vuoden ensimmäinen podcast-jakso. Valitettavasti ei olla tosiaan vieläkään saatu tuota jaksoa julkaistua (meistä riippumattomista syistä), mutta kyllä se jakso vielä päivänvalon näkee. Pahoittelut siis odottelusta ja pidetään teidät sen suhteen ajantasalla.

Illalla valmistauduin tiistain kuvauksiin pienellä spa-hetkellä. Ikävöin saunaa aina reissatessa, joten oli ihanaa ottaa kunnon löylyt ennen nukkumaanmenoa.

TIISTAI

Tiistaina kuvattiin yhtä tulevaa projektia aamusta iltaan. Ensin vietettiin studiolla aamupäivä ja illalla jatkettiin kuvauksia ulkona. Ei ole enää kuin muutama viikko, niin pääsen jakamaan näitä ihania kuvia! Ehkä mun uran lempparikuvat.

KESKIVIIKKO

Keskiviikkona käytiin Lindan kanssa aamulla palaverissa ja jatketiin sieltä kentälle kohti Helsinkiä. Tosin oltiin buukattu matkat eri aikaan, niin lähdettiin eri kyydeillä. Helsingin päässä mun äiti ja veli oli meitä vastassa. Niin ihanaa, kun joku tulee vastaan, se tekee kotiinpaluusta vielä tuplasti ihanempaa.

TORSTAI

Torstaina vietettiin pitkälti aikaa meidän uudella toimistolla. Tehtiin koneella hommia ja laitettiin paikkoja järjestykseen. Illalla pyörähdin vielä Mehiläisessä, sillä halusin tarkistaa mun kenkkumaisen jalan tilanteen. Onneksi röntgenit näytti hyviltä ja niiden perusteella kaikki näytti hyvältä. Jalka on ainoastaan laiskistunut ja askel hiukan vääränlainen. Nyt siis fyssaria ja kuntoutusta taas ihan kunnolla, että saa jalan toimimaan ja kivut ja jumit pois.

PERJANTAI

Perjantaina oltiin päivä toimistolla ja muuten viikonloppu meni kotona. Linda on ihan rakastunut saunomiseen, niin me ollaan otettu ilo irti meidän saunasta. Kiinnostaisi kyllä myös avanto monen vuoden tauon jälkeen! Tosin eihän se meri ole vielä jäässä, mutta takuulla ihan riittävän kylmää!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *