VIIKKO 2 KUVINA

MAANANTAI

Maanantaina eli loppiaisena olin vielä Tukholmassa. Käytiin Mariannan ja Lindan kanssa lounaalla ja myöhemmin nauhoitettiin vuoden ensimmäinen podcast-jakso. Valitettavasti ei olla tosiaan vieläkään saatu tuota jaksoa julkaistua (meistä riippumattomista syistä), mutta kyllä se jakso vielä päivänvalon näkee. Pahoittelut siis odottelusta ja pidetään teidät sen suhteen ajantasalla.

Illalla valmistauduin tiistain kuvauksiin pienellä spa-hetkellä. Ikävöin saunaa aina reissatessa, joten oli ihanaa ottaa kunnon löylyt ennen nukkumaanmenoa.

TIISTAI

Tiistaina kuvattiin yhtä tulevaa projektia aamusta iltaan. Ensin vietettiin studiolla aamupäivä ja illalla jatkettiin kuvauksia ulkona. Ei ole enää kuin muutama viikko, niin pääsen jakamaan näitä ihania kuvia! Ehkä mun uran lempparikuvat.

KESKIVIIKKO

Keskiviikkona käytiin Lindan kanssa aamulla palaverissa ja jatketiin sieltä kentälle kohti Helsinkiä. Tosin oltiin buukattu matkat eri aikaan, niin lähdettiin eri kyydeillä. Helsingin päässä mun äiti ja veli oli meitä vastassa. Niin ihanaa, kun joku tulee vastaan, se tekee kotiinpaluusta vielä tuplasti ihanempaa.

TORSTAI

Torstaina vietettiin pitkälti aikaa meidän uudella toimistolla. Tehtiin koneella hommia ja laitettiin paikkoja järjestykseen. Illalla pyörähdin vielä Mehiläisessä, sillä halusin tarkistaa mun kenkkumaisen jalan tilanteen. Onneksi röntgenit näytti hyviltä ja niiden perusteella kaikki näytti hyvältä. Jalka on ainoastaan laiskistunut ja askel hiukan vääränlainen. Nyt siis fyssaria ja kuntoutusta taas ihan kunnolla, että saa jalan toimimaan ja kivut ja jumit pois.

PERJANTAI

Perjantaina oltiin päivä toimistolla ja muuten viikonloppu meni kotona. Linda on ihan rakastunut saunomiseen, niin me ollaan otettu ilo irti meidän saunasta. Kiinnostaisi kyllä myös avanto monen vuoden tauon jälkeen! Tosin eihän se meri ole vielä jäässä, mutta takuulla ihan riittävän kylmää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 comments

 1. Emma January 14, 2020

  Onpas sulla ollu ihana viikko <3

  Reply
  • Alexa January 14, 2020

   Joo ja ei ?❤️ Paljon ihania juttuja, mutta samalla myös aika stressaava viikko, kun joutunut säätämään ton meidän podin kanssa ? xx

   Reply
 2. Riikka January 14, 2020

  Hei, olisi mielenkiintoista kuulla mielipiteesi Goyardin laukustasi nyt kun se on ollut sinulla jo pidempään käytössä. Muistan että mainitsit,ettet ollut aluksi varma laadun yms suhteen.
  Ehkä voisit tehdä postauksen siitä ja mahdollisesti muista laukuista (kelly yms), jotka sinulla on ollut pidempään käytössä ja niiden +/- listattuna :)

  Reply
  • Alexa January 14, 2020

   Hei joo sika hyvä idea! Teen ehdottomasti tollasen postaussarjan! ? Ja siis on ollut kyllä tosi hyvä, näin lyhyesti sanottuna! xx

   Reply
 3. tanja January 14, 2020

  Ei liity postaukseen, mut nyt ku sulla on ollu tuo Goyardin laukku jonkun aikaa, niin kiinnostaisi et onko siihen tullut kuinka helposti käytön jälkiä? Ainakin netissä sitä on paljon parjattu että ei kestä käyttöä kulumatta puhki.. Harkitsen kyseisen laukun ostoa tänä vuonna. :)

  Reply
  • Alexa January 14, 2020

   Toistaiseksi ei ole ainakaan mitään jälkiä, eli so far so good ? xx

   Reply
 4. Ritva January 15, 2020

  Itsellä iso Goyardin laukku, nyt pari vuotta vanha. Kestää kyllä hyvin käyttöä, mutta se pakkanen… Pakkanen on tämän laukun rikkoja eli kun on pakkastalvi, rahtauskassiksi vaihtuu LV:n Neverfull. Muuten aivan täydellinen ja kestävä laukku.
  Olet muuten jotenkin niin onnellisen ja freesin näköinen :)

  Reply
  • Alexa January 15, 2020

   On kyllä ollut tosi hyvä! Täällä ei tosin ole vielä ollut sellasia pakkasia, että mun laukku olisi joutunut koetukselle. So far so good siis! Ja kiitos hei kovasti kehuista ? xx

   Reply
 5. Suvi January 16, 2020

  Moi, tuo teidän toimiston lattia on aivan ihastuttava! Tiedätkö, että onko se vanha lankkulattia, joka on kenties vain hiottu, vai onko ne täysin uusitut lankut, jolloin voisin jatkaa haaveilua, että itsekin voisin joskus toteuttaa samanlaisen jonnekin :)

  Reply
  • Alexa January 16, 2020

   Hitsi mä en yhtään osaa sanoa, mutta veikkaisin että on tämän remontin yhteydessä uusittu. Voin kysyä omistajalta ensi kerralla kun törmään ? xx

   Reply