Täydellinen juhlalook

kaupallinen yhteistyö SENSAI

Juhlakausi alkaa ja eihän sitä enää edes muista, että miten laittaudutaan…? I got you covered! Yksi mun omista suosikkilookeista, erityisesti pikkujouluihin on tämä. Tukka simppelisti kiinni, vaaleaa päälle ja kirkasta punaa huuliin kruunaamaan kokonaisuuden.

En käytä useasti punaista huulipunaa, mutta pikkujouluihin se on juuri se täydellinen jouluinen mauste. Ja kun päällä on valkoista, niin kokonaisuus näyttää ihanan raikkaalta – eikö vain?

Nämä kaksi tuotetta yhdessä takaa aivan upean meikkipohjan! Glowing Base tuo nimensä mukaisesti kauniin kuullon ja Flawless Satin Foundation on ihanan kevyt ja kuulas meikkivoide, jota voi halutessaan kerrostaa peittävämmäksi.

Tätä komboa käytän myös arjessa todella usein ja iho näyttää mielestäni todella hyvältä. Meikkivoide tasoittaa hyvin ihonsävyä, mutta jättäen sen silti kuulaaksi. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Kannattaa käydä lähimmässä SENSAI-pisteessä arvioimassa oma sävy ja pyytämässä vaikkapa testeri kotiin fiilisteltäväksi. Käytän hiukan omaa ihonsävyäni tummempaa honey beige-sävyä, sillä meikkivoide on sen verran kevyt, että se sulautuu ihoon levittäessä kauniisti.

Jos hakusessa on vielä se täydellinen huulipuna, niin ei tarvitse etsiä enää! SENSAI 02 on täydellinen klassinen punainen, joka ei tunnu yhtään kuivalta huulilla ja kestää kauniina läpi illan. SENSAI-valikoimasta löytyy myös samaan sävyyn huultenrajauskynä.

Tämä look otti oikeasti viisi minuuttia! Punasilla huulilla saa kyllä ihanan helposti ja nopeasti loihduttua juhlavampaa ilmettä.

P.S. Muistakaa liittyä SENSAI Clubiin, jos haluatte eksklusiivisia tarjouksia ja tuotenäytteitä. ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *