EHKÄ VIIMEINEN RASKAUSASU?

postaus sisältää mainoslinkkejä

Oon aika ylpeä siitä, kuinka hyvin olen osannut varioida tätä mun kuuluisaa leggingsit ja musta neule -raskauskomboa. Voisin varmaan tehdä “kaksikymmentä tapaa pukea mustat leggingsit ja neule” -kollaasin. Se on totta puhuen aika hyvä pohja mukavalle syysasulle ja takkia sekä asusteita vaihtamalla ilmettä saa helposti muutettua. Koruja on tullut käytettyä nyt syksyllä paljon, ilman niitä tunnen itseni alastomaksi. Samalla ne tekee asusta puetumman ja vähemmän sporttisen.

Nyt alkaa olemaan laskettu sen verran lähellä (tarkalleen 9 päivää), että luulenpa että ei tule enää asuja kuvattua. Ellei tosin tyypin tulo mene parilla viikolla yli ja saan jotain suurta kuvausinspiraatiota yhtäkkiä. Blogia ja muita someja kyllä päivittelen olojen ja fiilistelen mukaan ja joitakin postauksia olen tehnyt ennakkoon valmiiksi. Ekat viikot sitten vauvan kanssa menee olettaen aika lailla vauvakuplassa, sitä innolla odottaen. ?

H&M Coat*
Almada Label Sweater
Filippa K Blouse
Filippa K leggings
Hermès Bag
&Other Stories Boots

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 comments

 1. Iida October 27, 2020

  Ihanaa loppuodotusta! Näytät niin fressiltä ja rentoutuneelta, toivottavasti kaikki sujuu loppuun asti hyvin. Vaikka olen muutamia viikkoja sinua perässä, olen samassa tilanteessa kuin sinä, ei voi tietää milloin vauvat syntyvät. Kaksosten vuoksi olen jo varmasti neljä kertaa sinua isompi, ja jaksan juuri ja juuri käydä suihkussa, muuten pitää vain makoilla.:D Eli fressejä asuja ei ole näkynyt täällä, mutta ihana saada inspiraatiota raskauden jälkeiseen fiilikseen. Sinusta tulee varmasti sellainen cool pariisilaistyylinen äiti :)

  Reply
  • Alexa October 27, 2020

   Hei ihana kommentti, kiitos paljon! ?❤️ Ja hei wow, kaikki arvostus sinne, nimittäin on varmasti aikamoinen homma kantaa kaksosia. Hurjasti tsemppiä myös vikoihin viikkoihin, jännittäviä aikoja eletään! ? xx

   Reply
 2. Anni October 27, 2020

  Heippa! sulla on ollut käytössä smashboxin Cali contour paletti. Saako kysyä onko sulla sävy light-medium vai medium-dark? :)

  Reply
  • Alexa October 27, 2020

   Koitin käännellä sitä ja etsiä, mutta en löytänyt mitään tekstiä sävystä ? Ehkä mulla on sen verran vanha, että oli vaan yks sävyvaihtis! ❤️ xx

   Reply
 3. Jaana October 27, 2020

  Hyvää loppuodutusta! Itse en ole raskaana mutta jos olisin niin sinun kuvista saa asu inspiraatiota. Sinulla on aina hienoja asukuvia. Ja on siis ollu jo ennen raskauskuvia.

  Reply
  • Alexa October 27, 2020

   Voi kiitos hei ihana kuulla! ? xx

   Reply
 4. miki October 27, 2020

  This coat is amazing!! Unfortunately is out of stock in my country :(
  Miki x

  http://www.littletasteofbeauty.com/

  Reply
  • Alexa October 27, 2020

   It is! Really cozy. ❤️❤️ xx

   Reply
 5. Jen October 27, 2020

  Juurihan sinä tulit raskaaksi? ? Aika menee nopeeta. Onnea synnytykseen.

  Reply
  • Alexa October 27, 2020

   No sanopa muuta siis! ? Kiitos! ❤️ xx

   Reply
 6. maija October 27, 2020

  Ihanaa loppuodotusta! Oot ollu niin huippu hyvinvoivan näköinen raskaana! Upeaa katsella ❤️? Paljon voimia synnytykseen, muista olla itsellesi armollinen. Nim. Kahden murrosikäisen tytön äiti ?

  Reply
  • Alexa October 28, 2020

   Hei kiitos ihana! ?? xx

   Reply
 7. Ella October 28, 2020

  Tuleeko vauva olemaan osa blogiasi? ?

  Reply
  • Alexa October 28, 2020

   Kyllä varmasti jollain tavalla, kun elämä muuttuu, niin väistämättä somesisällöt muuttuu sen mukana. Uskon että uusi elämänvaihe varmasti rikastuttaa sisältöjä, kun tulee uusia ajatuksia ja kokemuksia vanhojen rinnalle. Toki siitä huolimatta teen myös muoti / kauneus / sisustussisältöjä vanhaan tapaan. ☺️ xx

   Reply
 8. Sinna October 28, 2020

  Onpa jännät ajat! Mä olin tuossa vaiheessa jo päässyt pienokaisen kanssa kotiin. Vaikka koko ajan tuntui siltä, että lapsi syntyy ennen laskettua-aikaa niin kyllä se lähtö tuli ihan puskista. Ei mitään supistuksia eikä kolotuksia ennen kuin lapsivedet meni 13 päivää ennen laskettua-aikaa!

  Tsemppiä synnytyksenn ja sen jälkeiseen uuteen elämän vaiheeseen :)

  Reply
  • Alexa October 28, 2020

   Huh jestas! ? Mutta toisaalta aika ihanaa, että et ehtinyt odottamaan ja jännittämään liikaa! Kiitos ihana ❤️ xx

   Reply
 9. Mermar October 29, 2020

  Hei, vaikka en tottavie ole raskaana ( voisin olla äitisi ), niin saanhan matkia raskausajan asujasi. Sinä olet ainakin imenyt tyylikkyyden äidinmaidossa. Et meinaan epäonnistu ikinä valinnoissasi.
  Onnea paljon tulevalle pikku perheelle.

  Reply
  • Alexa October 29, 2020

   Voi ihana kuulla hei! Ja huippua että saat inspiraatiota. Kiitos ihanista sanoistasi ? xx

   Reply
 10. Milja November 3, 2020

  Mikä koko sulla on tästä takista? Se on ihana ?

  Reply
 11. Pi November 9, 2020

  Hei, olet asiasta maininnut blogissasi, mutta mistä nuo korut olikaan hnakittu?

  Reply
  • Alexa November 9, 2020

   Missoma ja Mejuri ?? xx

   Reply