Zara Sale

zara-white-blazerdetails
Tänä kesänä en ole kauheasti jaksanut innostua aleista. Tukholmassa kierrettiin muutamat kaupat, mutta sieltä ei tullut ostettua mitään. Täällä kävin nopeasti Stockan ja Zaran alet läpi, ja mukaani tarttui tämä valkoinen bleiseri. Ihailin sitä jo Tukholman aleissa, mutta jostain syystä Suomen ale -hinnat oli huomattavasti huokeampia. Loistava löytö siis!

Puhuttiin muuten Mariannan ja Lindan kanssa että mennään elokuussa Hietsun kirppikselle myymään. Tarkkaa päivää ei osattu vielä lyödä lukkoon, mutta tämä kuitenkin varmasti toteutetaan elokuun aikana. Keksittiin myös jotain muuta teidän pään menoksi, mutta siitä lisää kunhan vain saadaan loputkin suunnitelmat kasaan!

I haven’t been into sale shopping this summer. In Stockholm I browsed the sales at NK and some boutiques in Östermalm, but ended up with nothing. One day after coming back home I went to Zara to kill some time while waiting for a friend (you know the feeling, right?) and I found this beautiful blazer, I couldn’t resist the sale temptation! Have you found something from the sales?

By the way, we just decided to go sell to a local flea market with Marianna and Linda in August. Still not sure about the date, but we will keep you guys updated! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 comments

 1. Reetta V. July 1, 2015

  Onpa hirmu kaunis!

  Reply
  • Alexa July 1, 2015

   Eikö vaan! Niin hyvä löytö :) xx

   Reply
 2. Natali July 1, 2015

  You look so amazing in this outfit! What a fabulous piece to find on sale?! Such a gem!

  http://lartoffashion.com

  Reply
 3. Linda July 1, 2015

  Oii aivan ihana asu! Ja jeijj en malta odottaa teidän kirppispöytää, viimeksi kaapelilla tein superhyviä löytöjä!:)

  Reply
  • Alexa July 1, 2015

   Haha mä odotan et pääsen kamoista eroon :D xx

   Reply
 4. Heidi July 1, 2015

  On tosi nätti jakku. Huomasitko että lähtöhinnat on myös Ruotsissa kalliimmat? Mä oon pari kertaa ostanu esim. Zarasta vaatteen ja kotona vasta tajunneeni sen maksaneen enemmän Ruotsissa.

  Mä koen kesä alessa aina pienen sekoamisen, tästä voidaan olla montaa mieltä kannattaako. Mut oon tehny todella hyviä löytöjä kesäalesta, kesävaatteita ja perusvaatteitakin. Harvoin ostankaan kesävaatteita ennen alea. Tänä kesänä erityisesti mangossa on tullut vierailtua liikaakin. Ja ostot ovat olleet mielestäni hyvin harkittuja, en osta vaan koska on halpaa.

  Reply
  • Alexa July 1, 2015

   Joo oon pistänyt merkille että myös lähtöhinnat on kalliimmat ja kruunun kurssi on vielä ollut vahva viime aikoina, joten eipä sieltä ole kauheasti kannattanut shoppailla :D Sama juttu, koitan minimoida kesävaatteiden ostamisen ennen aleja! xx

   Reply
 5. Sarrr July 1, 2015

  Piti tulla tänne varta vasten kiittämään sua kun oon etsinyt tällaista bleiseriä vaikka kuinka kauan ja kun näin postaukses juoksin välittömästi Zaraan vaikka ajattelin ettei oo mitään toivoa enää löytää tota sieltä. No siellähän roikku tasan yksi kappale Juuri mun koossa odottelemassa mua!!! Paras löytö!! :)

  Reply
  • Alexa July 1, 2015

   Heeei ihan loistavaa!! Kiva että musta oli hyötyä! Nauti bleiseristä! :) xx

   Reply
 6. Saranda July 1, 2015

  Kaunis jakku, ja paljastaa juuri sopivasti pintaa. Täydet peukut! :)

  http://www.tyhjaajatus.blogspot.fi

  Reply
 7. Karolina July 1, 2015

  wow! You look amazing! :)

  Reply