Zadaa Update


zadaa

Kuten moni teistä varmasti tietää, niin olen tosiaan hurahtanut myymään vaatteitani Zadaa -appin kautta. Olen kirjoitellut Zadaasta aikaisemmin täällä, joten halukkaat voivat sieltä tutustua siihen paremmin. Pähkinänkuoressa: Appin (Appstore & Google Play) kautta voi helposti myydä vaatteita ja asusteita, osoitetiedot välittyvät helposti chatiin (tai vaihtoehtoisesti tapaamisen voi sopia chatissa) ja maksu tulee suoraan tilille kun ostaja on saanut tuotteen. Olen aina ollut ahkera pistämään vaatteita kiertoon ja Zadaa on kyllä mullistanut prosedyyrin. Se on niin kätevää että olen jäänyt koukkuun! Pyrin lisäämään tuotteita aina muutaman kerran kuussa ja jokainen kerta ne ovat menneet ihan silmänräpäyksessä, yleensä jopa muutamassa tunnissa.

I’m collaborating with Zadaa, which is a great app for selling clothes and finding people with similar body type and taste. Unfortunately it’s currently working only in Finland, but I’ll let you guys know if they expand abroad! :) 

IMG-1867 zadaa2


Tänään tulin siis kertomaan teille Zadaan uudesta palvelusta, Zadaa Packagesta. Se tekee kaupankäymisestä sekä ostajalle että myyjälle entistä helpompaa. Ostaja maksaa 3€ Zadaa Package -postimaksut ennakkoon ja myyjä saa uniikin lähetyskoodin paketin lähettämistä varten. Paketti toimitetaan lähimpään matkahuollon pisteeseen (eli lähin Siwa tai R-Kioski, joka valikoituu osoitteesi perusteella – sen voi lisätä painamalla Zadaa Package -logoa) ja pakettiin tulee kirjoittaa ainoastaan tämä lähetyskoodi. Ei osoitteita, numeroita tai muuta, pelkkä koodi riittää. Lähetyspiste löytää koodin perusteella ostajan tiedot ja Zadaa seuraa lähetyksen kulkua siihen asti että se saapuu ostajalle. Kokeilin palvelua itse ja hämmennyin helppoudesta. Olin varma että lähimmän Ärrän kassaneiti olisi vähintään hämmentynyt paketista jossa ei ole osoitetta, mutta hän tiesi heti mistä oli kysymys ja homma hoitui käden käänteessä. Muutaman päivän päästä ostaja saa ilmoituksen saapuneesta paketista ja hän pääsee noutamaan sen uniikilla koodillaan. Tämä Zadaa Package -palvelu helpoittaa ainakin omaa kaupankäyntiäni paljon, sillä lähipostini on suhteellisen kaukana ja siellä on aina päiväsaikaan kovin ruuhkaista.

IMG-1890

IMG-1893

P.S. I’m wearing this Topshop dress from, in case you were interested. ♥

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 comments

 1. Katja July 7, 2016

  ihania kuvia <3

  Reply
 2. Erica July 7, 2016

  Zadaa on kyllä näppärä erityisesti tuon uuden paketin myötä, toimii! :)

  Reply
  • Alexa July 7, 2016

   Joo todellakin! Olin jo super innokas myyjä ennen tätä palvelua, mutta tämä helpottaa entisestään :) xx

   Reply
 3. Hanna July 7, 2016

  Miten sut löytää tuolta?:)

  Reply
  • Alexa July 7, 2016

   Se onkin vielä asia mikä heillä on kehityksen alla! Etsi esimerkiksi Louboutineja tai Jimmy Choo -korkkareita, niin löydät mun käyttäjätunnuksen :) xx

   Reply
 4. Hämmentynyt July 7, 2016

  Tää on nyt ehkä vähän tyhmä kysymys mutta jos myy jotain ja ostaja päättää käyttää tätä uutta toimitustapaa niin miten vaate sitten pakataan? (Kun ei sitten postiin ole asiaa, josta vaatteelle vois ostaa pussin/paketin) Oon tähän asti tyytynyt vaan oman asuinkaupungin facebook-kirppareihin ja näin ollen aina sopinut treffit ostajan kanssa niin tää koko lähettämishomma on vähän uus :D kiitos tosi paljon avusta jo etukäteen! :)

  Reply
  • Alexa July 7, 2016

   Siis ihan muovipussi teipattuna riittää varsin hyvin :D Ei siis ongelama! Hyvä että kysyit :) xx

   Reply
 5. Lute July 7, 2016

  Moikka! Tässäpä Zadaa:lta näppärä video, johon juuri törmäsin. Näin se paketti vissiin sitten toimii :) https://www.facebook.com/351441331711967/videos/487913164731449/?notif_t=like&notif_id=1467893747525426

  Reply
 6. Laura July 7, 2016

  Hei Alexa ja kiitos ihanasta ja laadukkaasta blogistasi! Olen saanut sinulta paljon inspiraatiota ja päivityksesi piristävät aina päivääni. Vaikutat aivan ihanalta tyypiltä!
  Haluaisinkin jakaa sulle pienen kirjoitusvinkin: yhdysviiva kirjoitetaan sanaan ilman väliä, kun kyse on yksittäisestä sanasta, esimerkiksi Zadaa-appi. Kun sanoja on kaksi tai enemmän, ennen viivaa tulee väli, kuten olet kirjoittanutkin (esim. Zadaa Package -postimaksu) :)
  Ihanaa kesää sulle! <3

  Reply
  • Alexa July 7, 2016

   Kiitos paljon ihanasta kommentistasi ja myöskin asiallisesta ja avuliaasta korjauksesta :) xx

   Reply
 7. […] Bloggaaja Alexa Dagmar kirjoitti myös blogisssaan tästä uudesta helposta kuljetustavasta! Pääset lukemaan Alexan blogikirjoitukseen täältä. […]

  Reply