Yogaia


[kaupallinen]

Kesä on itselleni aina parasta aikaa urheilun puolesta, sillä sää sallii paljon monimuotoisemman liikunnan. Pelkkä salilla huhkiminen ei ole koskaan ollut mun juttu, vaan tykkään siitä että viikottainen treeniannos koostuu erilaisista treeneistä. Muutama salitreeni, vähän palauttavaa harjoittelua, toiminnallista treeniä, joogaa ja pyöräilyä – siinä on täydellinen treeniviikko jos multa kysytään. Kun treenimuodot vaihtelee, niin urheilu ei kuluta samalla tavalla ja tulee treenattua melkein puolihuomaamatta.

Olen myös aikaisemmin kirjoitellut teille Yogaia-applikaatiosta ja näin kesän kynnyksellä ajattelin että siitä on hyvä muistuttaa, sillä se on loistava apu esim. ulkoharjoitteluun. Kesällä en käy kovasti hot-tunneilla, joten Yogaian avulla tulee joogailtua kotona ja pihalla viikottain – ilman sitä joogaaminen jäisi varmaan kesällä kokonaan. Appista löytyy paljon eri joogatyylejä ja harjoituksia esimerkiksi rauhallista ja avaavaa Yin-joogaa, dynaamista Vinyasaa ja keskivartalolle suunniteltuja treenejä. Yogaia on myös saanut riveihinsä maailman huippuja (esim. Adam Huslerin), jonka tunteja löytyy englanninkielellä. Pakko myös hehkuttaa foam roller-tunteja, joista olen itse saanut paljon apua palautumiseen. Ennen rullailin vähän miten sattuu, mutta muutaman “putkirullaus” tunnin jälkeen löysin tekniikoita paremmin ja se kyllä auttaa lihaksia palautumaan.

Kun liityt jäseneksi nyt niin saan ilokseni jakaa teille koodin, jolla pääsette kokeilemaan palvelua ilmaiseksi kuukauden ajan. Koodilla ALEXA2017 saatte siis tuon ilmaisen kokeilujakson. Joogaamaan pääsette täältä. Tilaus jatkuu automaattisesti kuukauden jälkeen, mutta voit peruuttaa jäsenyytesi milloin vain. Jos sovellus on sulle entuudestaan aivan tuntematon ja koko nettijooga on konseptina vieras, niin kannattaa lukea Joogaa aloittelijoille -artikkeli, joka kertoo miten nettijoogaamisessa pääsee alkuun. Nauttikaa joogasta! ❤️

I love to exercise during the summertime, because it’s easy to do different exercises everyday. My dream workout week consist of gym, biking, yoga and something fun and random like mountain climbing or tennis. I wish I could live in a place where’s warm throughout the year, I bet I’d be more energetic all year through. But now I’m going to enjoy the summer and the great workout season as much as I can. 

I just wanted to tell you a bit about app that I’m using to help me with my workouts. It’s called Yogaia and it’s really good app to look through different (especially yoga) workouts. There are live sessions and also pre-recorded sessions, so it helps me out when my motivation is lacking or I just simply want to workout at home or outside in a park. There are also a lot of English workouts, so if you want to try it you can get 1 free month with the code ALEXA2017. It’s continues automatically after the first free month, but you can cancel the subscription anytime you like. Hope you enjoy it!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 comments

 1. Jaana June 15, 2017

  Onko toi Yogaia sopiva myös sellaselle, joka ei oo koskaan aiemmmin joogannut? Tekis mieli kokeilla, mutta mietityttää pitääkö tekniikat olla etukäteen hallussa..

  Reply
  • Alexa June 15, 2017

   Kyllä on! Siellä on tosi paljon erilaisia tunteja, myös aloitteleville :) Kannattaa ainakin kokeilla toi kuukausi, kun on mahdollisuus testata ilmaiseksi! xx

   Reply
 2. Maya P June 15, 2017

  Mulle tuli vaan “pöh, koodi ei ole käytössä…”

  Kokeilin kyllä parikin kertaa.

  Reply
  • Alexa June 15, 2017

   Onpas kummallista! Oletko rekisteröitynyt aikaisemmin vai ihan uusi käyttäjä? Pyysin vielä Blogimediaa tsekkaamaan että kaikki on ok koodin suhteen. ? xx

   Reply