YLLÄTYS

En ole pariin viikkoon voinut kirjoitella teille kuulumisia, sillä se olisi edellyttänyt rankkaa huijaamista! Aloin nimittäin suunnittelemaan yllätyssynntäreitä Lindalle alkuvuodesta ja kun h-hetki alkoi lähenemään, niin meikän ajatukset ovat olleet pitkälti jännityksessä ja juhlapäivässä.

Lähdin tosiaan Tukholmaan yhdessä Aadan kanssa perjantaina ja pidettiin koko perjantaipäivä todella matalaa profiilia, että ei vaan törmättäisi Lindaan ja sössittäisi samalla koko yllätystä. Lauantaiaamuna hiippailtiin Lindan oven taakse yhdessä Aadan ja “rikoskumppanini” Karoliinan kanssa ja onnistuttiin onneksi yllättämään Linda ihan täysin.

Päivä oli täynnä aktiviteetteja, joista Linda on viime kuukausina unelmoinut ja millä tuurilla lauantaille osui vielä kevään lämpimin päivä – mieletöntä. Koko päivästä ja Lindan tunnelmista voitte lukea enemmän Lindan uusimmasta postauksesta.

Nyt on juhlat juhlittu ja vitsit olen kyllä onnellinen että päätettiin järkätä ylläri! Mikään ei ole sen hauskempaa ja siitä jää kaikille elinikäiset ihanat muistot. ❤️

Illesteva Sunnies
Massimo Dutti Sweater
Zara skirt
Chanel Bag
Chanel Trainers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 comments

 1. Roosa April 23, 2019

  Niin ihana yllätys! Oispa mullakin sunlainen ystävä <3

  Reply
  • Alexa April 23, 2019

   Voi ihana olet! ❤️ Kannattaa tsekkaa Nonsensen IG:stä kaverihaku (ystävänpäivä-kuvan alta) ❤️ xx

   Reply
 2. Sini April 23, 2019

  Voin vain kuvitella, miten jännittävää tollainen hiippailu Tukholmassa on ollut, ettette vain törmäisi Lindaan! :D Itse olin viime vuonna mukana järjestämässä silloiselle kämppikselleni yllätyssynttäreitä ja se oli ehdottomasti helpompaa, koska itse asui samassa asunnossa missä synttäritkin pidettiin. Yllätys onnistui täydellisesti!

  Reply
  • Alexa April 23, 2019

   No siis oli kyllä ihan super jänskää! Ja sulla on kyllä ollut sit jo ihan toisen asteen suunnittelut 😅 Mutta ihanaa hei että onnistui! xx

   Reply
 3. Rosa April 23, 2019

  Hei Alexa! Upeita kuvia ja ihana yllätys! Pidän kovasti korvakoruistasi, mistä ne ovat? :)

  Reply
  • Alexa April 23, 2019

   Voi kiitos 😍 Mangosta on! xx

   Reply
 4. Jenni S. | big mamas home April 23, 2019

  Vitsit miten ihana tapa yllättää Linda. ❤ Minä ainakin arvostaisin vastaavaa.
  Tosi ihana, rento asu. Tykkään.

  Reply
 5. Mari April 27, 2019

  Yllätysjuhlat on kyllä ihan parhaita! Hei mitä oot tykännyt Chanelin kengistä, onko hyvät jalassa? :) Muistelin, että sulla on ne mustat espadrillot myös. Niistä jos olet luopumassa niin olisin kyllä kiinnostunut, olen niistä alkanut haaveilemaan nyt kesäksi.

  Reply
  • Alexa April 28, 2019

   Oon kyllä tykännyt, mulla on ollut muutamatkin eri tässä vuosien varrella. Ne espadrillokset tosin on vähän sellaset yhden kesän kengät, ainakin meikäläien käytössä 😅 Et kantsii katsoa jos vaikka löytäisi edullisemmin vähän käytettynä. 🙏 xx

   Reply