YLLÄTYS

april 23, 2019, outfit

En ole pariin viikkoon voinut kirjoitella teille kuulumisia, sillä se olisi edellyttänyt rankkaa huijaamista! Aloin nimittäin suunnittelemaan yllätyssynntäreitä Lindalle alkuvuodesta ja kun h-hetki alkoi lähenemään, niin meikän ajatukset ovat olleet pitkälti jännityksessä ja juhlapäivässä.

Lähdin tosiaan Tukholmaan yhdessä Aadan kanssa perjantaina ja pidettiin koko perjantaipäivä todella matalaa profiilia, että ei vaan törmättäisi Lindaan ja sössittäisi samalla koko yllätystä. Lauantaiaamuna hiippailtiin Lindan oven taakse yhdessä Aadan ja “rikoskumppanini” Karoliinan kanssa ja onnistuttiin onneksi yllättämään Linda ihan täysin.

Päivä oli täynnä aktiviteetteja, joista Linda on viime kuukausina unelmoinut ja millä tuurilla lauantaille osui vielä kevään lämpimin päivä – mieletöntä. Koko päivästä ja Lindan tunnelmista voitte lukea enemmän Lindan uusimmasta postauksesta.

Nyt on juhlat juhlittu ja vitsit olen kyllä onnellinen että päätettiin järkätä ylläri! Mikään ei ole sen hauskempaa ja siitä jää kaikille elinikäiset ihanat muistot. ❤️

Illesteva Sunnies
Massimo Dutti Sweater
Zara skirt
Chanel Bag
Chanel Trainers

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *