YKSI UNELMA TOTEEN

Vihdoinkin pääsen kertomaan asiasta jonka parissa olen häärinyt jo usean kuukauden! Mulla on jo pari vuotta ollut unelmana tehdä Zarrolle showroom, joka olisi ikäänkuin asunto. Rempattaisiin se meidän näköiseksi ja kalustettaisiin meidän huonekaluilla unelmien kodiksi. Se toimisi samalla itselleni toimistona ja meidän asiakkaille inspiroitumispaikkana. Olen pyöritellyt tätä unelmaa jo pitkään, ja talvella löydettiin viimein sopiva tila, joka on ihan muutaman minuutin päässä liikkeestä.
I can finally tell you about one project that I have been working for six months now! You probably remember our family company Zarro? My job in our company is to develop our business and I have been dreaming about one thing for a couple of years now. I have been dreaming about showroom apartment, which would be fully furnished with our products. It has been really hard to find the perfect apartment in the same neighbourhood than our store, but we finally found it! It’s also going to be my office once it’s ready, so you can probably understand how excited I am!
Alkuvuodesta otettiin tämä meidän projekti puheeksi Creannon (Kvänum Finland) kanssa, kun pitkäaikaisia tuttuja ollaan. Creannolla oli tietämättämme pyörinyt juuri samanlainen konsepti mielessä. Päätettiin lyödä hynttyyt yhteen tämän projektin osalta, kun henkilökemiat toimii mielettömän hyvin ja meidän molempien valikoimat täydentävät toisiaan. Kvänumin tuotteet on niin upeita, että en malta odottaa että saadaan tonne mun unelmien keittiö – ja niin paljon muuta ihanaa!
We are teaming up with Creanno (they are selling the most beautiful Kvänum interiors), to create this dreamy apartment. Can’t wait to show you the apartment once it’s renovated!

[group]

[half]

Tällä hetkellä aloitellaan remonttia, joka valmistuu vielä tämän vuoden puolella. Suunnitelmat näyttää niin upeilta, että en malta pysyä housuissani! Laitan jossain vaiheessa updatea tulemaan ja tietysti kerron teille kun showroom avaa ovensa. Aika mielettömän toimiston saan!
We are currently working on the renovation and it will be ready during 2018. I’ll keep you guys posted!

[/half]

[/group]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

21 comments

 1. Oona June 13, 2018

  Ah ihanaa ja onnea uudesta virstanpylväästä Zarron kanssa! Oon pitkään kaivannu tämmöstä Suomeenkin, koska jotenkin ihan eri asia ja tunnelma mennä kalustettuun asuntoon katsomaan miltä joku tavara näyttää, kuin pelkästään liikkeessä käydessä. Oslossa asuessa näitä tuli vastaan myös harmillisen vähän, mut Tukholmassa on innostuttu onneksi näistä ’ateljeista’. Ihanaa et just TE tuotte tän Suomeen (en tiedä onko muilla tämmösiä asuntoja, mut ei oo tullu vastaan kun on kämppää sisustanut!).

  Reply
  • Alexa June 13, 2018

   Kiitos paljon! ? Ja just näin, itsekään en ole Suomessa törmännyt, tästä tulee upea juttu! ? xx

   Reply
 2. Vau. Kuulostaa niin hienolta. ?

  Reply
  • Alexa June 13, 2018

   Siitä tulee kyllä niin siisti! ?? xx

   Reply
 3. Nuppu June 13, 2018

  Vau, upea projekti! Odotan innolla lopputulosta.

  Reply
  • Alexa June 13, 2018

   Ah siitä tulee UPEA! ? En malta odottaa! xx

   Reply
 4. Nette June 13, 2018

  Siis vau!! Kuulostaa ihan mahtavalta :) tätä lukiessa mietin, miten ihmeessä olet tällaisen asian keksinyt ja vielä toteuttanut! Ja samaan aikaan ajattelin että eipä kyllä yllätä yhtään että juuri sinä olet tällaisen asian takana. Oot ihan super! :D tuntuu, että sulta voi tulla vaikka millasia ideoita vastaan, ja jotenkin tietää heti, että tuut toteuttamaan ne onnistuneesti <3 Ihailen sun päämäärätietoisuutta! Tsemppiä projektiin, innolla odottelen etenemistä ja valmiita kuvia, iiks!

  Reply
  • Alexa June 13, 2018

   Voi ihana! ❤️ Mä ihan punastuin täällä kun luin sun kehuja! ? Kiitos Nette, tulipa hyvä mieli! Ja täytyy sanoa että pysyy kyllä elämässä draivi yllä, kun koko ajan on jotain projektia meneillään ? xx

   Reply
 5. Sanna June 13, 2018

  Onnea! ?

  Reply
 6. Maija_ June 13, 2018

  Siis kuulostaa ihan huikealta! Ihailen sun draivia ja päämäärätietoisuutta, olet kyllä ihan huikea mimmi ja sun projekteja on aina niin ilo seurata ja inspiroitua! You rock girl! :)

  Reply
  • Alexa June 14, 2018

   Voi kuinka ihana olet, kiitos Maija! ? xx

   Reply
 7. Meri June 14, 2018

  Ihan mahtavaa!!!
  Nykissä The Apartment by the Line on aina sellainen kohde, jossa tuntuu että voisi viettää vaikka kuinka paljon aikaa tahansa ( ja jossa tulee otettua määrättömästi inspiraatiokuvia) niin mahtavaa että Helsinkiin saadaan liike samalla konseptilla!

  Reply
  • Alexa June 14, 2018

   No eikö! ? Mä en oo itse asiassa vieläkään käynyt siellä NYC:issä, mutta ensi reissulla pitää ehdottomasti käydä siellä fiilistelemässä! xx

   Reply
 8. Heli June 14, 2018

  Mahtavaa, onnea projektiin! Kannattaa käydä katsomassa http://www.popå.fi , siellä on muutama asunto Turussa toteutettu samantyylisellä ajatuksella. Harmi vaan, että ne ollut lyhyen aikaa aina auki.

  Reply
  • Alexa June 14, 2018

   Ai en oo kuullutkaan! ? Siistiä, pitää tsekata! xx

   Reply
 9. JULIA June 14, 2018

  Ihanaa! Olemme avomieheni kanssa katsomassa asuntoja tämän vuoden loppupuolella, joten ihanaa saada sisustusinspistä! Varsinkin kun sulla on niin ajaton, arvoa lisäävä tyyli! Bisnessmielessä ihan fantastista! Tsemppiä!

  Reply
  • Alexa June 14, 2018

   Voi kuinka ihana olet Julia! ? Tsemppiä projektiin ja tervetuloa kun avataan ovet! ❤️ xx

   Reply
 10. Roosa June 14, 2018

  Ihan mieletön juttu!! Mut hahaha, katoin että tossa kolmannessa kuvassa katosta roikkuis Wunderbaum :DDDD Hetken mietin jo et mitäs :’D

  Reply
 11. […] launch partyt pidettiin, se on nimittäin mieletön Apartment 12, joka toimii Zarron showroomina. Alexan blogista löytyykin kuvia asunnosta ennen remonttia, vau mikä […]

  Reply