Yasuragi

yasuragi-stockholm2yasuragi-spayasuragi-stockholm-spayasuragi-restaurant yasuragi-stockholm3
Terveisiä Yasuragista! Kyseessä on siis Tukholman keskustan ulkopuolella oleva japanilaishenkinen spa -hotelli, josta olen moneen otteeseen lukenut ruotsalaisista blogeista. Yasuragista löytyy niin spa -hoitoja, ihania ulkouima-altaita ja muutamia teeman mukaisia ravintoloita. Vietettiin täällä Lindan kanssa mukava päivä eilen upeasta säästä ulkona nauttien. Oli ihanaa päästä keskustan ulkopuolelle ja nähdä aivan toisenlainen upea puoli Tukholmasta.

Yasuragi oli kokemuksena mukava, mutta pakko myöntää että ruotsalaisblogien hehkutuksien vuoksi odotin paikalta ehkä hiukan enemmän. Paikka oli ihan mukava, mutta ei ehkä kuitenkaan ihan kaiken sen hehkuttamisen arvoinen. Yksi yö oli hauska kokemus, mutta en välttämättä viettäisi täällä sen pidempää aikaa. Onneksi meille kuitenkin sattui näin upeat säät kohdalle, sillä kauniista illasta oli mukavaa nauttia näin mahtavissa maisemissa.

Regards from Yasuraki! Yasuraki is a Japanese spa outside the city centre of Stockholm. I have read a lot of great things about Yasuraki from Swedish blogs, so I was really thrilled to visit the spa hotel with Linda yesterday. We had so much fun bathing and enjoying the beautiful weather. It was amazing to see a whole another side of Stockholm, so different yet breath-taking. What a memorable evening we had watching the sunset while bathing in the outdoor pool. The place was great, but it didn’t blow my mind like I thought it would. It’s nice for a one night stay, but I wouldn’t stay there for a longer time. 

yhteistyössä visit sweden & yasuragi – text edited 17:50

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 comments

 1. Natali June 22, 2015

  Oh wow!! This looks like a paradise to me!! Beautiful place!! I def. wanna try this SPA next time I’m in Stockholm.

  http://lartoffashion.com

  Reply
 2. Anna June 22, 2015

  Hei Alexa, ihania kuvia! Kylpylässä näyttää kyllä vallitsevan aivan ihana zen-tunnelma. :) Itsekin olen lukenut Yasuragista monista ruotsalaisista blogeista, ja miettinyt, että seuraavalla Tukholman reissulla täytyy kyllä viettää yksi yö siellä. Kivaa alkavaa viikkoa! http://www.arcticvanilla.com/

  Reply
 3. Ansku June 22, 2015

  Ihanan näköinen paikka. Mitä olisit kaivannut vielä tuolta?

  Reply
  • Alexa June 22, 2015

   Kenza kirjotti blogissaan näin “This is probably my favorite spot in whole Stockholm, it’s so relaxing. You become a new person out there!”, ja mä en vaan ole ehkä ihan samaa mieltä. Mun mielestä kyseessä on ihan perus kylpylä, eikä mitään sen erikoisempaa. Ruokaa on myös kovasti ruotsalaisblogeissa kehuttu, eikä sekään ollut ihan mun mieleen vaikka japanilaisesta tykkäänkin. Vaikka postaus onkin tehty yhteistyössä kylpylän kanssa, niin halusin silti antaa teille rehellisen mielipiteeni kokemuksesta :) xx

   Reply
 4. Pinja June 22, 2015

  Ihanan näköistä, tekee heti mieli varata yö jostakin ihanasta kylpylästä! :)

  Reply
 5. Terhi Suanto June 22, 2015

  Ihanaa, että teille osui noin hyvät säät : ) Pitääpä joskus miettiä Tukholman reissulla josko kävisi testaamassa paikan, vaikka ihan päiväseltään : )

  Reply
 6. Naomi June 22, 2015

  You lucky girl! I would love to go un a spa like this one. I hope you enjoyed it!
  And I love your pictures! Really beautiful ones.
  xx Naomi

  Reply
 7. Linda June 22, 2015

  Mukava kerrankin kuulla että kaikki mitä yhteistöiden kautta saa ei ole super mahtavan ihanaa, MUTTA suomenkielisestä ja englanninkielisestä tekstistäsi saa aivan eri kuvat. Miksi et englanninkielisessä tekstissä maininnut mitään pettymyksestä?

  Reply
  • Alexa June 22, 2015

   Kirjoitan englanniksi yleensä todella suppean tekstin, mutta se on nyt editoitu vastaamaan täysin suomalaista tekstiä! :) xx

   Reply
 8. Julia June 22, 2015

  Kiva kun olet rehellinen! Luulin myös että se on aivan m a h t a v a paikka koska niin monet ruotsalaiset siellä käy ja kehuu maasta taivaaseen :)

  Reply
  • Alexa June 22, 2015

   Joo, täytyy sanoa että hiukan ihmettelen hehkutusta. Ihan perus paikka kun on kyseessä, ja ruokakaan ei ollut kummosta. :) xx

   Reply
 9. emma June 22, 2015

  Blogger.com ei tunnista sinun blogin osoitetta, en pysty seuraamaan sinua?

  Reply