YAS FALL FAVORITES

Kaupallinen Yhteistyö: Y.A.S

[group]

[half]

Cardigan & Leather Pants 

Olisi aika katsastaa YAS:in syysmalliston pariin! Ihan super paljon ihania juttuja jälleen, ei siitä pääse mihinkään. Mallisto on pullollaan laadukkaita neuleita, kauniita takkeja ja löytyipä sieltä ne täydelliset nahkahousutkin. En ole aikoihin käyttänyt aidosta nahasta olevia nahkahousuja, sillä en ole yksinkertaisesti löytänyt niitä täydellisiä, jotka olisi samalla pehmeät mutta napakat. YAS näytti minulle viime keväänä näitä kuvassa olevia nahkiksia ja rakastuin oitis. Sain mallikappaleet heti käyttööni, enkä ole malttanut odottaa että pääsen levittää ilosanomaa teille! Parasta niissä on hinta-laatusuhde, nimittäin housut maksavat 289€, joka on laadukkaille nahkahousuille mielestäni oikein kohtuullinen hinta. Kaikki tuotteet löytyy Sokokselta ja suurinta osaa saa myös YAS:in nettikaupasta. On kyllä ollut huikeaa tehdä tänä vuonna tiiviisti YAS:in kanssa hommia, kun olen brändistä pitänyt jo kauan ennen meidän yhteistyötä. Sen lisäksi että brändin vaatteet on ihania, on YAS:in tyypit myös huikeita!

This year I’m Finnish YAS brand ambassador and it has been so much fun to work with such a lovely brand. They have amazing pieces and I have been using their clothes long before our collaboration. So now it would be time to take a look at their fall collection. Most of the pieces are available online. 

[/half]

[/group]

[group]

[half]

Leather Jacket, Cashmere Sweater & Skirt

Ihan täydellinen asu alkusyksyyn! Meikä yrittää ainakin käyttää nyt hameita niin kauan kun vielä voi. YAS:in nahkatakki on myös mieleeni, ihanan pehmeä ja kevyt.

This is the perfect outfit to wear right now. I’m trying to wear skirts as long as I possibly can! 

[/half]

[/group]

[group]

[half]

Coat, Sweater & Pants

Tämän asun inspiraationa mulle toimi tanskalainen street style, sieltä kun YAS on kotoisin. Ihailen aina Köpiksessä sitä miten rohkeasti ihmiset pukeutuu, näyttäen huolettoman tyylikkäiltä. On yhdistelty värejä ja kuoseja, mutta lopputulos on silti harmoninen. Kesällä tsemppasin jo hienosti värien käytön kanssa ja selkeästi myös syyspukeutumisessa voi ilotella väreillä.

This outfit was inspired by street style from Copenhagen. I also admired how colourfully they dress up, still looking effortless and chic. It was fun to try something a bit out of my usual style for a change.

[/half]

[/group]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 comments

 1. Miia September 5, 2018

  Aivan ihania asuja! Näytät ihan törkeen hyvältä, kuten tavallisestikin! x

  Reply
  • Alexa September 5, 2018

   Voi kiitos ihana Miia! 😘 xx

   Reply
 2. Jenni September 5, 2018

  Siis vau! Ihanat asut, kaunis oot ja mielenkiintoinen yhteistyö! Syksyn värit inspiroi mua kans. Pitää käydä tsekkaa noi nahkahousut😍 Tiiätkö muuten miten ne käyttäytyy pesussa? Ohjeen mukaan ne vois kai laittaa koneeseen?! Kivaa syksyä ja kiitos asuinspiksistä!😊

  Reply
  • Alexa September 5, 2018

   Voi kiitos, ihana kuulla että tykkäät! 😘 En ole vielä kokeillut pesukonetta, mutta pitää testata! xx

   Reply
 3. Paula September 5, 2018

  Ihanat nahkahousut! Eikä todellakaan pahan hintaiset aidoksi nahkaksi! Saanko udella, mitä kokoa käytät näistä? Saisi vähän osviittaa oman koon valitsemiseen :)

  Reply
  • Alexa September 5, 2018

   Ja ne on niiiin hyvät vielä 😍 Mulla on M-koko ja hyvät on kyllä! xx

   Reply
 4. Fabi September 5, 2018

  Where is the black skirt from? So niceeee!

  Reply
  • Alexa September 5, 2018

   Also from YAS 😘❤️ xx

   Reply
 5. Hannah September 7, 2018

  i read YAS and YAAAAAAS!! I thought it was like “YES!!! fall favourites” and was going to say ‘SAME’ ahahaha

  i love love loveeeeee the orange.

  xoxoxox from Canada
  Hannah

  Reply
  • Alexa September 8, 2018

   Hahahah, such a great name for a brand right! 😂❤️ xx

   Reply