Worth The Hype: 3.1 Phillip Lim Mini Pashli

february 8, 2015, Fashion

MG_0585
Multa usein kysytään tyytyväisyyttäni kalliimpiin hankintoihini, joten ajattelin että voisin aina säännöllisen satunnaisesti kertoa kokemuksistani. Yksi parhaista muotihankinnoista koskaan oli 3.1 Phillip Limin Mini Pashli -laukku. Ostin sen Shopbopilta melkein pari vuotta sitten, enkä voisi olla tyytyväisempi laatuun ja toimivuuteen. Laukun nahka on niin kovaa että se kestää käyttöä todella hyvin, ja se näyttää vielä muutamankin vuoden käytön jälkeen täysin uudelta. En ole suojannut nahkaa mitenkään, enkä varonut käyttöä sen kummemmin.

Pidän erityisesti laukun rennosta mallista, ja olen käyttänyt sitä paljon arkena mutta myös iltajuhlissa. Kultaiset yksityiskohdat ja epätasainen pinta luo ihanan rouhean kokonaisuuden. Hihnan pituus on säädettävissä, ja laukun sisältä löytyy yksi vetoketjullinen tasku. Mielestäni Pashli on designer -laukuksi todella onnistunut tuote, ja hinta -laatusuhde on siinä enemmän kuin kohdallaan.  3.1 Phillip Limia saa ainakin MyTheresasta, Net-a-Porterilta ja Shopbopilta. Nuo mustat Mini Pashlit tuntuvat olevan aika kiven alla, mutta tällä hetkellä ainakin Shopbopin valikoimassa näkyisi niitä olevan. Toivottavasti tästä postauksesta oli joillekin teistä hyötyä! :)

P.S. Remppablogissa uutta!

I get a lot of questions about my designer bags, so I thought that I could share some thoughts and experiences every now and then. Let’s start out with the 3.1 Phillip Lim Mini Pashli bag, which I have been loving almost the past two years.  I bought it from Shopbop back then and I immediately fell in love with it.

The leather is really thick and structured and I have been really pleased with the quality. There isn’t a thing that I would complain about, the bag really is perfect! In my opinion the price is also reasonable for a designer bag, especially because of the amazing quality. I have been using the bag a lot and it still looks like a brand new one. If you have been dreaming about the Pashli Bag, I can give my warmest recommendations for it!

P.S. New on the apartment blog!

MG_05941 IMG_06871 whitewhite6


postaus sisältää mainoslinkkejä

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *