Work Day Outfit

_MG_2486

Tässä toinen asu valkoisten farkkujen kera. Valkoiset tennarit sopivat mielestäni parhaiten farkkujen kaveriksi, tekee jaloista pidemmän oloiset ja rento kokonaisuus on taattu. Halusin tähän mustavalkoiseen kokonaisuuteen ripauksen väriä, joten nappasin mukaani Balenciagan vihreän samettilaukun. Tästä snäppäilinkin erikseen, nimittäin olin yllättynyt siitä että kuinka paljon tuo laukku oikein vetää. Sinne meni nimittäin läppäri, kamera, toinen linssi, tuoksukynttilä (?) ja vaihtopaita. Miten ihmeessä?! No ei se laukku kyllä enää kiinni mennyt, mutta hyvin mahtui.

Here’s my 2/4 outfit of this week’s outfit challenge with white jeans. I just love to pair my Stan Smith sneakers with white jeans, because they just blend seamlessly together. I wanted to give this monochrome outfit a pop of color, so I chose to grab my green Balenciaga bag with. I really love the bag, it’s gorgeous and it fits a lot of stuff as well; my laptop and my camera, a spare t-shirt, scented candle (?)… So it’s definitely a perfect everyday bag. Hope you like the look!

_MG_2502 _MG_2488 green-balenciaga _MG_2516 stan-smith-sneakers-adidas _MG_2531 celine-knot-thin-bracelet _MG_2518 adidas-stan-smith-sneakers-green

Céline sunnies (similar here!)
Sezane coat (similar here!)
Hunkydory Knit (similar here!)
H&M Jeans (similar here and here)
adidas Sneakers* (also love these ones!)

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 comments

 1. Natali April 13, 2016

  Your workday outfit rocks just like your Stan Smiths do too and I can never get tired of seeing them! :)

  http://www.lartoffashion.com

  Reply
 2. Sininen April 13, 2016

  Moikka! Hammasjuttuihin liittyen. Kerroit, että olit ollut konsultaatiossa myös Ingman aligner -menetelmään, mutta se ei ollut paras vaihtoehto. Sanoivatko tuota menetelmää tekevät sen sinulle suoraan vai suosittelivatko silti? Olin konsultaatiossa, mutta silti minua epäilyttää saisinko sillä niin hyvän lopputuloksen kuin kiinteillä kojeilla. Menen vielä toiseen konsultaatioon, mutta se saa riittää, todella kalliita ovat :/ vaikka mielellään kuulisikin mahdollisimman monelta mielipiteen miten kannattaisi oikoa. Erisikö sinulla paljon mielipiteet konsultaatioissa? Kiitos :)

  Reply
  • Alexa April 13, 2016

   Heippa! Huomenna on muuten tulossa update video asiaan liittyen ;) Onneksi kävin useammassa paikassa, sillä kolmessa konsultaatiossa sanottiin että ehdottomasti kiinteät kojeet ja yhdessä oltiin valmiita laittamaan Ingman Alignerit. Onneksi laitoin nämä kiinteät, kun näitähän ei edes huomaa! Ja kuukaudessa tullut jo selkeää muutosta, eli toimii tehokkaasti :) Myös se on ihanan selkeää että niitä ei tarvitse ottaa pois missään vaiheessa, eikä mitään kommervenkkejä ole ollut. Jos asut Helsingissä, niin voin lämpimästi suositella Bulevardin Klinikkaa ja siellä David Ricea. David on professori, joka myös opettaa oikomishoitoa, eli on yksi Suomen rautaisimpia ammattilaisia alalla. :) xx

   Reply
 3. Tiina April 13, 2016

  Kaunis ja tyylikäs mutta samalla niin rento asu, nättinä on kyllä mallikin kuten aina! :) Pakko kommentoida lisäksi tuohon laukkuun liittyen, kun itsellä on myös Balenciagan Giant City.. Se siis mahduttaa sisäänsä ihan uskomattoman paljon tavaraa, se todellakin yllättää! Itsellä laukku oli kerran käsimatkatavarassa ainoana laukkuna kun tarkoitus oli “matkustaa kevyesti” – turha ehkä mainita että eihän siitä kevyesti matkustamisesta mitään sitten lopulta tullut kiitos kaiken shoppailun, mutta silläkin kertaa Balenciaga imaisi vaikka mitä ekstraa uumeniinsa ;)

  Reply
  • Alexa April 13, 2016

   Joo siis ihan uskomatonta! Niin pieneltä kun se näyttääkin, niin sinne todella mahtuu vaikka ja mitä :) xx

   Reply
 4. Meeri April 14, 2016

  Aivan ihana asu! :)

  Reply
 5. Callmeblondieee April 14, 2016

  Alexa, I loved how you paired total white ootd with this green Balenciaga bag. Also I’m totally in love with the Adidas sneakers, they complement every look :) Have a great day! :*

  Reply
  • Alexa April 14, 2016

   Thanks so much, you too dear! :) xx

   Reply
 6. Erica April 14, 2016

  Toi laukku on vaan niiiiin hyvän värinen!:)

  Reply
 7. MITH Magazine April 14, 2016

  Love this look! The Balenciaga bag is to-die-for! Such a perfect colour x

  Reply
 8. Tipu August 26, 2016

  Kokeilen taas onneani sanomalla että jos koskaan päätät luopua tuosta vihreästä balenciagasta niin vinkkaa! :D ihanaa viikonloppua kaunis!

  Reply
  • Alexa August 26, 2016

   Haha mä pidän sut mielessä :D Just tänään on käytössä! Se on niin ihana, edelleen ;) xx

   Reply
 9. Tipu August 26, 2016

  Huippua, niin arvelinkin mutta u never know ;) ?

  Reply