Wintry Weekend

scandinavian-winter-outfit4

Huh mikä viikonloppu jälleen takana! Torstai ja perjantai meni Zarrossa varastoa läpikäyden ja tuotteita pakatessa. Eilen oltiin äidin kanssa hostaamassa meidän poistomyyntiä ja ihmisiä oli niin paljon että saatiin tila tyhjäksi ihan muutamassa tunnissa. Poistomyynnin piti alunperin kestää koko viikonlopun, mutta tavarat tosiaan meni niin nopeasti että tänään ei enää olla myymässä. Huh oli kyllä älytön meininki, mutta niin hauskaa. Ja nyt meillä on varastossa ja myymälässä tilaa uutuuksille, niin paljon kaikkea kivaa tulossa. Teen keväämmällä Zarrosta parit videotkin, kun ollaan saatu muutamat pikkurempat hoidettua.

Eilen suuntasin vielä työpäivän päätteeksi kaverin synttäreille / pikkujouluihin. Alunperin oli tarkoitus vain käväistä, mutta kun sunnuntai jäikin vapaaksi niin meni tällä neidillä hiukan myöhempään. Niin harvoin tulee nykyään käytyä ulkona ja oli sen verran tuttuja liikenteessä että hauskaa oli. Eli tänään voi pitää ansaitun vapaapäivän, katsoa solsidania sängynpohjalla ja ehkä illalla suunnata joogaan. Ihanaa viikonloppua sinne!

Such a lovely weekend. We had a pop up sale store with Zarro (my mom’s boutique) yesterday and it was so crazy! There were tons of people and we sold-out within a couple of hours. We thought that we would be there the whole weekend, but since we sold out everything so quickly we have the rest of the weekend off. So after work I went to celebrate my friend’s birthday and it became quite long (and fun) evening. Today I’m just going to take it easy, watch tv and hit the yoga class later. Have a lovely day!

scandinavian-winter-outfit3 scandinavian-winter-outfit2 scandinavian-winter-outfit

img-8490

Beanie Global (similar here!)
Ray-Ban Sunnies from Zalando*
Sezane Coat (similar here!)
Samsoe & Samsoe Sweater (similar here!)
Twist & Tango Pants
Timberland Boots

postaus sisältää mainoslinkkejä / *tuotteet saatu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 comments

 1. Natali November 13, 2016

  Just perfect “sweater weather” outfit! Have a lovely rest of Sunday. :)

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa November 13, 2016

   Thanks so much Natali :) xx

   Reply
 2. Maria November 14, 2016

  Ihana tunnelma näissä kuvissa! ? haluaisin itsekin kirjoittaa taas blogia, en ole nyt puoleen vuoteen kirjoittanut ja craving aloittaa uusi on kova. ?

  Onko sun blogi wordpress-pohjalla, kuka on luonut ulkoasusi ja käytätkö kuvien editointiin Lightroomia? :)

  Reply
  • Alexa November 14, 2016

   Jee aloita ihmeessä :) On joo wordpress pohjalla ja koodari on tehnyt sen mulle. Editointiin käytän Photoshopia :) xx

   Reply