Winter Wear Inspo

winter-wear-inspo
Nyt ei auta kun inspiroitua talvipukeutumisesta, nimittäin aletaan olemaan pakkasen puolella. Jos multa kysytään niin keskieurooppalainen talvi kävisi mulle oikein hyvin, mutta ei auta kun sopeutua taas jääkauteen. Itselläni hakusessa on hyvä hupullinen ja lämmin parka, ja itse asiassa Woolrichin parkaa olenkin jo muutaman talven miettinyt. Väriä olen vain jäänyt miettimään, että ottaisinko mustan vai armyn. Se ei nyt ole tämän päivän asia, mutta lämmin ja mukava talvitakki on ehdottomasti hyvä sijoitus täällä pohjolassa. Viime talvenakin vetelin toppiksella ja Timberlandeilla ainakin kaksi kuukautta, ja Timberlandeja voinkin lämpimästi suositella talvekengiksi. Ne ovat lämpimät, vesi ei tule läpi ja niillä pysyy pystyssäkin. Pitää tänä vuonna muistaa ostat mustat Timskut ajoissa, sillä viime talvena ne oli loppu joka paikasta. Onko teillä jotain ehdottomia must-vaatteita talveksi?

It’s time to get inspired by the winter once again. It’s already getting freezing here, so it’s about time to find the perfect parka and start wearing the good old Timberlands again. By the way, I want the black ones this year. They were sold out from everywhere last year. I have also been craving for a Woolrich parka, it would be definitely the perfect everyday parka when the weather gets brutal. Do you have some must-items for the winter? 

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 comments

 1. Marianne November 2, 2016

  Itsellekkin keskieurooppalainen talvi sopisi paremmin kuin hyvin mutta pitää pukeutua sään mukaan ja onneksi on olemassa ihania ja mukavia talvivaatteita :)
  Ihana inspiraatio postaus :)
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa November 2, 2016

   No nimenomaan :) Kiva kun tykkäsit! xx

   Reply
 2. papukaisa November 2, 2016

  Mulla oli parka myös hakusassa ja katselin muutamia n.200-300e takkeja netissä kunnes yllätys yllätys, löysin sopivan Tallinnan Bershkasta! Hintalappu 69,90 oli myös oikein positiivinen yllätys. Nähtäväksi jää nyt kun tulee pakkaset että kuinka lämmin se on.
  Mut ulkoisesti täytti kriteerit; hyvän näköinen, paljon taskuja, vettähylkivää matskua, karvavuorattu huppu, tarpeeksi pitkä malli.

  http://mminimalisticss.com/

  Reply
  • Alexa November 2, 2016

   No mutta hei ihan täydellistä siis!! :) xx

   Reply
 3. Anna November 2, 2016

  Woolrichin parka odottelee kaapissa pakkasia ja sitä voin kyllä suositella! Laadukas ja lämmin :)

  Reply
  • Alexa November 2, 2016

   Hyvä kuulla, kiitos :) xx

   Reply
 4. Inga November 2, 2016

  OH my .. mistä tuo eka takki on? Jos keksit niin kerrothan? Muistan kun aikoinaan minulla oli tuon kaltainen ja se oli benettonista löytö mutta laitoin sen aikoinaan eteenpäin .. pahus!

  Reply
  • Alexa November 2, 2016

   Ei mitään hajua, pahoittelen :/ xx

   Reply
 5. Elina November 2, 2016

  Tää ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen, mutta ajattelin että vastailet varmaan parhaiten näihin tuoreimpiin :D Sulla on juhla-asuissa useammassakin vilahdellut Valentinon Rockstudit ja itsekin tässä olen kuolaillut, josko jouluksi uskaltaisi sellaiset tilata. Eli sellaista kysyisin, että onko sulla kyseisistä kengistä sama koko kun yleensäkin? En oikein keksi missä noita pääsisin sovittamaan ja pähkäilen nyt sopivaa kokoa nettikaupasta…

  Reply
  • Alexa November 2, 2016

   On joo sama koko kun normaalisti ja suosittelen kenkiä! Tosin kannattaa valkata mustat, kun niitä on helpompi huoltaa. Ei tosiaan löydy tota nahkaa täältä Suomesta, niin pitää viedä Pariisiin suutarilla huollattamaan :D xx

   Reply
 6. Veera November 2, 2016

  Ah, vitsi toi vika inspo-asukuva on ihana! Juurikin pitemmänmallinen tekoturkis olisi talvelle hakusessa :)

  Reply
  • Alexa November 3, 2016

   Ah se on kyl upee :) xx

   Reply
 7. Ritva November 2, 2016

  Stockan urheiluosastolla oli ainakin noita mustia Timberlandeja vielä useassa koossa viime viikolla. :)

  Reply
  • Alexa November 3, 2016

   Ah jes, kiitos :) xx

   Reply
 8. Lotta November 3, 2016

  Niille jotka kaipaavat lämmintä mutta myös vedenpitävää parkaa: itse hankin täksi talveksi Peakin Trust-parkan, joka on vähän bomberhenkinen mutta kuitenkin hyvännäköinen parka, ja mikä koiran ulkoiluttajalle tärkeintä niin goretex! Toivottavasti löydät hyvän talvitakin!

  Reply
 9. Nelli November 8, 2016

  Juuri tilasin zoovillagelta Woolrichin arctic parkan -20% alennuksella. Hintaa jäi vaivaiset 538€! Koodi voimassa tämän päivän vielä “FALL16EUR”. Kannattaa käydä nappaamassa jos huomaat tämän kommentin vielä!:))

  Reply
  • Alexa November 8, 2016

   Hei kiitos paljon tästä vinkistä!! :) xx

   Reply