Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

My Favorite Winter Coat

january 8, 2017, Fitness, outfit
winter-outfit-blogger2

Olipa ihanaa tulla pikaiselta työmatkalta Saksasta takaisin, kun täällä oli niin kaunista. Lunta joka paikassa ja aurinkokin paistoi, eli Suomen talvea parhaimmillaan. Sain myös suosikkitakkini käyttöön, jota metsästin kuukausikaupalla. Tuo ihanan muhkea Topshopin takki oli todella pitkään loppu heidän omasta nettikaupastaan (mitä nyt satunnaisesti tuli yksi koko varastoon) ja olin jo menettämässä toivoani. Takki oli nimittäin juuri sellainen mitä olin pitkään hakenut, ihan täydellinen teddytakki. Pitkän odotuksen jälkeen huomasin että Nellylle oli ilmestynyt samaista takkia ja omaa kokoakin oli vielä saatavilla, joten laitoin tilauksen heti eteenpäin. Takki osoittautui vähintään yhtä ihanaksi kun kuvissakin ja se on vielä mielettömän lämminkin. Reissusakin sain siitä jatkuvasti kehuja, eikä äitikään malttanut uskoa että se on Topshopilta. Eli toisin sanoen mua ei haittaa ollenkaan, jos viileämmät säät jatkuu. ;)

It’s so pretty in Helsinki at the moment. The sun has been shining and there’s snow everywhere. I wish every tourist would experience this when visiting Helsinki as well as the beautiful summer days at the countryside. 

I also need to talk to you about my new winter coat! I mean how gorgeous it is? I found it from Topshop months ago and I was so disappointed when my size was sold-out. It never came back in stock, so I thought that I wouldn’t be able to get it. Until… A couple of weeks ago I found it from Nelly! I just received it and it’s even better than I thought and it’s super warm and comfy as well. ♥

winter-outfit-blogger winter-outfit-blogger3 winter-outfit-scandinavian gucci-dionysus-small winter-style-outfit

Global Beanie (similar here!)
Ray-Ban Sunnies from Zalando*
Topshop Coat 
Soft Goat Sweater* (also love this one!)
Twist & Tango Leather Pants*
Dr.Martens from Zalando*
Gucci Bag


postaus sisältää mainoslinkkejä / *tuotteet saatu

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *