Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

3 Winter Beauty Must-Haves

december 30, 2016, Beauty
dermalogica-alexa-dagmar

Dermalogica Multivitamin Power Recovery Mask

Tämä on ehdottomasti yksi suosikkinaamioistani, eikä ihme sillä kuulemma myös Victoria Beckham luottaa tämän naamion nimeen. Alunperin löysin tämän tuotteen Sabinan suosituksen myötä, kun kuvattiin video meidän suosikkituotteista. Maski meni heti vinkin jälkeen testiin ja sen jälkeen olen ollut siihen ihan koukussa. Se tuntuu aivan ihanalta kasvoilla ja se kosteuttaa mukavasti. Käytän tätä yleensä parina iltana viikossa niin että  jätän sen yöksi vaikuttamaan. Tuubista huomaakin että tuote on ollut kovassa käytössä! Toinen kosteuttava naamio jonka nimeen vannon on Peter Thomas Rothin Cucumber Mask, joka on täydellinen silmänalusille jääkaappikylmänä.

One of my all-time favorite masks, it’s really moisturizing and it feels so good on the skin. (I have heard that Victoria Beckham also uses it.) I use it twice a week and I usually leave it overnight. I also love the Cucumber Mask by Peter Thomas Roth, I always have it in my fridge to help me out when I’m looking tired. 

eight-hour-cream

Elizabeth Arden Eight Hour Cream

Talvella huulet ovat todella kovalla koetuksella, etenkin kun käyttää vielä usein huulimeikkiä. Lindan vinkistä ostin Eight Hour Creamia ja se on kyllä ollut taikavoide huulille. Laitan sitä aamuisin vaikuttamaan samalla kun meikkaan ja iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Lämmin suositus!

Good old eight hour cream! I remember my mom using this ever since I was a little kid. It’s a perfect product to use on the lips, it keeps my lips super moisturized and smooth. 

clarins-radiance-plus-golden

Clarins Radiance-plus Golden Drops

Tästä Clarinsin tuotteesta olen puhunut aikaisemminkin. Kyseessä on siis itseruskettavatipat, joita laitetaan kosteusvoiteen joukkoon. Ihan täydellinen tuote tuomaan pientä väriä kasvoille näin talven keskellä ja välillä sekoitan tippoja myös vartalovoiteen joukkoon. Parasta tuotteessa on tuoksuttomuus ja että se ei tuki ihoa.

I guess I have mentioned this product before. It’s the perfect step by step self tanner from Clarins. I mix it with my moisturizer and it gives the perfect healthy glow and it doesn’t leave a weird smell like most of the self tanners. Such a good product!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *