3 Winter Beauty Must-Haves

dermalogica-alexa-dagmar

Dermalogica Multivitamin Power Recovery Mask

Tämä on ehdottomasti yksi suosikkinaamioistani, eikä ihme sillä kuulemma myös Victoria Beckham luottaa tämän naamion nimeen. Alunperin löysin tämän tuotteen Sabinan suosituksen myötä, kun kuvattiin video meidän suosikkituotteista. Maski meni heti vinkin jälkeen testiin ja sen jälkeen olen ollut siihen ihan koukussa. Se tuntuu aivan ihanalta kasvoilla ja se kosteuttaa mukavasti. Käytän tätä yleensä parina iltana viikossa niin että  jätän sen yöksi vaikuttamaan. Tuubista huomaakin että tuote on ollut kovassa käytössä! Toinen kosteuttava naamio jonka nimeen vannon on Peter Thomas Rothin Cucumber Mask, joka on täydellinen silmänalusille jääkaappikylmänä.

One of my all-time favorite masks, it’s really moisturizing and it feels so good on the skin. (I have heard that Victoria Beckham also uses it.) I use it twice a week and I usually leave it overnight. I also love the Cucumber Mask by Peter Thomas Roth, I always have it in my fridge to help me out when I’m looking tired. 

eight-hour-cream

Elizabeth Arden Eight Hour Cream

Talvella huulet ovat todella kovalla koetuksella, etenkin kun käyttää vielä usein huulimeikkiä. Lindan vinkistä ostin Eight Hour Creamia ja se on kyllä ollut taikavoide huulille. Laitan sitä aamuisin vaikuttamaan samalla kun meikkaan ja iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Lämmin suositus!

Good old eight hour cream! I remember my mom using this ever since I was a little kid. It’s a perfect product to use on the lips, it keeps my lips super moisturized and smooth. 

clarins-radiance-plus-golden

Clarins Radiance-plus Golden Drops

Tästä Clarinsin tuotteesta olen puhunut aikaisemminkin. Kyseessä on siis itseruskettavatipat, joita laitetaan kosteusvoiteen joukkoon. Ihan täydellinen tuote tuomaan pientä väriä kasvoille näin talven keskellä ja välillä sekoitan tippoja myös vartalovoiteen joukkoon. Parasta tuotteessa on tuoksuttomuus ja että se ei tuki ihoa.

I guess I have mentioned this product before. It’s the perfect step by step self tanner from Clarins. I mix it with my moisturizer and it gives the perfect healthy glow and it doesn’t leave a weird smell like most of the self tanners. Such a good product!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Jonna December 30, 2016

  Mulla on myös nuo itseruskettavatipat käytössä ja oon tykännyt siitä tuotteesta kovasti :)

  Reply
  • Alexa December 30, 2016

   Joo siis tosi hyvä tuote! :) xx

   Reply
 2. Jenni / big mamas home December 30, 2016

  Mä vannon yhä vain aloepohjaisten tuotteiden nimeen, mutta näitä muiden ihmisten tuotesuosikkeja on kyllä mielenkiintoista lukea.

  Reply
  • Alexa December 30, 2016

   Mukava kuulla että kuitenkin kiinnostaa! :) xx

   Reply
 3. Anu December 30, 2016

  Mukava huomata,että meillä on samoja suosikkeja. Btw,ihana oli tuo sinun iltarutiinivideo myös,tykkäsin tosi paljon siitä aamurutiinivideosta.

  Reply
  • Alexa December 30, 2016

   Voi kuinka ihana kuulla! Kiitos! :) xx

   Reply
 4. Erica December 31, 2016

  Täällä pelastavat kaiken maailman kasvoöljyt. Kaupan päälle saa heleän ihon joka ei meikkiä kaipaa :)

  Reply
  • Alexa December 31, 2016

   Oi ihanaa! Mullakin on itse asiassa kaapissa yksi kasvoöljy kokeilematta, pitääkin tästä inspiroituneena laittaa testiin :) xx

   Reply